Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 202 of 511 FirstFirst ... 102 152 192 200 201 202 203 204 212 252 302 ... LastLast
Results 4,021 to 4,040 of 10202

Thread: Spambox XXL

1. #4021 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Spuneti-mi si mie ceva jocuri potrivite pt o fata de 14ani, sa se joace pe playstation2.
    Gen hannah montana dar se poate si ceva mai cu putin violenta, gen beyond godd and evil.
    multumesc!

2. #4022 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Spuneti-mi si mie ceva jocuri potrivite pt o fata de 14ani, sa se joace pe playstation2.
    Gen hannah montana dar se poate si ceva mai cu putin violenta, gen beyond godd and evil.
    multumesc!
    Okami, Kingdom Hearts, Kingdom Hearts 2, Rayman 2, Klonoa 2.

Poate iar place si jrpg-urile gen FF X, X-2 FF XII sau jocurile tales of.

Am intalnit multe fete la care le place genul horror, deci ai putea incerca si fatal frame de exemplu.

3. #4023 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Succes maine la matematica!
    Attached Images Attached Images kw7xip6fyvc.jpg

4. #4024 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    In timp ce voi dati examen maine eu voi manca o pizza fierbinte, voi bea coca cola si ma voi juca jocul vostru preferat si eventual voi sta in povesti si cu cateva iubite de-ale voastre

Succes.

5. #4025 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Deja mă simt mai bine.

6. #4026 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Haha, did you guys know this?!

All voiced by Nolan North
    Attached Images Attached Images 485400_392674390836892_455559129_n.jpg

7. #4027 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu stiam. Mai e si in Guild Wars. E vocea pentru human male.

8. #4028 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sunt muulte:
    Nolan North - IMDb

9. #4029 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Hahaha, ce usor a fost la mate, super-mega-ultra usor Asa as tot da bacalaureatul L-as mai da inca odata daca vine tot asa de usor

10. #4030 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Rasko
    i-put-lotion.jpg

11. #4031 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    "Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decat un mesaj" - actualul ministru al educatiei (propus in functie de un plagiator, tin sa reamintesc )

Si se mai mira lumea de perlele si tentativele de frauda de la bac... pestele de la cap se-mpute.

12. #4032 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Chill and buy this ****!

13. #4033 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Welcome to bac rromania 2013:

- "Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."

- "As vrea sa ajung ca Steve Jobs, cel care a descoperit telefonul mobil (nu dau nume) si tableta. Pentru ca a fost inteligent si insistent a facut miliarde de dolari. Pacat ca a murit tanar, eu voi merge mai des pe la doctor. Si poate voi face si eu descoperiri importante, sunt pasionata de tehnologie."

- "Eu il admir cel mai mult pe LOUIS AMSTRONG, primul om care a pasit pe luna. A avut curaj, pentru ca racheta putea sa explodeze cu o bomba pusa de rusi. De atunci, cand fac ceva important zis ca e un pas mare pentru mine. Dar daca pasul a fost facut intr-un studio de filmat, cum spun unii, nu-l mai vreau ca model."

- "Eu il aleg pe Nelson Mandela pentru ca mi-a placut filmul cu Morgan Freeman. El a spus ca inchisoarea nu e asa rea, daca dupa aia scapi si esti fericit. Pacat ca am inteles ca moare."

WTFFFFF????? Generatia facesh!t omfg

14. #4034 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Welcome to bac rromania 2013:
    +

"O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher, cu maşină tunată, gagică cool, ţi se apleacă lumea la picioare. Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali, să fi toată ziua pe la televizor, să arunci cu bani la săraci. Asta văd eu model, ca băiat de băiat ce sunt. Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali, după trei ani scapă. Rămâne în istorie“.

"Multă lume a critică pe Zăvoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afiş în show biz, prin toate revistele, le urmăresc fotografii în cluburi, pe stradă, apar seara la elevizor. Pentru mine ele au reuşit în viaţă. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te ştie nimeni, în afară de cartierul tău. E bine să ai un model de urmat, te inspiră în ce faci“.

"Va rog eu sa-mi DATZI cinci, am problem acasa nici nu VRETZI sa SHTITZI. FACETZIMI un bine sint amarat."

15. #4035 SP
    Senior Member Zero's Avatar

16. #4036 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am terminat sesiunea cea mai grea si lunga sesiune de pana acum, noroc ca a fost ultima in zilele care urmeaza numai

17. #4037 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Bai frate, eu cred ca au scris la misto, adica e posibil sa fi atat de retardat sa scrii asa ceva?? Ce dracu??

18. #4038 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca acele "culegeri" de la BAC 2013 nu sunt reale. Prea multe semne de punctuatie corecte, diacritice, etc... In ziua de azi marea majoritate scrie ca pe "feisbuc", de iti trebuie translator pentru asa ceva. Primesc si eu mesaje de la "baietzi de baietzi" ma chinui sa le decodific

19. #4039 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Eu am auzit ca unii au folosit "cuvinte" de genu: "omg" si "fyi" ,la bac la romana ... sincer cred ca abereaza , dar mai stii ...

20. #4040 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    'neața.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.