View Poll Results: Cum doriti sa procedam cu jocurile multiplatform ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Thread dedicat pentru joc indiferent de consola

    5 21.74%
  • Thread separat pentru fiecare consola in parte

    7 30.43%
  • Thread comun in aria de General Gaming

    4 17.39%
  • Arie separata pentru jocurile multiplatform

    7 30.43%
Closed Thread
Results 1 to 15 of 15

Thread: Jocurile multiplaform - sectiuni separate ?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Exclamation Jocurile multiplaform - sectiuni separate ?

    Well, ne-am pus intrebarea aceasta inca inainte de a forma forumul. Si anume, ce vom face cu jocurile multiplaform. Din pacate, nu am ajuns la un numitor comun asa ca voi cere si opinia voastra.

    Sa luam in calcul urmatoarele fapte:
    1. Ar fi mult mai usor de urmarit un thread dedicat unui joc multiplatform, decat 3-4-5 threaduri separate. Mai ales ca noi nu folosim tag-uri gen [PS3] [Xbox360], deci la un search userul ar primi un singur thread relevant.
    2. Ar putea aparea confuzii in cazul anumitor jocuri multiplaform. De exp. daca cineva prezinta un "combo" pt. versiunea de Xbox 360 si spune "apasa A dupa care B", cel care are versiunea de PS3/PS2 se va uita crucis.
    3. Ar putea aparea diferente de gameplay, buguri, etc. Luam exemplul GTA IV care avea probleme de freeze inainte de primul patch pt. PS3-urile cu 60GB.
    4. Sa tinem cont de faptul ca desi jocul va rula in mod diferit pe console diferite, story-ul va fi acelasi, prin urmare orice sfat/idee ar fi mai usor de gasit pe un singur thread.
    5. Am putea ca pentru jocurile multiplatform sa folosim aria de General Gaming - Console Games Forum

    Acestea fiind spuse, vom porni un poll si in functie si de rezultate va trebui sa luam o decizie. Multumesc anticipat si astept idei.

  2. #2 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu prea am inteles de ce sunt trei variante care spun exact acelasi lucru: Thread dedicat pentru joc indiferent de consola, Thread comun in aria de General Gaming, Arie separata pentru jocurile multiplatform. Din moment ce exista deja aria de General Gaming nu cred ca e necesar creerea altei arii, caci, la urma urmei, e acelasi lucru. Nu vor intra pe aici cei cu PC-uri. Asa ca la aria de General Gaming. In caz ca jocul e bun si are online calumea se poate face thread separat pentru aranjarea de intalniri in multiplayer. Din pacate nu stiu cati ar respecta reguli de genul asta.

  3. #3 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    @Monky: Chiar ma gandeam sa sugerez sa se faca ceva in legatura cu Multiplat, pt ca eu deocamdata am doar Xbox si inregistrez majoritatea materialelor de pe el si de obicei postez la sectiunea consolei pe care o detin.. In poll am votat cu "Thread dedicat pentru joc indiferent de consola". Sa inteleg ca in caz ca rezultatul poll-ului separa jocurile multiplat se vor trece si thread-urile deja existente pe multiplat?

  4. #4 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si acel thread dedicat unde in ce arie va fi?

    Unde se deschide prima oara?

  5. #5 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    Cred ca sunt doua optiuni : ori General Gaming ori Console Club. That's how i would do it, at least.

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Nu prea am inteles de ce sunt trei variante care spun exact acelasi lucru
    Nu sunt 3 variante care spun acelasi lucru. Si ca sa intelegi mai usor, o sa dau un exemplu clar, cu GTA (sa zicem in varianta PSP, PS2, XBOX). Si in functie de raspunsul la poll-uri am avea asa:

    1. Thread dedicat pentru joc indiferent de consola:
    - Forum - Console - PS2 sau PSP sau XBOX - Discutii GTA
    (aici practic threadul cu Discutii GTA va fi unul singur, in functie de cine il deschide primul)

    2. Thread separat pentru fiecare consola in parte
    - Forum - Console - PSP - Discutii GTA
    - Forum - Console - PS2 - Discutii GTA
    - Forum - Console - XBOX - Discutii GTA

    3. Thread comun in aria de General Gaming
    - Forum - General Gaming - Action/Adventure - Discutii GTA
    (iar toate jocurile multiplatform sa fie mutate pe General Gaming)

    4. Arie separata pentru jocurile multiplatform
    - Forum - Console - Multiplatform - Discutii GTA

    Sincer, metoda a 3a nu-mi place deloc. Ma gandesc la cei care dau un search pe aria de console, nu vor gasi niciodata jocul favorit care este pe General Gaming. In plus, ar fi un pic haotic. So, not an option.

    1, 2 si 4 ar fi singurele acceptabile. 4 ar fi ca o idee buna in special pentru astfel de jocuri. Pe alte forumuri s-ar merge pe solutia 2, ca sa nu iasa cu "scantei". Well, asteptam sa vedem rezultatul poll-ului...

    P.S. Desi am votat pentru Thread dedicat pentru joc indiferent de consola incep sa cred ca Arie separata pentru jocurile multiplatform ar fi o idee mai buna...

  7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    eu cred ca o arie separata pt multiplatform este mai mult decat OK, totusi sa speram ca nu se iveste vreun flame cand exista diferente intre versiunea PS3 si cea 360 de exemplu.

  8. #8 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    O noua arie ar aglomera mai tare forum-ul. Redenumi-ti aria de general gaming in multiplatform games si impacati pe toata lumea.

  9. #9 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    ***Hmm! N-am inteles nimic din ce vrei sa faci. Adica eu care am PS3 sa discut cu cineva care are XBox360? Ce sa vorbesc cu el? Sau mai rau: cu ala de pe PSP sau PS2? Asta inseamna ca tu nu ma vei lasa sa deschid un thread pe consola mea favorita deoarece cineva a deschis undeva ceva la comun? Vrei sa o dam in flame? Sau in razboi care are console mai frumoase si mai cornute sau jocuri mai aratoase? Adica vrei sa citesc spoilere in cazul in care pe consola mea apare jocul dupa un an de zile (vezi Bioshock)?
    ***Cum sa discut despre FIFA 2009 de exemplu amestecandu-ma cu WII sau cu PSP, sau cu celelalte? Lasa-ne in durerea noastra, cu bugurile noastre, cu cheaturile noastre si cu onlineul nostru. O vorba din Popor spune ca: "lucrul amestecat miroase a *****".
    ***MonkY, scuza-ma, dar este cea mai proasta idee pe care am vazut-o la tine.
    ***Atunci uneste toate threadurile intr-unul singur. Comunistule!
    ***Am votat un NU hotarat.

  10. #10 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    uhm.. multe jocuri multiplat sunt identice.. nu e vorba de consola in sine este vorba de joc. Pentru ca detii jocul de PS3 care este identic cu cel de Xbox 360 crezi ca trebuie sa vorbesti despre el doar cu detinatorii de PS3? De ce? Same game, same controls, same graphics(more or less), same feeling, why does platform matter?

  11. #11 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Hai sa te vad cum vorbesti tu despre "Star Wars: The Force Unleashed" amestecand PS3, XBox360, PS2, Wii, PSP si ce-o mai fi. Cu ce te deranjeaza ca fiecare sa-si dea cu parerea pe consola lui? La ce-mi trebuie amalgamul asta?

  12. #12 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    se poate face versiune de PS3/Xbox 360 si versiune de PSP/PS2/Wii

    din cele 2 grupe PS3 si 360 sunt identice, iar PSP/PS2/Wii sunt de asemenea identice, doar grafica fiind putin diferita in functie de platforma(si in aceiasi situatie e si FIFA). Se pot face topicuri "Star Wars The Force Unleashed Current-gen" si "Star Wars The Force Unleashed Last-Gen". Not that hard. Si pe langa asta, forumul acesta semnificand o comunitate, nu vad de ce aceasta trebuie sa fie impartita in mai multe tabere. De ce sa nu vorbesti cu cineva doar pt ca nu are aceiasi consola ca si tine? majoritatea jocurilor sunt la fel pe toate platformele.. wtf?

  13. #13 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by TheWarlord View Post
    Si pe langa asta, forumul acesta semnificand o comunitate, nu vad de ce aceasta trebuie sa fie impartita in mai multe tabere. De ce sa nu vorbesti cu cineva doar pt ca nu are aceiasi consola ca si tine? majoritatea jocurilor sunt la fel pe toate platformele.. wtf?
    Si cine te opreste sa intrii pe threadul de PS3 sa discuti despre un joc aparut pe XBox? Iar comunitatea nu inseamna turma.

  14. #14 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Votat 'Thread comun in aria de General Gaming', e mai bine asa din punctul meu de vedere.

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    ***Am votat un NU hotarat.
    Nu avem nici-o optiune de NU hotarat in poll. Poate l-ai vazut pe un alt forum...
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    O vorba din Popor spune ca: \\"lucrul amestecat miroase a *****\\".
    ***MonkY, scuza-ma, dar este cea mai proasta idee pe care am vazut-o la tine.
    ***Atunci uneste toate threadurile intr-unul singur. Comunistule!
    ***Am votat un NU hotarat.
    Chifteluta, scuza-ma si tu, dar daca vrei sa te iei de mana cu h0stile si sa strigati "huo comunistii", va recomand sa cantati la alta masa (si puteti sa va luati si lautar). Adica eu zic sa fac un bine si sa creez un poll prin care sa cer parerea voastra si vii si ma faci comunist ?

    Well, daca aveti nelamuriri, discutati cu Chifteluta, pentru ca acest thread este closed. Decizia va fi luata de echipa de moderatori CG.

Closed Thread

Similar Threads

  1. Jocurile de pe psn By Estacado in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 5 Last Post: 28-04-2015, 16:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts