Closed Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 56

Thread: Anunturi banari/infractiuni/etc

1. #1 SP
    Senior Member RaverX's Avatar

Anunturi banari/infractiuni/etc

Exista asa ceva ? Ca eu n-am gasit.
    Pentru mine ar fi util asa ceva, am vazut recent ca un user (vechi si pe care-l stiam serios) e banat.
    Si as fi curios sa vad motivul pentru care a fost banat si cand ii expira banul (daca ii expira).

2. #2 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Daca nu i-a fost sters postul pentru care a fost banat apare un cartonas rosu in partea dreapta, langa Thanks. Daca postul a fost sters sau e banat pentru altceva nu ai cum sa sti, doar daca nu spune moderatorul care l-a banat.

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Daca nu i-a fost sters postul pentru care a fost banat apare un cartonas rosu in partea dreapta, langa Thanks. Daca postul a fost sters sau e banat pentru altceva nu ai cum sa sti, doar daca nu spune moderatorul care l-a banat.
    Mersi, stiam si eu chestia asta, am cautat inainte ultimele posturi ale userului dar n-am gasit nici unul cu infractiune

4. #4 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Cred ca s-ar face haos, ca ceva imi spune ca se baneaza o gramada de clone si o gramada de useri care incalca regulile repetat zilnic...

5. #5 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Se da ban si pentru PM, nu doar pentru posturi...

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry RaverX, nu avem thread dedicat pt. infractiuni. De fapt el este, insa numai pt. moderatori/admini. Am decis sa nu fie public tocmai ca urmare a experientei de vreo 8 ani pe diverse forumuri... unde de obicei iesea cu (sa-mi fie scuzata expresia) "balacareala".

Din pacate, de vreo 5-6 versiuni incoace, cei de la vBulletin au luat decizia ca userii sa nu poata vedea infractiunile asignate unui alt user (decat daca este moderator sau admin)... Eu tot incerc sa gasesc o modalitate sa ocolesc prostia asta... Sunt sigur ca intr-o buna zi voi reusi. Pana atunci, oricand ai nevoie, apeleaza un moderator... Poti intreba linistit despre un user, si ti se va da un copy/paste cu infractiunea.

7. #7 SP
    MonkY, multumesc de explicatii. Nu e niciun secret, e vorba de SirAndrew, nu-l cunosc decat din activitatea pe forum, mi s-a parut un tip serios si civilizat, as fi curios ce "infractiune" a comis. Daca se poate, fireste.

8. #8 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    He stole a cookie from the cookie jar. Din cate am auzit, s-a jucat Mafia II de pe trackere

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Din cate am auzit, s-a jucat Mafia II de pe trackere
    As he says... Eu asta n-am inteles-o niciodata. Daca tot stii ca il joci piratat... de ce te mai si lauzi cu asta ? Si culmea e ca spunea (can't prove that) ca are comanda la Gameshop. Era asa greu sa mai reziste cateva zile ? Ma depaseste...

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    As he says... Eu asta n-am inteles-o niciodata. Daca tot stii ca il joci piratat... de ce te mai si lauzi cu asta ? Si culmea e ca spunea (can't prove that) ca are comanda la Gameshop. Era asa greu sa mai reziste cateva zile ? Ma depaseste...
    OK, am inteles. Nu-i treaba mea, dar mi se pare un pic cam exagerata pedeapsa. Si va si spun de ce - sunt unii la publicitate care vand xbox-uri 360 modate + bonusuri. Cred ca e la mintea cocosului ce bonusuri, culmea unii si zic in ce consta bonusurile. Si nu primesc ban - mi se pare MULT mai grava chestia asta. In fine, nu-i treaba mea, eram doar curios, multumesc pentru explicatie.

11. #11 SP
    Member Cata25's Avatar
    Dă-le report.

12. #12 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Mai grav e cand, unii vand Arcade-uri modata + 100 de jocuri la 1500 Ron...

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RaverX: e treaba noastra insa sa explicam si sa rezolvam orice situatie asa cum putem mai bine. SirAndrew a luat 2 puncte infractiune (nu e chiar atat de grav). Insa cu "bonusurile", chiar nu avem ce face. Toti cei care au pus anunt in care vindeau si piraterii au fost atentionati sau au primit infractiune/warning. Acum, ca mai scapa cate unul, nu avem ce face, si acolo ne bazam si pe voi ca veti da report post. Din pacate, nu poti da ban cuiva care da si niste bonusuri despre care nu scrie pe site. Acum ce sa facem, sa intrebam pe fiecare in parte, pe private... in ce consta bonusul ? Ar trebui sa fim probabil vreo 20-30 de moderatori... Moderatori care trebuie sa nu uitam ca totusi nu fac asta decat din pasiune... nu sunt platiti or something, ca prin alte parti. So... trebuie sa ne rezolvam lucrurile cum putem mai bine in mica noastra comunitate. For now... pe viitor, cine stie, poate vom avea mai multe solutii si resurse. Bafta !

---------- Post added 26-08-2010 at 12:39 AM ----------

Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Mai grav e cand, unii vand Arcade-uri modata + 100 de jocuri la 1500 Ron...
    Da-i userului respectiv report si te asigur ca nu va mai vinde acele 100 de jocuri...

14. #14 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Se poate să primesc eu ban (permanent dacă e...) și să li se se scoată banul userilor Walkman și tray? Erau tare simpatici

Thank you.

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Se poate să primesc eu ban (permanent dacă e...) și să li se se scoată banul userilor Walkman și tray? Erau tare simpatici
    Nu, nu se face trade de ban-uri. Sorry
    In cazul lor, eu mi-am "depus" pledoaria. Ramane de vazut insa ce se va intampla. Exista oricum posibilitatea sa ajunga la o noua sansa, nu?

16. #16 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Se poate să primesc eu ban (permanent dacă e...) și să li se se scoată banul userilor Walkman și tray?
    Eu zic ca se poate!

17. #17 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki MonkY, merci de răspuns

...atunci așteptăm -sper să fie ceva oki pentru toată lumea

*p.s.

Venom, umflă-ți mingea.

18. #18 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu as fi facut trade de ban sau macar as fi donat ban time ptr Khan, in sensul injumatatirii perioadei lui si sammi se dea mie o jumatate. din pacate inaa, it defeats the purpose. e ca si cum te-ai duce in fata unui judecator si ai declara ca vrei sa fii tu pedepsit in locul lui X. asa ceva e imposibil in sistemul de drept actual.

ar merge implementata asta ptr infractiuni minore. zic asta ptr ca daca prima oara il ajut pe userul X si impart ban time cu el, a doua oara il voi trage de ureche. adica bai X, eu impart bantime cu tine si tu nu inveti nimic din asta? masura, zic eu, ar putea avea efect educativ.

si inca o chestie. daca userul X greseste a doua oara, sa i se adauge si perioada pe care eu am facut-o ptr el, tocmai ca sa ma simt eu prost ca l-am ajutat degeaba si sa fie si X constient ca a doua oara nu o sammai fac asta ptr el.

19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry h0stile, dar cred ca fiecare ar trebui sa raspunda pentru actiunile sale...

P.S. Cum ai vrea sa imparti la 2 de exp. un ban forever? Si cum te-ai simti daca intro buna zi te-ai trezi banned forever/2 pt. ca celalalt user n-a mai rezistat tentatiei?

20. #20 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai am spus in postul anterior ca s-ar aplica unor infractiuni minore tocmai pentru ca astea nu ar fi pedepsite cu ban forever si tocmai pentru ca nu poti sa imparti asa ceva. si teoretic vorbind, in nici un caz nu ai putea sa te trezesti cu asa ceva pentru ca asta ar fi pe baza de voluntariat. daca faci asta o data pentru cineva, asta nu inseamna ca esti cuplat cu el for ever, nu?

ma dau pe mine ca exemplu. nu stiu ce ban a luat Khan, dar daca nu e forever, as suporta o parte din ban time-ul lui. intreb un moderator ce perioada are, mi se spune si atunci pot sa optez pentru a prelua jumatate. dupa ce trece perioada, si pentru el si pentru mine, totul revine la normal. daca Khan greseste inca o data si iar i se da ban, eu pot sa ma decid daca repet asta sau nu. poate consider ca nu a invatat nimic de pe seama primului ban si nu mai vreau. dar poate se ofera altcineva. anyway, stiu ca e mai mult teoretica treaba insa din punctul meu de vedere asa ceva nu ar functiona in realitate pe motiv de frauda. in mediul online insa, nu vad pe nimeni platind pe cineva sa imparta ban-ul cu el, asa ca nu cred ca ar fi probleme din cauza asta. cu toate astea, daca sistemul nu e broke, why fix it? cum a functionat asa pana acum, poate functiona si in continuare. mi-a placut insa ideea lui Ronan si am vrut sa elaborez o posibila, teoretica, solutie, care ar impaca si capra si varza.

Closed Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast