felicitari tuturor care s-au implicat in cladirea acestui site minunat si care s-au chinuit pt acest lucru.
felicitari tuturor care s-au implicat in cladirea acestui site minunat si care s-au chinuit pt acest lucru.
Bravo si felicitari tuturor, in special celor care au ajutat la infintarea acestei comunitati si celor care au avut initiativa sa organizeze asemenea evenimente. Va urez La Multi Ani tuturor membrilor Console Games cat si "mosilor" de anul acesta: Monky, Donely, Dj Mo, Webpredator si restul sponsorilor, GJ! tineti-o tot asa.![]()
La cat de mare creste siteul/forumul in fiecare zi, arata ca avem consolisti in toata tara, nestituti de lume. Bine ca e CG sa ne uneasca !!!
Sarbatori fericite tuturor !!!
PS: Siteul de la kinezu e 0101.ro, Algorithm, web design, Arta, internet, webdesign, 0100 nu duce nicaieri.
Felicitari pentru site si pentru initiativa cu premiile. Sa ne aduca noul an numai lucruri bune. Craciun fericit si un An Nou stralucit tuturor!
Site-ul acesta este fantastic. Jos palaria in fata celora care se ocupa de el, si la cat mai multe posturi, amici consolisti!![]()
nici o problema. doar ca din ultimul lui post nu se deducea ca ar fi facut ceva sa ia bann. poti sterge te rog offtopicurile noastre.
ms
Va spun aici "Sarbatori Fericite" si felicitari pentru site! Era nevoie de el.
La multi ani!
Ho Ho Hooo ! Ce noapte "luuunga" a fost. Dupa intalnirea consolistilor, am reusit sa ajung la 06:30 acasa
Haideti sa lamurim "misterul" cu DonAdryan
Am zis sa-i facem o surpriza cat mai mare celui care va castiga marele premiu dupa tragerea la sorti de ieri. Si cum eram noi asa pusi pe pozne aseara... ne-am gandit cum sa-i ridicam nivelul experientei traite. Asa ca, am ales contrastul. In loc sa-l anuntam direct de castigarea consolei Xbox 360, i-am oferit exact opusul. Ban forever, 9999 de puncte
Insa Mosul poznas s-a trezit dupa ziua nebuna de ieri... si il felicita pe DonAdryan pentru premiu (sper ca nu avea deja un Xbox 360). Totodata, ii felicitam si pe toti cei care au venit ieri si care au primit pachetele facute de Mos in graba (imi statea bine cu caciulita, nu ?).
Vom pune poze si lista cu toti cei care deja au fost "premiati". Si inca mai sunt cadouri de trimis in tara, la cei care nu au avut posibilitatea sa vina ieri la intalnire. Va pupa Mosu' !
By bungabunga in forum Sony PlayStation 3
By zinodaur in forum Offtopic
By zinodaur in forum Offtopic
By MonkY in forum Concursuri
By MonkY in forum Hot Story
Bookmarks