Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Vei pastra PS3-ul/X360-ul dupa lansarea noilor console?

Voters
349. You may not vote on this poll
  • Da, voi pastra consola veche. Sunt colectionar!

163 46.70%
  • Da, voi pastra, dar nu pentru mult timp.

32 9.17%
  • Nu, nu voi pastra nimic din generatia veche. Next-gen all the way!

24 6.88%
  • Inca nu am decis cum voi proceda. Sper sa merite next-gen-ul.

25 7.16%
  • Nu imi voi achizitiona next-gen. Cel putin nu inca...

105 30.09%
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 45

Thread: Vei pastra PS3-ul/X360-ul dupa lansarea noilor console?

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Vei pastra PS3-ul/X360-ul dupa lansarea noilor console?

Am vazut ca multi vor sa renunte la consolele actuale dupa aparitia PS4/X1 si ar fi interesant sa aflam cum veti proceda. Prin urmare intrebarea este: Vei pastra PS3-ul/X360-ul dupa lansarea noilor console?

2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, in beci!

3. #3 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, phat-ul meu care a rezistat eroic atatia ani nu o sa ma paraseasca.

4. #4 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Bineinteles...ptr ps plus in special

5. #5 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    PS3 se pastreaza - mai am inca 80+ jocuri de jucat de pe PS+ si sigur se vor mai adauga. Jocuri retail probabil nu voi mai cumpara insa.

6. #6 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Abea am achizitionat ps3-ul, am o gramada de exclusivitati de jucat.
    Next-gen imi voi cumpara abea dupa ce jocurile vor fi si ele next-gen si nu doar eye candy.

7. #7 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    PS3-ul meu va lupta cot la cot cu noul sau camarad. Inca mai are de dus lupte grele cu jocurile din seriile Mass Efect, Demon's Souls, Metal Gear, Dragon Age.

8. #8 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    DA,phat-ul meu m-a sprijinit din 2008 fara probleme.O sa il pastrez

9. #9 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu as da PS3ul pentru nimic in lume, chiar in ultimele zile ma gandeam ce as face daca s-ar defecta: imediat mi-as lua unul nou! Atatea jocuri extraordinare... ar fi o pierdere prea mare. Nu cred ca o sa mai achizitionez jocuri in afara de Dark Souls 2 pentru el dar PS+ il va sprijini mult timp si de acum incolo. In ceeace priveste XBox 360.... am ganduri necurate sa-mi achizitionez unul.

10. #10 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Thanks duse, and wellcome to the dark side

Si pe mine ma bate gandul sa imi recumpar un PS3 / sau un viitor PS4 pe langa x360. Asa as avea ambele platforme (PS si xbox) impreuna cu jocurile din colectia mea + next gen.

11. #11 SP
    Member anduthebest's Avatar
    PS3 all the way, sunt o gramada de jocuri de jucat...next gen can wait, mai ales cu buzz-ul care se face ca softwareul e imatur la ambele console nextgen.

12. #12 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Nu numai ca il voi pastra ( xbox-ul ), dar nici nu voi cumpara vreuna din consolele viitoarei generatii acum. Cel putin un an voi astepta, pana termin cu cele peste 50 de jocuri pe care n-am apucat sa le joc.

13. #13 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Da.

14. #14 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Nu imi permit un PS4 inca, si chiar daca mi-as fi permis, as fi pastrat PS3-ul

15. #15 SP
    Member theSrN's Avatar
    This is my PS3. There are many like it, but this one is mine. My PS3 is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life....

16. #16 SP
    Member rascalov's Avatar
    Voi pastra PS3-ul deoarece sunt jocuri pe care nu le-am jucat, iar pt. PS4 nu am banii necesari achizitionarii.

17. #17 SP
    Member Mariush's Avatar
    My own, my love, my prescious.

18. #18 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu cred ca nu imi voi lua in urmatorii 2 ani PS4. De-abia am PS3-ul de jumatate de an, mai am o gramada de jucat pe el.

19. #19 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    eu voi pastra cu siguranta ps3-ul, next-gen poate sa mai astepte (vara-toamna 2014)

20. #20 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Mi-am luat Xbox-ul in urma cu un an.. sau doi ? trebuia sa ma pun sa caut ca nu mai stiu Acum o luna m-am apucat de seria AC, seria ME am terminat-o acum 3-4 luni si inca mai am multe jocuri de jucat. Raman pe current-gen pentru inca un an cel mai probabil. Sa vedem cum va fi: review-uri la console, probleme, titluri ce urmeaza sa apara..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast