Closed Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: PM-uri nesimtite, care ar fi solutia?

1. #1 SP
    Member party_man's Avatar

PM-uri nesimtite, care ar fi solutia?

Am primit astazi de la userul caponescu un PM absolut nesimtit, daca as folosi cuvintele lui probabil ar fi trebuit sa folosesc altceva, stiu ca exista ignore dar nu stiu daca se aplica la PM-uri. Daca pentru injurii/jigniri pe forum se aplica banari exista vreo pedeapsa pentru PM?

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Exista functia de Report Post chiar si la PM-uri. Desigur ca se va aplica regulamentul... dar trebuie sa dai report.

3. #3 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Acum am vazut postul asta. Posteaza te rog pm respectiv sa vad cat este de nesimtit.

Am gasit

Re: Jocuri
    Originally Posted by Caponescu
    Originally Posted by party_man
    Originally Posted by party_man
    Sal, in ce stare sunt jocurile urmatoare? Carcasa crapata sau zgariata, manual tocit, disc zgariat?

Jocurile sunt de pe pagina ta web, din rubrica sh.
    Assassin's Creed 1 platinum, zona2, full english - 39 lei
    Devil May Cry 4, zona2, full english - 49 lei
    Dead Space 1, zona2, full english - 49 lei
    Assassin's Creed 2, zona2, full english - 49 lei
    Batman Arkham Asylum platinum, zona2, full english - 59 lei
    Darksiders, zona2, full english - 59 lei

Doresc sa le cumpar pe toate daca le lasi la pretul de 250 lei cu plata transportului la mine, prin fan curier?

Astept un raspuns. O seara placuta.

nu discut pretul

In ce stare sunt jocurile?
    Carcasa crapata sau zgariata, manual tocit, disc zgariat?

Toate carcasele sunt intacte cu MICI urme de uzura care mi se par normale, niciun joc nu e zgariat 2 manuale sunt PUTIN indoite, dar probabil unele standarde nu sunt aceleasi din punctul tau de vedere. Repet pretul NU se discuta.

A fost o simpla intrebare, nu e nevoie sa fii arogant si sa te c@c! pe tine atata cu standarde si cu tot r@h@tul, am intrebat nu e nevoie sa te simti atacat, cat despre standarde iar era o intreabare pt. ca vroiam sa le cumpar dar aroganta ta de r@hAt imi provoaca greata, nu e nevoie sa te simti lovit in orgoliu cu texte de r@h@t. Imi cer scuze daca te-am jignit cu intrebarea "daca mai lasi din pret" nu asta a fost intentia era o simpla intreabare atat. O seara placuta.

la fel si tie...

4. #4 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    ce PM maro
    LE: Si mie mi s-o parut arogant.

5. #5 SP
    In momentul cand pun o intrebare si primesc astfel de raspunsuri cum sa nu-ti sara tandara. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Eram hotarat sa cumpar la pretul propus de party_man, asta este motivul pt. care am intrebat in ce stare sunt jocurile (carcasa, disc) dar la replica lui aroganta (standardele mele ...) mi-a sarit tandara.
    Imi cer scuze daca te-am jignit dar parerea mea a fost ca mi te-ai adresat intr-un mod arogant.

6. #6 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Caponescu: tre' sa-ti zic frate, nu rezist. Esti amator rau de tot, cine te-a invatat sa jignesti asa?

Serios acum, poate o calugarita ar considera astea jigniri, dar un om normal si trecut un pic prin viata nu cred ca le-ar considera deloc ofensatoare, nu cred ca e cazul sa ne dam aici toti usa de biserica. Sincer ma asteptam la injurii serioase, cu boli grave, familie, morti, etc...

party_man: eu te stiu om serios, sfatul meu e sa nu dai importanta la asa ceva, daca ai sti ce mesaje primesc eu pe okazii de la unii cand le spun ca nu trimit cu ramburs... Sa vezi cum ma iau unii, daca ti-as trimite un astfel de mesaj cred ca ti s-ar zburli pielea pe tine

7. #7 SP
    Pai asta am spus si eu, nu l-am injurat si nici nu l-am jignit nici nu era asta intentia, motiv pt. care am si postat conversatia. Pt. asta sa deschizi un nou thread?

8. #8 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Eh, așa sunt unii, mai sensibili

Injurii/jigniri �nchipuite, deci practic thread degeaba, se �nchide.

Closed Thread