Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 19 of 19

Thread: Cel mai bun lucru care ti s-a intamplat astazi

1. #1 SP
    Member dexx's Avatar

Cel mai bun lucru care ti s-a intamplat astazi

Dupa cum spune si titlul threadului , vom spune fiecare cel mai bun lucru intamplat pe ziua de astazi,maine,poimaine...and so on .

Ca am avut un somn foarte bun(trezindu-ma la ora 11) si ca l-am invatat pe Bruno(catelul meu) sa seze . Ma simt atat de mandru ca l-am invatat sa faca asta

2. #2 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am gasit Cola rece in frigider la birou

3. #3 SP
    Member alalalt's Avatar
    Am jucat sngstar cu prietenii timp de 6 ore si jumatate. A fost demential :X
    Also, am ragusit :-s

4. #4 SP
    is the man! trickz's Avatar
    am lucrat mai mult de 3000 de poze.
    am facut niste poze foarte tari cu un fishy.
    in sfarsit am facut un autoportret de care sunt mandru.

5. #5 SP
    Member Cata25's Avatar
    Le-am luat chefu de Fifa la 2 ratați.

6. #6 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by dexx View Post
    Dupa cum spune si titlul threadului , vom spune fiecare cel mai bun lucru intamplat pe ziua de astazi,maine,poimaine...and so on .

Ca am avut un somn foarte bun(trezindu-ma la ora 11) si ca l-am invatat pe Bruno(catelul meu) sa seze . Ma simt atat de mandru ca l-am invatat sa faca asta
    Varsta ta nu cred ca e mai mare decat ora la care te'ai trezit. Sincer.

7. #7 SP
    Member dexx's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Varsta ta nu cred ca e mai mare decat ora la care te'ai trezit. Sincer.
    Am 13 ani , multumesc de "intrebare" .

P.s : Nu stiu daca ai ceva cu mine , dar eu unul nu am ....Si acum nu mai are voie lumea sa zica ca s-a trezit la ora 11 si ca a avut un somn foarte bun , ca tu ii consideri de 11 ani ? Esti tare , dupa "umorul" tau esti un alt om batut de soarta..

8. #8 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Tinand cont de faptul ca-i trecut de ora 12 si a inceput o noua zi, consider ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat azi este upgradeul la 3.0 pe iPhone

Offtopic: nops66, am observat ca ai in general o problema cu varsta colegilor forumisti necopti la buletin sau personaje care nu au apucat sa treaca de majorat. Ce te deranjeaza asa mult la ei? Sunt doar curios, n-am nimic cu tine.

9. #9 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    subscribe to that graft.. cel mai bun lucru a fost ca am descoperit o camera ce produce zapada la zona de spa a hotelului..si asta cand afara sunt 36-37 grade afara e genial..

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Tinand cont de faptul ca-i trecut de ora 12 si a inceput o noua zi, consider ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat azi este upgradeul la 3.0 pe iPhone

Offtopic: nops66, am observat ca ai in general o problema cu varsta colegilor forumisti necopti la buletin sau personaje care nu au apucat sa treaca de majorat. Ce te deranjeaza asa mult la ei? Sunt doar curios, n-am nimic cu tine.
    Ma streseaza topciurile puerile care nu'si au niciun rost. Atata tot.Nu am nimic personal cu niciun user. Si daca tot s'a deschis un topic de genu, ar trebui sa se posteze si the bag things...doar o idee...

Si ca sa postez in antiteza cu tema topicului, cel mai rau lucru care mi s'a intamplat azi a fost ca doar cu o zi inainte de bac, a trebuit sa ma trezesc la 8 jumate, sa ma duc la real, sa cumpar niste baxuri de apa, sa le duc la liceu drept "protocol".

Si ca sa se termine ziua frumos, mai trebuie sa fac inca un drum pana la liceu pt a vedea listele cu ordinea de intrare le proba orala, ca incompetentii care conduc liceul nu au fost in stare sa ne cheme cu asa zisul protocol la afisarea listelor.

11. #11 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Threadurile astea sunt ceva de genul "hai sa mai fac un thread in care pot spama linistit, ca doar asta e ideea unui forum, sa scri toate prostiile ce ti le poate debita creierul".

Vedeti ca mai exista titluri de thread ce nu au fost luate inca: "Ce suc am baut azi", "Ce culoare are cerul azi", "Care este timpul probabil de azi", "Ce am mancat azi" etc.

Inteleg ca la 11-12 ani nu prea ai ce face si nu prea sti cu ce se mananca anumite lucruri, dar din pacate la vremurile prezente si cele ce urmeaza, trebuie sa incerci sa te maturizezi cat mai repede, ca altfel te mananca "evolutia".

P.S. Exista si alte moduri placute de a-ti petrece timpul liber -modelism, lectura, fotografie, cantatul la diverse instrumente muzicale, gradinarit si multe altele- nu numai postatul pe forum al oricaeri idei ce iti trece prin cap.

