l-am luat gata , din pacate pachetul nu a fost ridicat si a ajuns inapoi
ca am examen la Computer Networks and the Internet si nu stiu absolut nimic! Nu s-a prins de mine nimic! Si nu stiu ce sa fac! Sa trag chiulul sau sa ma duc si sa il pic
cum sa iti dea test la romana in a 3-a zi de scoala. nu e neaparat greutatea testului pe cat cheful. nici nu m-am obisnuit bine cu trezitul si mersul la scoala ca ne da teste![]()
Persoanele care ma suna de 6 ori ( bineinteles cand eu sunt la facultate / munca / cu alta treaba ) si apoi cand ii sun inapoi imi inchid ...
Filmul Argo, poate am înnebunit...m-a plictisit de moarte :banghead:
ca sunt singurul care arpe domnita KAT din DMC: DEVIL MAY CRY doar ca am vazuto cum fuge!
pacat ca nu gasesc un video ca sa va arat
Mi-am luat o tzeapa imensa...(ma rog 70 de lire)
Mi-am luat 3ds...si tocmai am aflat ca este un Display DemoMerge la fel ca un 3ds normal...insa atunci cand vrei sa il scoti din priza...poof dead. Bateria e ok...doar ca este display demo si nu poate fi folosit pe baterie...ci doar bagat in priza.
Ce avem toți cu telefoanele?
Mi-am spart și eu Galaxy S, când am văzut cât de tare s-a bușit, am scos SIM-ul și cardul calm, apoi l-am aruncat cât colo. M-am simțit bine.
Acum va trebui să îmi iau un alt telefon, provizoriu cred.
Ce mă supără mai tare e că am blocat contul de battle.net, că aveam authenticator pe el, dar rezolv eu cu băieții de la Blizzard.
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks