Completati "Stii ca esti gamer atunci cand...".
Ex: Stii ca esti gamer atunci cand... folosesti controllerul in locul furculitei.
Let's make this thread as funny as possible![]()
Completati "Stii ca esti gamer atunci cand...".
Ex: Stii ca esti gamer atunci cand... folosesti controllerul in locul furculitei.
Let's make this thread as funny as possible![]()
stii ca esti gamer atunci cand ....te uiti la clipuri pe net cu un joc si iti vine sa dai clickuri pe flimulet
Cand ai jocurile in sufleteu iubesc jocurile sincer tin minte cand mi-am luat primul joc pe televizor ..Mama mea nu ma lasa sa ma joc il inchidea in dulap ma trezeam noaptea il conectam la Tv ma jucam pe urma il puneam la loc
Sti ca esti Gamer cand ai jocurile in suflet
![]()
...atunci cand anulezi intalnirea cu iubita pentru un session de jocuri cu prietenii...si iubita a 2 a zi iti da papucii(asa'i in tenis)
Stii ca esti gamer atunci cand...
...visezi noaptea-n somn tactici la Dead Rising pentru un no death perfect run și apoi te trezești le aplici �n joc și le și filmezi. După care le �mparți �n 50 de filmulețe a c�te 10 minute și le uploadezi pe youtube.
Ce rezultă? Dead Rising 1k/1k �n 5 zile
(asta-i doar una, că mai am cu sutele)
@Ronan: cine te opreste? baga mare
ontopic: Stii ca esti gamer atunci cand... prietena ta este cel mai bun player2 pe care il poti avea, chiar mai buna decat tine.
atunci cand reusesti sa iti comvingi prietena sa joace Resident Evil 5 cu tine la cooperative(binenteles atunci cand o sa apara,deocamdata am facut demo
)
te chinui sa obti achievement "Mile High Club" on Veteran, iar intre timp sotia se muta cu copii la maica-sa si divorteaza de tine
...cand devii maestru la skillul de a tine tigara si controllerul in mana pentru a juca si fuma in acelasi timp.
...cand dupa ce termini un joc fumezi o tigara in timp ce Credits apar pe ecran (tigara de dupa)
...ai vazut cand s-a nascut Mario, Zelda si Final Fantasy (Nintendo si Gameboy), ai pierdut nopti intregi cu prietenii jucand Super Mario World, Mario Kart, Super Soccer, Mortal Kombat (Super Nintendo) si mai tarziu cu Mario 64, Mario Kart 64 (Nintendo 64), te-ai speriat prima data la un joc cu Resident Evil 1 (Playstation), te-ai jucat cele mai tari jocuri pe PS2 si acum stai si astepti cu nerabdare sa vezi ce le mai poate trece prin cap la cei care fac jocuri si le scot pe PS3.
Stii ca esti gamer atunci cand... te sui la volan, conduci cateva secunde si exclami: Ce handling de NFS are!
Bookmarks