Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: User Review: Unreal Tournament 3

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    User Review: Unreal Tournament 3

    Unreal Tournament 3 este al treilea joc din franciza Unreal Tournament. Jocul apartine celor de la Epic Games, companie responsabila si pentru seria Gears of War. A fost lansat in 2007 pentru PC si Playstation 3, lansarea pentru consola Xbox 360 avand loc in anul 2008. Asteptarea posesorilor consolei de la Microsoft nu este zadarnica, acestia primind 2 personaje noi, 5 harti noi, dar si posibilitatea de a juca in Split-Screen.

    Povestea din Unreal Tournament 3 este una banala. Jucatorul intra in pielea unui soldat numit Reaper, soldat ce face parte din echipa militara Ronin. Pe parcursul jocului veti lupta alaturi de 3 camarazi: Jester, Othello si Bishop.
    In decursul campaniei single-player va trebui sa aparati planeta de invadatorii extraterestri Necris. Misiunile le alegeti de pe harta planetei, selectand locatia bataliei. Jocul cuprinde 4 capitole. Acestea sunt despartite de cutscenes care explica evenimentele petrecute.

    Un personaj important pe parcursul jocului este capitanul Malcolm, care va oferi jucatorului explicatii despre razboiul cu Necris. Odata ce afli cateva lucruri, povestea devine mai interesanta. Din pacate acest lucru se intampla spre finalul jocului.

    Unreal Tournament 3 este un shooter first person. Acesta devine third person in momentele in care jucatorul se afla intr-un vehicul sau foloseste Hoverboardul. Actiunea se desfasoara pe diferite harti.

    Campania single player este jucata pe modurile de multiplayer ale jocului. Modurile prezente sunt: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Vehicle Capture the Flag, Warfare si Duel.

    In Deathmatch obiectivul este omorarea inamicului, cel ce atinge primul numarul de killuri stabilit pentru castigarea meciului, este declarat invingator.

    In Team Deathmatch se joaca pe aceleasi reguli ca in Deathmatch, doar ca de aceasta data jucatorul face parte dintr-o echipa.
    In Capture the Flag obiectivul este luarea steagului inamic si aducerea acestuia in baza proprie, in acelasi timp apararandu-l pe cel propriu.

    Vehicle Capture the Flag se bazeaza pe aceleasi reguli, singura diferenta fiind prezenta vehiculelor.
    In modul Warfare va trebui sa distrugeti nucleul inamic si sa protejati nucleul propriu. Este un mod ce se joaca in echipa. In anumite partide va fi necesara capturarea anumitor puncte de pe harta pentru a avea acces la nucleul inamic. Aceste puncte de control sunt capturate cu ajutorul unor orbs.

    Duel este un Deathmatch in doi. Acest mod va fi jucat o singura data pe parcursul campaniei.
    In joc sunt prezente vehicule pentru a usura munca jucatorului. Acestea sunt in numar de 15. Pot fi vehicule terestre sau aeriene, neexistand vehicule acvatice.

    Una dintre cele mai interesante parti ale jocului este reprezentata de arme. Acestea sunt foarte interesante si variate. Exista lansatoare de rachete, machine guns dar si sniper rifles. Sunt intalnite insa si arme mai neobisnuite cum ar fi Biorifle, Shockrifle sau Impact Hammer. Pe parcursul jocului veti avea ocazia sa folositi 12 arme. Armele au pe langa proiectile normale si un efect special.

    Acestea variaza de la posibilitatea de a lansa mai multe proiectile, la proiectile mai puternice sau atacuri neobisnuite cum ar fi cel al armei Link. In anumite zone ale hartilor se gasesc pachete care ofera diferite bonusuri. Bonusurile variaza de la refacerea sanatatii, munitie pentru arme pana la bonusuri de damage sau armuri.

    Unreal Tournament 3 este un shooter ce se desfasoara intr-un ritm foarte alert. Versiunea de Playstation 3 poate fi jucata si cu Mouse si Tastatura, lucru imbucurator pentru cei ce nu se descurca foarte bine cu controllerul consolei.

    In Unreal Tournament este folosit motorul grafic Unreal Engine 3, folosit in multe titluri de calibru cum ar fi Gears of War, Gears of War 2 sau Bioshock. Personajele din joc sunt masive, la acest capitol asemanduse cu un alt titlu creat de cei de la Epic Games si anume Gears of War.

    Grafica este excelenta. Texturile folosite sunt de calitate, iar efectele sunt excelente.
    Nivelul de Gore din Unreal Tournament 3 este destul de ridicat. Corpurile adversarilor explodeaza sau se transforma in adevarate fantani pline de sange. Daca folositi efectul secundar al Link Gun din inamici va ramane doar scheletul. Fetele personajelor, armurile acestora si armele folosite sunt foarte detaliate. Pe fata lui Reaper se pot observa cicatricile dobandite in timpul razboiului.

    Nu numai grafica este la inaltime. Alaturi de grafica se afla si sunetul. Vocile personajelor sunt foarte bine alese. Muzica este si ea foarte bine aleasa, introducand jucatorul foarte bine in atmosfera. Daca reusiti un Killing Spree, acest lucru va fi anuntat cu un strigat ce aduce aminte de Mortal Kombat. Pe parcursul jocului veti auzi de destul de multe ori strigandu-se Killing Spree, Double Kill, Multi Kill, Mega Kill si asa mai departe in functie de lungimea sirului de killuri.

    Unreal Tournament 3 este un joc gandit pentru multiplayer. Acest lucru se observa inca din campania singleplayer, care nu este decat un antrenament pentru multiplayer. In multiplayer sunt disponibile 6 moduri de joc. Acestea sunt aceleasi ca in singleplayer.
    Intalnim Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Vehicle Capture the Flag, Warfare si Duel. Aceste moduri pot fi jucate in maxim 16 jucatori.

    In mulltiplayer intalnim aceleasi arme ca in singleplayer si aceleasi vehicule. Exista moduri pentru Unreal Tournament 3 care aduc noi harti sau caractere.

    Multiplayerul din Unreal Tournament 3 este jucat de destule persoane. La fel ca in singleplayer exista posibilitatea de a juca cu mouse si tastatura. Cand cautati un meci de multiplayer puteti alege daca jucati cu mouse si tastatura sau daca jucati cu controller. Este bine ca se poate alege deorece asa se evita amestecarea jucatorilor cu mouse si tastatura cu jucatorii care joaca cu controller. Acest lucru este foarte bun pentru ca altfel nu toti jucatorii ar fi avut sanse egale. Multiplayerul este foarte reusit, fiind unul dintre punctele forte ale jocului.

    Unreal Tournament 3 este un must-have chiar daca detineti un PC, un Playstation 3 sau un Xbox 360. Chiar daca povestea este slaba jocul este salvat de multiplayerul excelent, grafica superba, gameplayul alert si sunetul de calitate. Toate acestea fac din Unreal Tournament 3 unul dintre cele mai bune shootere atat pentru PC cat si pentru console.


    Plusuri:

    -grafica foarte buna
    -sunetul
    -strigarile care aduc aminte Mortal Kombat
    -gameplayul alert
    -multiplayerul excelent
    -armele originale
    -posibilitatea de a juca cu mouse si tastatura

    Minusuri:

    -povestea slaba
    -campania single player

    Story:7
    Gameplay:10
    Grafica:10
    Sunet:9
    Multiplayer:10

    Nota Finala: 9.2
    Attached Images Attached Images ut3_1080_5.jpg ut3_torn_large_2.jpg unreal-tournament-2007-tba-20070125113304397.jpg 2412d1191479685-official-pc-requirements-unreal-tournament-3-released-ut3-malcolm_unrealaddicts.jpg unreal-tournament-iii-20070906034518709_screen001.jpg b47.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Felicitari pentru initiativa! Mie personal nu-mi place jocul, insa are punctele lui forte!

  3. #3 SP
    Member collector's Avatar
    unul dintre jocurile mele preferate ! bravo pentru review!
    ai punctat cam tare pe povestea prea slaba .. daca stam sa ne gandim , seria unreal nici n-are poveste .. pentru ca nu-i trebuie

  4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Unreal si Unreal 2 The Awakening au ceva poveste.

    De la Unreal Tournament incoace a disparut storyline-ul.

  5. #5 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Interesant review, dar sincer, Unreal Tournament X nu prea are nevoie. Poate decat pt. acele cateva persoane care inca nu stiu ce e cu seria Unreal Tournament. Un joc capabil de multiplayer alert, dar din pacate s-a pierdut pe drum din cauza problemelor pe care Epic nu s-au grabit sa le rezolve la scurt timp de la lansare. Nu stiu daca varianta de PS3 a stat bine la acest capitol, dar varianta de PC era de nesuportat, serverele fiind aproape goale. In acest moment, problemele sunt rezolvate, dar au ramas decat entuziastii. Personal, mi se pare trist ca un joc dintr-o serie care practic a stabilit noi "standarde" in acest gen de jocuri, la aprox. 1 an distanta, sa devina deja uitat de marea majoritate. Cred ca a fost singurul shooter capabil sa detroneze batranul Quake 3, ratand si de acesta data ocazia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Licitatie: Unreal Tournament 2004 By razvanrazy in forum Licitatii
    Replies: 7 Last Post: 13-05-2011, 11:42
  2. Clan Unreal Tournament By Alucard in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 7 Last Post: 22-11-2010, 20:24
  3. Unreal Tournament III By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 65 Last Post: 19-09-2009, 19:48
  4. Unreal Tournament III Videos By istrategie in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 19-03-2009, 21:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts