Salut.O sa va pun o intrebare,de care o sa rada toata lumea banuiesc,de noob.
Ziceti-mi si mie cum e cu FPS,RTS,RPG si ce mai e.Adica sa-mi explicati ce sunt cu ele si ce inseamna.RTS sunt jocurile de strategie gen warcraft ?Iar FPS cu impuscaturi?
![]()
Salut.O sa va pun o intrebare,de care o sa rada toata lumea banuiesc,de noob.
Ziceti-mi si mie cum e cu FPS,RTS,RPG si ce mai e.Adica sa-mi explicati ce sunt cu ele si ce inseamna.RTS sunt jocurile de strategie gen warcraft ?Iar FPS cu impuscaturi?
![]()
RPG - Role Playing Game - Diablo, Titan Quest, Fable... - jocuri in care ai un personaj si il cresti in nivel pana ajunge cel mai tare
RTS - Real Time Strategy - Starcraft, Age of Empires, Supreme Comander, Warcraft - jocuri de strategie
FPS - First Person Shooter - Quake, Doom, Half Life... - Jocuri la persoana intai, in general de actiune
De ce sa rada toata lumea, mai bine sa intrebi decat sa te apuci sa faci pe desteptul fara sa stii
FPS = First Person Shooter - shootere la persoana 1. Exemple: Quake, Modern Warfare, Bad Company, Killzone, etc.
RTS = Real Time Strategy - jocuri de strategie in timp rea. Ai intuit corect, Warcraft, Starcraft sunt RTS.
RPG = Role Playing Game - jocuri de roluri, in traducere libera. Exemple: Mass Effect, Dragon Age, Demon's Soul etc.
Vin si eu cu o completare:
TBS - Turn Based Strategy (ex. King's Bounty: The Legend, Heroes of Might and Magic)
MMORPG- Massive Multiplayer Online Role Playing Game (ex. World of Warcraft, Aion, Lineage)
By Fantasy in forum Microsoft Xbox One
By ony81 in forum Console Club
By Radu5 in forum Nintendo Wii / Wii U
By andy_duma1919 in forum Help Desk
Bookmarks