Am avut statistici pe 2008, 2009, 2010 si 2012 referitor la "Ce console detineti". Prin urmare e timpul (mai ales acum dupa ce avem o serie noua de console next-gen precum PS4 si Xbox One) sa aflam ce aveti in colectie atunci cand vine vorba de console gaming.
De data aceasta poll-ul va fi mult extins, cuprinzand si console care au facut istorie... precum si new entry-uri precum OUYA sau OnLive. Pentru a nu incinge spiritele am decis sa nu luam in calcul nimic legat de smartphone-uri si tablete (desi odata ce avem controllere oficiale, din punctul meu de vedere se comporta exact ca o consola portabila).
Well, happy voting! Please be honest about it! Voturile sunt publice si e extrem de important sa stim cu adevarat ce console detin romanii.
Multumim anticipat!
P.S. Special pentru voi am reusit sa completez Video Games Timeline-ul. Enjoy!

, no money for console, am avut, am folosit, am vandut, viata e prea scurta sa pui sentiment pe fiecare bucata de plastic, de obicei aleg o consola la fiecare next gen(si cu ea raman) PC upgrate la fiecare luna, PS4 in scurt timp

pai daca we already posted in this poll? Hack it, for us, Master, so we can have those

Bookmarks