Ahah, amandina
iPhone sau HTC Diamond?![]()
laptop
Sa participe SpitFire la toate topicurile de pe offtopic din 3 in 3 minute sau NU?
Edited flameIn spambox daca am bagat 2 posturi azi toata ziua. Activ am fost in cel cu numara pana la 1000 si asta, Edited flame
Imi pare rau, chiar aveam respect pentru tine urmarindu-ti posturile de pana acum Edited flame
Si ca sa nu stricam thread-ul:
Dolce![]()
Gigabyte sau Asus?![]()
Nu inteleg de ce tot dai edit cand iti dai seama ca o comiti. Tot ce-am zis era legat de faptul ca nu mi se pare corect sa participi la jocurile astea consecutiv gen replica / pauza / replica. Mai lasa si pe altii, in rest numai de bine.
Asus
Q7 sau Cayenne
Pai tocmai de aceea dau edit, ca imi dau seama ca o comit. Probabil pentru ca sunt prea agitat in momentul acela, si poate pentru ca zic unele lucruri pe care nu voiam sa le zic, ca de ex ce am zis mai sus si am dat edit, poate pentru ca imi pare rau pentru ce am zis sperand ca nu ai vazut.
Of, of, revenind la topic:
Cayenne, ca-i mai rarut, si e... Porsche
Mouse Microsoft(cazul meu, ma tine de 5 ani, e un inteli) sau Logitech?
Don,banuiesc ca initialele scrise mai mici de tine sunt de la site-ul computergames.ro,nu?
Daca da,atunci CG.ro.
Urmatoarea care o pun,majoritatea dintre voi cred ca o sa spuneti,nici una,nici alta,dar oricum o postez:
OTV sau DDTV?
Hell no, niciuna nici altaDar daca tot trebuie
OTV ca-l mai baga pe Fatu si imi place cum is bat astia joc de el si-l ameninta
Film sau serial?
metrorex.Tampitii astia de la RATB nici macar curse preorasenesti nu mai au,desi au anuntat ca de la 1 sept le da drumul din nou.
plasma sau lcd?
Bookmarks