P.P.S. Foloti "thanksurile" alea pentru un post in threadul "ce ne-am cumparat azi" in care cineva arata ca a cumparat un blank cu Mickey Mouse pe el, dar cand e vorba de ceva mai constructiv (de exemplu proiectul lui Monky cu Acvariul acela superb) nici macar nu va obositi sa cititi.

Asta e, fiecare face ce vrea ca e o lume libera dar...

12. #12 SP
    Member dexx's Avatar
    Ce ganditi voi este ceva cu totul diferit... eu am 13 ani , tu ai 18 ani , bun , esti mai matur ca mine , dar faptul ca te enerveaza threadul asta...l-am deschis doar pentru a ne cunoaste fiecare lucrurile bune care ni s-au intamplat intr-o zi , asta nu tine cont de cate posturi vom face , sau care are cele mai multe posturi . Credema si tu ai fost odata de varsta mea si poate ca te comportai ori normal ori erai o specie necunoscuta...dar eu ma consider destul de matur(unii zic ca esti matur atunci cand esti serios , dar numai are voie omu' sa rada ca altfel e copilaros ?) Anyway eu zic ca toti forumistii de aici se inteleg destul de bine(neconsiderand varsta acestora) De ex : eu si oricine altcineva de varsta mea se intelege destul de bine cu Monky/rodarkone/donely...etc.

P.s : am scris asta pentru a intelege ceva @nops66

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by dexx View Post
    Ce ganditi voi este ceva cu totul diferit... eu am 13 ani , tu ai 18 ani , bun , esti mai matur ca mine , dar faptul ca te enerveaza threadul asta...l-am deschis doar pentru a ne cunoaste fiecare lucrurile bune care ni s-au intamplat intr-o zi , asta nu tine cont de cate posturi vom face , sau care are cele mai multe posturi . Credema si tu ai fost odata de varsta mea si poate ca te comportai ori normal ori erai o specie necunoscuta...dar eu ma consider destul de matur(unii zic ca esti matur atunci cand esti serios , dar numai are voie omu' sa rada ca altfel e copilaros ?) Anyway eu zic ca toti forumistii de aici se inteleg destul de bine(neconsiderand varsta acestora) De ex : eu si oricine altcineva de varsta mea se intelege destul de bine cu Monky/rodarkone/donely...etc.

P.s : am scris asta pentru a intelege ceva @nops66
    Da, sunt prea batut in cap si vai soarta mea, sunt un hater nebun care ataca pe oricine deschide topicuri extrem de folositoare, prin care incearca sa afle ce lucruri bune s'au intamplat altora. Parca m'ar incalzi cu ceva informatiile astea(mai bine stau la soare daca mi'e prea frig). Am fost la WC pe la 8.45 dimineata, am tras vreo 3 parturi pana la ora asta, am urinat de vreo 3 ori, am baut 2 cani de apa si un nestea la jumate. Consideri ca ma cunosti mai bine acum?

14. #14 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Doi pupici dulci de la anna.bot - kiss, kiss, cam

15. #15 SP
    fratilor asta e zona de offtopic..nu stiu ce va enerveaza atat ..nu va intereseaza subiectul, nu intrati. dar daca intrati pentru ca va mananca degetele, cel putin nu va mai luati de altii. nops spune ca nu il incalzesc cu nimic informatiile astea. cine te pune sa le citesti?

16. #16 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Bine mai, atunci imi cer scuze ca am incercat sa spun ceva constructiv si spuneti-ne in continuare ce a-ti facut astazi...

Am baut doi litri de ceai de matase de porumb.

Nu am spus nici ca ma enerveaza threadul si nu am nici 18 ani

17. #17 SP
    am zis de nops mai mult, dar threadul era despre lucrul CEL MAI BUN care ti s-a intamplat azi nu despre ce ai facut azi..si in plus...exista si threadul cu titlul " ce te enerveaza cel mai mult acum"...de ala nu s-a luat nimeni, deci presupun ca e ok sa spui ce nu iti convine,dar ce iti place se pare ca e nasol sa spui..parerea mea, dupa ce am vazut aici.

18. #18 SP
    Member dexx's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Da, sunt prea batut in cap si vai soarta mea, sunt un hater nebun care ataca pe oricine deschide topicuri extrem de folositoare, prin care incearca sa afle ce lucruri bune s'au intamplat altora. Parca m'ar incalzi cu ceva informatiile astea(mai bine stau la soare daca mi'e prea frig). Am fost la WC pe la 8.45 dimineata, am tras vreo 3 parturi pana la ora asta, am urinat de vreo 3 ori, am baut 2 cani de apa si un nestea la jumate. Consideri ca ma cunosti mai bine acum?
    Oricat de mult ti-as explica , tot nu intelegi -> in thread spunem cel mai bun lucru intamplat astazi , nu tot ce am facut , d'oh...
    Anyway eu vreau sa fim prieteni....deci nu cred ca mai are rost sa ne certam .

19. #19 SP
    Member alalalt's Avatar
    Relax guys. E un thread placut. Nu stiu ce va deranjeaza.

Why can't we be friends - Trilulilu Audio Muzica

Edit: nops, cand am vazut poza de mai jos m-am gandit la tine
    Attached Images Attached Images 1245582161207.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.