Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: User Review: Alice: Madness Returns - Xbox 360

  1. #1 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar

    User Review: Alice: Madness Returns - Xbox 360

    In cervisia veritas! Palarierul ridica degetul aratator in sus, intr-un gest pe care si-l imagina simbolul unei profunde eruditii, privi o clipa descumpanit halba din fata lui, apoi continua: Buna dimineata! Iti scriu dintr-o bere, ceea ce iti doresc si tie. Cu drag, la multi ani! Ceea ce imi doresc si mie. Iti urez toate aceste de vreme ce nu ne-am mai scris de mult, nesigur fiind ca ti-a fost dor de mine, mie fiindu-mi. De mine. Sapand, nu-i asa, printre sarmale, caltabos si piftie precum si prin mielul de Paste si micii cei mici de Intai Mai (ceea ce cred c-ai facut si tu si despre care sper ca ti s-au asezat mai bine in stomac decat in ficat), iata-ma ajuns cu bine in 2014. Ceea ce iti doresc si tie (dete capul pe spate, privi o clipa tavanul, absent, apoi ragai sonor si-si mai turna o halba). Dragul meu (si ”draga mea”, considerand absolut statistic ca esti una la cinci mii de utilizatori aici, pe ”consolgheimișorul” nostru) afla despre mine ca-s bine sanatos. In randurile ce urmeaza o sa-ti spun ce-i cu Alis Intoarcearea Nebuniei (pentru cei din randurile din spate unde nu ajunge traducerea Irinei Margarinei Dristor am-inchis-paranteza).

    Dintr-o parte cresti si din cealalta scazi. A ciupercii. (aka prezentare si prima impresie)

    Totdeauna si dintotdeauna,Alice in Tara Minunilor a fost si este sursa de inspiratie pentru ilustratii, filme si jocuri vreme de aproape 150 de ani. Ori iata ca American McGee a ales sa-si numeasca personajul principal Alice Liddell, dupa numele fetitei care a inspirat povestea originala, insa intriga nu are mai multa legatura cu subiectul povestirii originale decat are cu viata reala a lui Alice Liddell. Adica niciuna.

    Ba mai mult, Alice Madness Returns reia povestea si stilul din American McGee’s Alice aparut in 2000. Si cum nu pot fi sigur ca ai jucat originalul, in recenzia de fata iti voi povesti nitel ce si cum se intampla cu personajul principal, fie ca-ti place au ba. Alice Liddell este supravietuitoarea incendiului care i-a mistuit casa si i-a ucis ambii parinti. Zguduita de trauma si chinuita de vina de a fi cauzat ea insasi incendiul, in ciuda concluziei experte cum ca incendiul a fost un accident, o gasim pe Alice in sanatoriul unde a ajuns datorita propriilor halucinatii , de unde si incepe povestea de fata. Wonderland nu mai este nici pe departe un vis colorat, deloc o interpretare vesela si inocenta a perceptiei unei fetite despre lume. Contorsionat si diform, Wonderland-ul odata idilic este acum un cosmar psihotic, un infern morbid, este o proiectie a… nebuniei lui Alice. Alice este nebuna iar singura ei sansa de a se salva este sa salveze Wonderland, cautandu-si amintirile pierdute si regasindu-si linistea si echilibrul.

    Primele cadre ale jocului te vor aduce într-un orfelinat în care Alice locuieste, acum in varsta de 19 ani. Deși Alice încearcă sa regaseasca o parte din amintirile uitate, psihiatrul orfelinatului pretinde ca Alice ar trebui de fapt sa uite prin hipnoza, iar Alice începe sa cada, sa tot cada... Iat-o într-o barca cu Iepurele de Pasti, iar vocea acestuia este vocea psihiatrului. Ceva nu este în regulă, iepurele incepe sa aiba convulsii necontrolate, un ochi tasneste afara din orbita, apoi capul ii explodeaza iar din ciotul de gat tasneste sange care o acopera pe Alice...

    Da, ai ghicit, Alice Madness Returns este un horror psihologic. Alice insasi este departe de imaginea (oricarei) fetite inocente. Si, da, Alice este zdranganita la mansarda, orice element de stres sau noua trauma o va face sa-si piarda cunostinta in lumea reala si o va propulsa in Tara Minunilor in versiunea infernala creata de propria-i imaginatie.

    Intuiesc ca plescai din buze usor plictisit. Stai linistit, nu-ti povestesc nici jocul, nici filmul si nici cartea. Pur si simplu incercam sa-ti transmit ceva despre categoria de varsta caruia i se adreseaza jocul de fata. Dar sa revenim la iepurii nostri.

    Alice isi revine dupa prima cadere din cabinetul psihiatrului si ai prima ocazie de a explora o parte din orfelinat, pentru ca apoi sa vizitezi chiar o parte din Londra Victoriana a anului 1875. Ei bine, asta este unul dintre primele momente in care m-am gandit ca ma gasesc in fata a ceva exceptional. Chiar daca zona pe care-ti este ingaduit s-o explorezi este restransa, atmosfera este funesta, macabra si apasatoare. Figurile personajelor sunt grotesti, trasaturile lor amintind de stilul grafic a celor din Disohonored, daca vrei. Te vei simiti bantuit, ochii infundati in orbite ale trecatorilor te vor urmari. Vei vedea politisti calcand in picioare un idivid cazut la pamant, prostituate aranjandu-si provocator decolteul corsajului si pesti propunandu-i lui Alice sa ”salveze lumea in perioade scurte de zece minute cu domni pe care ei ii cunosc”.

    Apoi, mintea traumatizata a tinerei Alice o va face sa evadeze, pentru prima oara, in Wonderland. Stii cat sunt de carcotas nu? Cand am vazut primele cadre din joc am fost placut impresionat de cele cateva cadre de naratiune sub forma unor ilustratii animate in stilul anilor 1800 ce amintesc de imaginile din publicatia originala. De asemenea, mi-a placut si imaginea terna si apasatoare a Londrei insa am considerat ca motorul Unreal parca isi arata limitele in aceasta productie, parca totul este zugravit in alb, negru si nuante rosiatice. Ei bine, la primul contact cu Wonderland totul a devenit o explozie de culoare. Alice insasi are acum alta infatisare iar tinuta ei s-a transformat si ea, in functie de fundal. De altfel, Alice isi va schimba tinuta de ori cate ori se va schimba tema principala a zonelor din Wonderland pe care le vei vizita.

    Fara sa exagerez, in primele trei minute de Wonderland mi-au cazut doua plombe si un pansament. Imbinarea intre lumina, culori si coloana sonora au depasit chiar impactul pe care l-am perceput la primul contact cu Bioshock Infinite. Imersiunea este delicata, seducatoare, nu te ia de urechi sa te arunce intre efecte speciale sau miriade de lumini si efecte speciale, insa este atmosferic. Pana la urma, controlezi o fetita ce manuieste un cutit plin de sange (Palarierul ranji larg, satisfacut). Primii pasi te vor conduce printr-un peisaj idilic, plin de vegetatie, iar in apropiere vei putea vedea un paraias ce izvoraste dintr-o casacada. Cascada, bineinteles, sunt lacrimile unei Alice gigantice, din piatra. Ceva mai incolo, o vacuta isi ia zborul, usor deranjata de personajul tau. Poezie curata.

    Despre Porc si Piper (gheimplei, cum se vede pă tivi si chestii conexe)

    E drept ca dupa fascinatia primelor momente au inceput sa apara si primele crapaturi. Cu toate astea m-a lasat mut reactia sotiei mele la vederea catorva imagini. Spre exemplu, la inceput, cand abilitatile Alicei sunt iti sunt prezentate sub forma unui tutorial (apasa ”A” pentru a sari odata, mai apasa odata etc) eu incepusem sa execut tot felul de tumbe care mai de care, iritat fiind ca indicatiile – prezentate pe o banda neagra fix pe mijlocul ecranului – pur si simplu refuzau sa dispara, impiedicandu-ma sa vad minunatia fundalurilor. Sotia mea in schimb se uita vrajita. Mai mult, ii placea si muzica. Eu am ramas mut, pentru ca i-am aratat tot felul de minunatii vizuale, inclusiv Bioshock Infinite, fara sa mai vorbim despre alte minunatii gen Assassin’s Creed si Infamous Second Son pe PESE patru si n-a fost deloc impresionata.

    Asa cum am mai spus, povestea este spusa prin intermediul unor cut-scenes sub forma unor ilustratii animate dar si prin intermediul unor sectiuni dedicate exclusiv explorarii ce iti prezinta lumea reala a lui Alice. Alice va straluci cu adevarat doar in Wonderland, in goana de a opri degradarea acestuia si odata cu asta, a propriei minti.

    Simplificand fortat, Wonderland este impartit in mai multe capitole cu teme diferite, iar nivelurile sunt sectiuni gigantice de platforming. Alice are aproape de la inceput abilitatea de a se micsora dupa bunul plac. Evident, de vreme ce abilitatea este dobandita cu ajutorul unei bauturi, atat timp cat este micsorata Alice va sughita. Sigur, va putea accesa zone potrivite noii ei staturi dar va si vedea pasaje invizibile altfel. Alice va intra de asemenea in posesia unor arme pentru care va putea achizitiona upgrade-uri, acestea fiind reprezentate inclusiv vizual, o aditie placuta si amuzanta in acelasi timp. N-o sa-ti prezint in detaliu fiecare arma in parte, nadajduind ca vei avea ocazia sa le incerci de unul singur. O sa-ti spun doar ca Ducesa se in vant dupa râturi de porc. Ce spui despre chestia asta? Si, cum altfel poti vana un rât de porc, altfel decat cu o rasnita care trage cu piper. Imagineaza-ti o rasnita clasica, un cilindru metalic cu manivela. Acum, imagineaza-ti o astfel de rasnita supradimensionata care, tinuta orizontal, poate trage la foc automat in vreme ce invarti manivela. Cat despre raturi, te intrebi unde poti gasi asa ceva? Este din nou, extrem de simplu si logic: raturile de porc (ne-atasate vreunui porc, desigur) zboara libere sau grohaie tintuite intr-un blazon. De asemenea, daca ai nevoie de un heavy melee weapon, nimic nu-i mai bun decat un cal de lemn, upgradabil, desigur.

    Revenind la gameplay, jocul este o combinatie de adventure si platforming cu un third person shooter. Nu, combat-ul nu va presupune combo-uri spectaculoase desi animatiile amintesc de un hack and slash si nici partea de shooting nu se poate compara cu un joc dedicat genului, insa functioneaza ”as intended” si nu te va deranja. De asemenea, jocul este intotdeauna fluid si raspunde prompt la comenzi.

    Partea artistica este absolut coplesitoare. Practic, marea majoritate a zonelor de platforming inseamna platforme izolate la mare inaltime intre care Alice țopăie. Sau gliseaza. Aaaa, nu ti-am spus? Alice poate glisa chiar de la inceput. Si de fiecare data cand o face, in urma ei raman fluturi si flori. Revenind la platforme, campul vizual este impresionant (poate si datorita faptului ca nu intotdeauna cantitatea de detalii nu este atat de mare) insa parca nicaieri n-am avut atat de pregnant senzatia de ”gol in stomac”. Apoi, temele abordate impreuna cu coloana sonora sunt poezie in stare pura. Alice se va gasi intr-un infern metalic post-apocaliptic pentru ca apoi sa se gaseasca intr-o mare de zapada, sau intr-un castel de carti de joc ce creeaza poduri pe masura ce avansezi (tip Devil May Cry), sau intr-o gradina asiatica…

    Din pacate insa crapaturile din oglinda apar la tot pasul. De pilda, aproape intotdeauna versiunile detaliate ale texturilor se incarca cu intarziere. Apoi, pop-in, draw-in, you name it. De multe ori, texturile ce acopera chiar terenul pe care Alice paseste este intr-o rezolutie atat de joasa incat am avut senzatia ca joc ceva de Playstation 1 si, ca si cum asta n-ar fi fost suficient, de multe ori aceste texturi imbraca cumva ”gresit” volumele carora le sunt destinate. De asemenea, sunt anumite contraste tehnice intre anumite elemente de un asemenea nivel, incat mi-am imaginat un cod scris de cateva sute de persoane prin corespondenta. De pilda, chiar in mijlocul unor cut-scenes, nu pot sa-mi explic cum fundalurile sunt atat de evocatoare insa personajul din prim plan pare a avea cinci poligoane di trei pixeli de texturare.

    Apoi, parul lui Alice are o fizica fermecatoare, ce s-ar putea lua la tranta cu parul Larei din ultimul Tomb Raider desi buclele sunt cam colturoase. Practic, zeci de suvite se misca independent si credibil imbracand figura lui Alice si conferindu-i mai multa expresivitate. Spre exemplu, in nivelul maritim parul lui Alice se misca ca si cum aceasta s-ar gasi in apa, desi nivelul nu are nicio legatura cu apa, alta decat cea estetica. In acelasi timp, daca vei misca personajul brusc stanga-dreapta sau fata-spate vei constata ca pur si simplu nu exista animatii de tranzitie. Totul arata de parca cineva sterge cu guma Alice-din-fata si copiaza peste Alice-din-spate sau Alice-din-profil, asta insa in timp ce parul se misca extrem de natural. Iar umbra, uau, umbra lui Alice joaca si se alungeste natural peste fundaluri, subliniind fluid pozitia ei in nivel, insa de multe ori (probabil ciupercile halucinogene) umbra alege sa se transforme intr-o bulina, ba chiar sa se suprapuna cu umbra naturala. Da, da, un cerculet, sub personaj. Imi si imaginez algoritmul acestui fragment de cod: ”if ambiental light = 1, then deseneaza umbra functie de sursa de iluminare; if ambiental light = 0, then draw bulina; if ambiental light is diffrent or neither, then nu știu manca-ti-as, trage un fum si te descurci tu cumva…”.

    De asemenea, mecanica de platforming a fost deseori prilej de frustrare, in sensul ca totul trebuie executat cu prea mare precizie. De multe ori personajul ajunge in urma unui salt la marginea platformei, insa aceasta se gaseste la nivelul gleznelor (!), deci imposibil sa te mai cateri pe platforma. Alteori o nimeresti, insa personajul aluneca putin mai departe fara nicio logica, si gata, Alice a cazut in gol. De asmenea, peretii invizibili sunt frecventi mai peste tot prin niveluri.

    Cu toate astea, atunci cand frustrarea te va face sa scoti discul si sa-l transformi in freesbee, intrebandu-te daca nu cumva iti vei infrange inamicii (si televizorul) in mod fizic, jocul gaseste o modalitate suava de a-ti recompensa efortul. De multe ori vei intalni niveluri bonus ce vor transforma perspectiva intr-un side-scrolling platformer, alteori intr-un side-scrolling shooter. De asemenea, in ciuda micilor glitch-uri, totul functioneaza asa cum a fost intentionat. De cele mai multe ori, daca nu gasesti solutia unui nivel sau a unui puzzle, inseamna ca nu te-ai uitat sufficient de atent.

    In loc de concluzie

    Alice Madness Returns este un third person action adventure plin de contraste si plin de farmec, bazat pe Alice in Tara Minunilor dar fara o legatura directa cu povestea de acolo. Da, vei intalni Iepuras de Paste (destul de criminal si cu membre hidraulice), vei intalni Palarier, Ducesa, Imitatia de Broasca Testoasa si chiar pe Regina. Senzatia este de God of War combinat cu Dante’s Inferno, DMC si Bioshock Infinite, fara sa fie nicio clipa la nivelul vreunuia dintre ele. Dupa cum ai putut observa, desi este un joc din 2011, l-am comparat totusi cu unele dintre jocurile dintre cele mai recente. Pe de alta parte insa, 2011 a fost un an bun pentru gaming, printre care se numara si Batman: Arkham City, Skyrim, Portal 2 si Mass Effect 2, asta fara sa mai discutam de titlurile exclusive, titluri fata de care Alice Madness Returns nu are nicio scuza pentru inconsistenta tehnica, ceea ce-l face pur si simplu incomparabil calitativ cu titlurile amintite. Asta inseamna ca, desi recenzia de fata trateaza un joc aparut acum trei ani, nu i-as fi acordat mai multe puncte daca l-as fi jucat in perioada lansarii.

    Se cuvine sa spun ca Alice Madness Returns vine la pachet cu American McGee’s Alice, o portare a originalului din 2000. Din pacate insa, desi se misca si arata multumitor, nu mi se pare c-ar fi unul dintre jocurile care ar putea imbatrani frumos. Totusi, e un pachet interesant si daca ai ocazia sa incerci o experienta diferita, nu-l evita.

    Mangai Iepurele pe urechi datorita:

    - calitatii ciupercilor halucinogene consumate de echipa artistica (aka un adevarat tur de forta, efortul creativ este dus la apogeu, diversitatea si caracterul ilustratiilor, conceptelor si personajelor);
    - fluiditatii cu care jocul ruleaza in orice situatie;
    - raspunsului prompt al comenzilor;
    - varietatii mediului de joc si creativitatii armelor, a fundalurilor si personajelor;
    - coloanei sonore excelent folosite pentru sustinerea atmosferei;
    - dimensiunilor jocului si lungimii experientei de joc (aproximativ 15 – 20 de ore).

    Impusc Iepurele intre urechi cu piper-gatlingul din cauza:

    - calitatii ciupercilor halucinogene consumate de echipa tehnica (inconsistente de natura grafica, texturi saracacioase si/ sau prost mapate pe obiecte, animatii lipsite de naturalete in multe situatii, unele efecte grafice prost implementate, pop-in, draw-in, drive-in (pardon, asta-i cu hamburgeri sau cinematografe), bug-uri tehnice de tipul zidurilor invizibile);
    - designului de nivel de multe ori repetitiv, agravat de imprecizia (sau, deopotriva, de precizia excesiva de care trebuie sa dai dovada) necesara pentru navigarea prin nivel;
    - nivelului de rejucabilitate redus.
    Grafica, artistic: 10
    Grafica, tehnic: 6
    Sunet: 9
    Gameplay: 7
    Story: 9
    Impresie generala: 7

    Nota finala: 7, fara a fi o medie a celor de mai sus

    Multumesc OEE si ConsoleGames pentru joc si pentru oportunitatea de a scrie aceste randuri. M-am gandit sa intorc catre tine, cititorule, o parte din favoarea care mi s-a facut, oferindu-ti ocazia de a castiga un mic premiu din partea mea. In textul recenziei mele se gaseste un cod care definiste premiul in sine iar cheia se gaseste in acrostih. Trimite-mi pe PM raspunsul corect si pe 25 mai voi trage la sorti castigatorul. Da, stiu, sunt un om hain, insa va trebui sa ai minimum 100 de posturi pentru a te califica. Posteaza pe thread faptul ca mi-ai trimis un PM insa te rog sa te abtii in a posta raspunsul corect si a strica, astfel, surpriza pentru cei care vor sa-l gaseasca singuri. Daca vrei sa musti din ciuperca, dintr-o parte cresti si din cealalta... Succes!
    Attached Images Attached Images alice1_720p.jpg alice2_720p.jpg alice3_720p.jpg alice4_720p.jpg alice5_720p.jpg alice6_720p.jpg alice7_720p.jpg alice8.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Din ratiuni ce tin de formatarea textului pentru thread, va fi foarte greu (daca nu imposibil) sa identificati textul ascuns fara sa cititi versiunea originala in pdf din atasament. Aveti toate hint-urile necesare in ultimul paragraf. Succes!
    Attached Images Attached Images alice-madness-returns-review.pdf

  3. #3 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Got it!

  4. #4 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Got it!
    Yes you did, kind Sir!

    Va invit sa cititi review-ul in versiunea din atasamentul din al doilea post pentru a gasi codul. Imi cer scuze fata de cei care au citit deja review-ul si n-au apucat sa vada versiunea "corecta" pentru cod.

    Va invit, de asemenea, sa scrieti aici daca mi-ati trimis PM, se poate sa mi se umple inbox-ul sau pur si simplu sa nu primesc PM-ul vostru.

  5. #5 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Foarte bun review, o adevarata placere sa-l citesti.

    Cred ca am gasit si eu raspunsul, ti-am dat PM.

  6. #6 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ai PM, desi nu stiu daca am ghicit

  7. #7 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ai PM, desi nu stiu daca am ghicit
    Si tu ai PM! Asa, asa, razi de oamenii batrani, frumos iti sade! Las-caaa... Esti in tragerea la sorti, raspuns corect!

  8. #8 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am castigat???????

  9. #9 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Domnule AlanPoe, aveti PM.
    O recenzie magnifica. Deosebite respecte. Doamne-ajuta!

  10. #10 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Am castigat???????
    Tu castigi intotdeauna, chiar daca nu participi!

    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Domnule AlanPoe, aveti PM.
    O recenzie magnifica. Deosebite respecte. Doamne-ajuta!
    Correct, Sir! Multumesc pentru aprecieri!

  11. #11 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Felicitari! Recenziile tale "altfel" sunt foarte bune. Ti-am trimis PM cu raspunsul.

  12. #12 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Felicitari! Recenziile tale "altfel" sunt foarte bune. Ti-am trimis PM cu raspunsul.
    Am primit PM-ul, raspuns corect!

  13. #13 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am citit multe reviews impresionante de-a lungul timpului, insa nu am intalnit niciodata unul care sa ma convinga sa cumpar un joc fara a mai sta pe ganduri. Pana acum, caci deja am comandat micul univers nevrotic al lui Alice. Sincere felicitari pentru recenzie, domnule.
    Mai ramane doar sa ma chinui putin cu codul caruia, desi am citit deja articolul integral de doua ori, nu pare sa ii dau de cap.

  14. #14 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Am citit multe reviews impresionante de-a lungul timpului, insa nu am intalnit niciodata unul care sa ma convinga sa cumpar un joc fara a mai sta pe ganduri. Pana acum, caci deja am comandat micul univers nevrotic al lui Alice. Sincere felicitari pentru recenzie, domnule.
    Mai ramane doar sa ma chinui putin cu codul caruia, desi am citit deja articolul integral de doua ori, nu pare sa ii dau de cap.
    Multumesc pentru aprecieri. Sper sincer ca ti-a facut placere sa-l citesti. Cat despre cod, eu l-am vazut ca pe o mica joaca, un strop de interactivitate intr-o lectura nu intotdeauna in cele mai bune conditii (multe randuri albe pe fond negru pe un ecran de PC/ tableta, eu spre exemplu prefer hartia), insa nimic covarsitor ca dificultate si vad ca alti consolisti au reusit. Daca te uiti cu atentie la ultimul paragraf, vei gasi acolo toate hint-urile de care ai nevoie pentru a gasi codul in fisierul pdf. Succes!

  15. #15 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    And the winner is...Pizzi! Felicitari!
    Premiul este Tomb Raider, editia de Xbox 360. Pizzi, retin ca nu ai Xbox 360 insa jocul ti se cuvine. Te rog sa-mi dai pe PM datele de contact si vom incerca sa stabilim o intalnire (sau o alternativa de expediere). Daca doresti sa faci altceva cu jocul (spre exemplu o licitatie ) si eu pot ajuta, da-mi de veste.

    Cat despre codul ascuns in text, acesta era un acrostih, asa cum am spus in ultimul paragraf. In review-ul din pdf-ul atasat celui de al doilea post, daca cititi pe verticala de sus in jos primele litere de la inceputul fiecarui rand din subcapitolul "Dintr-o parte cresti si din cealalta scazi. A ciupercii. (aka prezentare si prima impresie)" veti citi... Tomb Raider.

    Anecdota:
    Iata forma sub care mi-a trimis raspunsul eagle-eye, abia astemptam sa postez asta:

    "Taina a fost elucidata si premiul este "Parpac Saintv". Ce? Cum adica nu?!
    Oh... pai ma mai uit o data.
    Mare mirare totusi sa nu fi ghicit.
    Bai, sigur nu faci misto?

    Review-ul e fabulos, btw.
    Acum cred ca m-am prins.
    Indubitabil, sunt sigur ca m-am prins!
    Deci, raspunsul final este...
    Esteee....
    Rahat, blufez. Nu ma prind. "

    Va puteti imagina ca primul meu raspuns a fost ceva de genul "stai, ca nu-i asa, dar nu-i greu, trebuie sa citesti pdf-ul, bla-bla". Apoi mi-a dat prin cap sa citesc pe verticala. M-a batut cu armele mele .
    Attached Images Attached Images winner.jpg

  16. #16 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Salut. Multumesc frumos pentru premiu. As dori sa-l pui la licitatie pentru CG, daca se poate.

  17. #17 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Salut. Multumesc frumos pentru premiu. As dori sa-l pui la licitatie pentru CG, daca se poate.
    Cu drag! Imi pare rau ca n-am avut in colectie ceva de PS3. Pot sa-l pun eu, insa ideal ar fi sa pui tu anuntul de licitatie pentru ca tu sa fii creditat cu meritul de a-l fi oferit comunitatii. Eventual scrie acolo ca trimit oriunde prin curier cu plata transportului efectuata de beneficiar, si gestionez eu expedierea/ intalnirea pentru predare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 13-07-2011, 15:30
  2. Replies: 0 Last Post: 13-07-2011, 15:24
  3. Replies: 0 Last Post: 13-07-2011, 15:22
  4. Replies: 0 Last Post: 13-07-2011, 15:21

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts