Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 123 of 251 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #2441 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ca imi dau seama ca astia ^ o sa-mi plateasca pensia.
    Care pensie?

2. #2442 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ca inca are net.

3. #2443 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Vplay-ul ...again ...!

4. #2444 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Vplay-ul ...again ...!
    iar face fite pe rcs ?

5. #2445 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Re: Ce ma enerveaza (acum)

cei de la rds, de o sapt imi tot zice ca vine sa faca netu, noroc ca am un vecin care are wireless si iau de la el fara sa stie, dar si ala ma enerveaza cand se apuca sa traga filme

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

6. #2446 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ca nu-mi iese nimic, nimic, nimic. Incerc, fac, am asteptari - nimic. Mercur e retrograd sau ce caca-maca?

7. #2447 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Craig Thomson

8. #2448 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Ca nu pot sa dorm"

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

9. #2449 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

M-a m�ncat undeva...

Quote Originally Posted by GDoG
    Quote Originally Posted by DanTe23
    Salut. Sunt interesat eu de precomanda de assassin's creed freedom edition. Dar am nevoie pentru xbox ...
    sorry, nu te pot ajuta, eu am precomanda pt ps3 la care voi renunţa pt ca nu mai am consola
    Nu este nicio problema, Altex lanseaza astazi Freedom Edition la 350 RON. Am sa il cumpar de acolo.
    O zi buna.

cred ca faci o confuzie, azi nu se poate lansa assassins creed 3 lansarea e la sfarsitul lunii, mai exact pe 31 octombrie
    nu se mai poate face precomanda la altex de editia freedom, precomenzile au fost epuizate de acum cateva luni, scrie si pe site stoc epuizat

Se lanseaza pentru precomanda, pana acum nu era disponibil pe site
    Stiu ca se lanseaza pe 31, numar zilele, am deja 2 precomenzi pe rol, UbiWorkshop Edition si Join or Die.
    Imi pare rau sa te dezamagesc dar am vorbit cu cei ce se ocupa de stocuri si au spus ca de maine o sa fie disponibil

10. #2450 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    n-ar fi exclus..capcaunii astia aveau U3 pe stoc cu o saptamana inainte de lansare..probabil cel cu care vorbeai o sa faca rost pe sub mana

on: am avut aseara 3 tantari in camera si m-am culcat abia la ora 6...

11. #2451 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    n-ar fi exclus..capcaunii astia aveau U3 pe stoc cu o saptamana inainte de lansare..probabil cel cu care vorbeai o sa faca rost pe sub mana

on: am avut aseara 3 tantari in camera si m-am culcat abia la ora 6...
    Eu aseara am adormit la 4...dupa ce am luat o pastila somnifera era si cald,si tantari...

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

12. #2452 SP
    Member Cata96's Avatar
    League of Legends PBE...
    Stau la login de cam o jumatate de ora...si inca mai am de asteptat...

13. #2453 SP
    Ma enerveaza extem de tare faptul ca nu am reusit sa ajung azi la Cluj ca sa particip la Consoul 2012 si sa il vad pe Benny Page la Boiler Club.

14. #2454 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Ce ma enerveaza (acum)

Ca e vineri seara si sunt acasa.

Sent from my iPad using Tapatalk

15. #2455 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Nikolic si Matei mahmuri si azi, vai de...

16. #2456 SP
    Cover-urile de pe Facebook ce au artefacte de compresie specifice .jpg-ului.
    Attached Images Attached Images 1bhf.jpg

17. #2457 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum ma enerveaza maxim Posta Romana! Suntem o tara de... nemancati! Am trimis un HDD in Germania... cu Posta Romana a costat 90 RON Prioripost (costa 82 RON normal). Acelasi HDD cumparat din UK a venit cu 3 Lire (cam 17 RON) shipping (si totusi UK e un picut mai departe de Germania). Suntem de 5 ori mai scumpi decat Marea Britanie... ffs...

18. #2458 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Acum ma enerveaza maxim Posta Romana! Suntem o tara de... nemancati! Am trimis un HDD in Germania... cu Posta Romana a costat 90 RON Prioripost (costa 82 RON normal). Acelasi HDD cumparat din UK a venit cu 3 Lire (cam 17 RON) shipping (si totusi UK e un picut mai departe de Germania). Suntem de 5 ori mai scumpi decat Marea Britanie... ffs...
    ce sa mai zic, la nemti tva-ul la produsele alimentare e de 9% iar la branza, lapte doar 5%, suntem o tara cu niste hoti la conducere

19. #2459 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    ce sa mai zic, la nemti tva-ul la produsele alimentare e de 9% iar la branza, lapte doar 5%, suntem o tara cu niste hoti la conducere
    da dar la nemti munca e munca...

20. #2460 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    da dar la nemti munca e munca...
    Exagerezi, sunt oameni care muncesc si la noi...nu are nicio treaba pretul benzinei s.a. cu ce spui tu, economia noastra e la păm�nt din cauza noastra nu pt ca nu muncim, din cauza ca am ales prost, dar sa nu mai dezvolt ca ajungem la discuţiile de pe threadul "ce fel de ţară e romania"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 251 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast