Ma intrebam , nu se poate face cumva , atunci cand un user a vandut produsul respectiv din thread , sa-l poata inchide si sterge ??? S-ar face putina curatenie , ar fi mai ordonat Mall-ul nostru virtual ...
Ma intrebam , nu se poate face cumva , atunci cand un user a vandut produsul respectiv din thread , sa-l poata inchide si sterge ??? S-ar face putina curatenie , ar fi mai ordonat Mall-ul nostru virtual ...
Asta presupune sa se dea drepturi de moderare fiecarui user care deschide un thread, pe thread-ul respectiv. Din start este o idee proasta si, pe deasupra, din ce stiu eu oricum nu se pot da drepturi de moderare pe sub-forum-uri sau sub-arii. Oricum, dupa ce este inchis un thread, lucru ce se intampla in majoritatea cazurilor in care s-a incheiat vanzarea, acesta se duce jos, ramanand la suprafata doar thread-urile active.
Deci nu vad unde ar fi "mizeria" din Mall![]()
Scenariul urmator:
- Vanzator vinde teapa
- Cumparatorul e interesat, cumpara si isi ia teapa
- Vanzatorul sterge threadul
- Cumparatorul reclama vanzatorul ca e neserios cu anuntul de pe threadul..... care?
Dac-ar fi dupa mine n-ar trebui sa se stearga nici un mesaj de pe forum. Nici alea malitioase, etc. Istoria e a noastra si cu bune si cu rele![]()
Khan nici un mesaj nu se sterge - ele devin doar "invizibile" pentru useri
De obicei pe bazar ar trebui sa se anunte cand un produs s-a vandu si threadul poate fi inchis - in acest fel evitam situatiile cand un user foloseste search - gaseste un anunt cu produsul cautat dar nu verifica si data cand a fost postat (posibil cu 2 ani in trecut) si solicita informatii despre produsul respectiv - cred ca la asta se referea Studentul.
de acord cu rodarkone. nu neaparat sa se stearga , da atunci cand dai search de exemplu sa arete doar thread-urile cu produsul respectiv care inca nu s-au vandut
. ca si eu am cautat odata un nintendo N64 de vanzare si am gasit un thread de acu 1 an (consola fiind vanduta evident ) . Asa ca o curatenie la Bazar nu ar strica
![]()
Pai cred ca s-ar putea face cumva ca orice thread pe care nu s-a postat de (sa zicem 3 luni) sa se inchida automat - insa daca produsul este inca disponibil la vanzare (poate userul nu vrea sa abuzeze de functia de UP sau este plecat din tara/oras - sau are alte griji/probleme) si apoi revine asupra threadului - ar trebui sa deschida altul - cu aceelasi produs, ceea ce ar incarca nejustificat forumul.
Sa se inchida automat dar sa aiba OP-ul putere de post in el si cat e inchis, caz in care scriptul reintra in bucla de N saptamani fara post=inchis.. si tot asa.
parerea mea este ca cel mai bine s-ar inchide dupa o anumita perioada de timp, sa nu se mai gaseasca deasupra cand dai search iar daca cel care a facut thread-ul vrea sa il redeschida, sa dea un PM unui moderator.
Din pacate nu e asa usor. Omul cand o sa-si vada threadul inchis o sa faca pur si simplu altul si o sa se intample exact cum a spus rodarkone: 2 threaduri exact la fel.
Oricum o functie de auto-close e intr-adevar cea mai buna solutie, o sa fie rare situatiile in care cineva vine dupa 3 luni si vrea sa-si refoloseasca threadul.
Ideea e ca fiecare sa fie responsabil vis-a-vis de threadurile pe care le deschide (in special pe aria de publicitate) si sa anunte cand threadul deschis poate fi inchis.
By clptl in forum Help Desk
By pooaul in forum Help Desk
By Quasivasi in forum Help Desk
Bookmarks