Dupa cum era si cazul, cred ca este timpul sa aflam ce console detin/indragesc cel mai mult gamerii de pe ConsoleGames.Ro. So, let's start the "vote". Scuze ca nu vor fi introduse toate consolele ever made... dar ar fi ajuns sa fie un poll imeeens.
Microsoft Xbox
Microsoft Xbox360
Sega Dreamcast
Super Nintendo
NES
Nintendo 64
Nintendo Gameboy
Nintendo GBA
Nintendo Gamecube
Nintendo DS
Nintendo Wii
Sony PlayStation
Sony PlayStation 2
Sony PlayStation 3
Sony PSP
Dupa cum era si cazul, cred ca este timpul sa aflam ce console detin/indragesc cel mai mult gamerii de pe ConsoleGames.Ro. So, let's start the "vote". Scuze ca nu vor fi introduse toate consolele ever made... dar ar fi ajuns sa fie un poll imeeens.
Atari Junior, Atari (clone Sally Game), Nes (Pal si NTSC), Snes (Pal, NTSC, NTSC-J), N64 (Pal, NTSC), GC (ntsc), Wii, Sega Master System II, Sega Mega Drive 2, Sega Game Gear, Sega Dreamcast, Playstation (PS and PSOne), Playstation 2 (PS2 NTSC si PSTwo PAL), Playstation 3, Gameboy, Gameboy Play it Loud, Gameboy Pocket, Gameboy Color, Gameboy Light, Gameboy Advance, Gameboy Advance SP, Gameboy Micro, Nintendo Ds, Nintendo DS lite, PSP, PSP 2000 (slim & lite), Wonderswan, Wonderswan Color, Crystal Swan, N-gage QD, Tapwave Zodiac.
PS: sper sa nu fi uitat nimic - si daca am uitat ... asta e![]()
Nintendo: GBC, GBA SP, DS Lite
Sony: PS, PS2, PS3, PSP
Whishlist: Sega Dreamcast, Ngage, Wii, XBOX360 (insa mai degraba imi doresc joace pt. astea care le am decat alte console...)
In primul rand salutare tuturor si bine v-am regasit in acest nou format!Arata super misto, un colt deosebit al net-ului, ca sa-i zic asa, pe care imi voi petrece cat de mult timp voi putea pe viitor! Felicitari Monky & co. inca o data!
![]()
Si ca sa nu fiu offtopic, iata ce (mai) detin si eu in materie de console:
- PS One
- PS 2
- PS 3
- Nintendo Gameboy Advance SP
- Nintendo Gamecube
- Nintendo 64
- Super Nintendo
Ia sa vedem : de la nea` Bill - XBOX; de la nea` Ken - PS1, PS2, PSP fhat, PS3 60 gb; de la nea` Satoru - NDS, WII. Se folosesc toate, mai putin PS1.
Bookmarks