Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cate ore te joci pe saptamana?

Voters
235. You may not vote on this poll
  • Deloc: nu mai am timp de jocuri

    9 3.83%
  • Foarte putin: intre 1-10 ore

    70 29.79%
  • Putin: intre 10 - 20 ore

    71 30.21%
  • Mediu: intre 20 - 50 ore

    57 24.26%
  • Mult: intre 50 - 100 ore

    16 6.81%
  • Exagerat: peste 100 de ore

    3 1.28%
  • Sleep is overrated!

    9 3.83%
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Cate ore te joci pe saptamana?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Cate ore te joci pe saptamana?

    Desi avem in 2010 un poll asemanator, cred ca ar fi cazul sa updatam un pic si sa vedem daca si in 2016 va mentineti acelasi nivel de gaming time. Prin urmare haideti sa aflam cat se joaca un consolist pe saptamana (includeti va rog orice joc, indiferent ca e vorba de mobile, tablete, pc, console). Ma uit ca prin 2010 ma plangeam de criza, iar acum ma plang de timp... speranta cred ca ramane aceeasi: mai mult gaming la pensionare! :evil:
    Attached Images Attached Images gamer.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ma joc in jur de 10 ore cand am un joc nou, insa numai in weekenduri, caci in timpul saptamanii sunt prins cu studiile. In tineretile mele eram mai activ, imi amintesc ca am luat toate trofeele in Skyrim pe PS3 in doua saptamani.

  3. #3 SP
    Member Snake's Avatar
    In ultima vreme am bagat mai mult de 50 de ore pe saptamana. Pentru ca prea multa munca strica!

  4. #4 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    20h-50h
    Deobicei lucrez seara(schimbul 2.5), in consecinta sunt liber dimineata/dupamasa.

  5. #5 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Am votat sleep is overrated pentru ca mereu raman cu somn restant de cate ori bag un joc bun, cum e dark souls 3 de exemplu.

  6. #6 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Zilnic intre orele 20.00 si 23-24.00. 4x7=28 de ore pe saptamana, nu e rau si nici de bine (daca intrebi nevasta e timp pierdut aiurea...dar cine naiba sta sa o intrebe... )

  7. #7 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Intre 20 - 30. Sunt saptamani in care nici nu pornesc consola.

  8. #8 SP
    Member Leni's Avatar
    Pe home-console (Wii U momentan) din pacate foarte rar. Noroc cu portabilele (DS si 3DS), ca mai bag si eu 2-3ore/zi.

  9. #9 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Time este , chef sa fie. Cateodata joc lejer si 60-70h pe saptamana ( perioada cu Witcher 3 sau Skyrim ) , acum in perioada asta fiind mai saracacioasa ( Dark Souls nu e genul meu ) mai joc vreo 10-15h Ratched and clank si CS GO.

    In schimb perioada asta a anului e foarte buna pentru seriale. Doar ce se termina acuma sezonul de la Vikings , Better Call Sauls , Black Sails si acusi incepe GOT.

  10. #10 SP
    Member marv's Avatar
    cam 4 ore apuc pe PS4, 4 ore pe Vita sau 3DS (drumul dus-intors in delegatie). Deci 8 ore pe saptamana, pfff I'm getting old.

  11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma tot uitam la voturi si eram singurul care votase ca nu mai are timp, bine macar ca nu mai sunt singurul. Odata pe luna cred ca gasesc 4-5 ore pentru gaming. Daca apare un joc mai important (Witcher 3, Fallout 4) imi fac timp, in rest insa sunt tot plecat, nu car consola cu mine pentru cele 2-3h pe saptamana in care chiar as avea timp de ea. Facusem un calcul iar in 2015 am petrecut un total de 3 luni jumate la mine in casa, in rest am fost mai mereu plecat, iar in conditiile astea e aproape imposibil, decat daca te joci pe ceva portabil.

    Vita din pacate nu prea are destule jocuri pentru mine, asa ca sta acasa chiar si cand sunt plecat, iar Nintendo pur si simplu nu ma atrage prin jocurile sale, cel putin nu cele de 3DS (Zelda pe WiiU e alta treaba). Iar pe laptop nu ma joc, meh.

    Cand mai ajung acasa si stau vreo doua saptamani, cred ca strang vreo 5-6 ore pe saptamana uneori, dar ma bucur ca reusesc sa imi fac program pentru lansarile mari. Pentru Witcher 3 am stat o saptamana in casa facand doar asta, terminand jocul si bucurandu-ma de fiecare clipa. La fel si cu Fallout 4.

  12. #12 SP
    Member Sepy's Avatar
    tudyniuz - asta e viata !!!
    Cand eram si eu la scoala - liceu , bagam 40-50 de ore pe saptamana iar acum cate 10 max 20 de ore pe saptamana .
    A fost si cand 3 luni nu am pornit consolele :-( eeeee atunci mi-am dat seama ca viata mea se schimba !!!
    Sunt alte prioritati etc etc etc .

  13. #13 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu nu vreau sa votez inca.. sunt la faza de negare

  14. #14 SP
    Member Mousey's Avatar
    Complicat. Cum a zis și tudy, când găsesc ceva mișto, nu mă mai dezlipesc de joc. S-a întâmplat cu Skyrim la lansare, iar mai recent cu Witcher 3. Acum o săptămână am realizat că n-am jucat niciun Mass Effect, așa că le-am luat la rând. RPG-urile sunt boala mea, unele nu mă captivează din prima, dar e de-ajuns să le acord câteva ore și am pierdut noțiunea timpului. Also happens with Civ 5, mai o rundă, încă una and before you know it, Genghis Khan descoperă nanotehnologia.
    Când îmi aduc aminte că am Gameboy, mai termin și pe el un joc. Am pierdut vreo 13 ore într-o minunăție de RPG turn-based care promitea mult, dar mi s-a acrit de repetitivitatea gameplay-ului și n-am fost în stare să-l duc la bun sfârșit.

    În medie, să zicem 10-20 ore pe săptămână. Uneori sunt 0 pe săptămână, alteori 10 pe zi (nu-s prea mulțumit de mine în zilele alea). Depide cum mă apucă, și cum am timp. Azi m-am jucat o oră.

  15. #15 SP
    Junior Member BajaCustom's Avatar
    Weeeell, e greu sa definesti cate ore te joci pentru ca nu gasesti mereu ce-ti place (n-ai cash de tot ce-ti place), nu ai timp pentru ca exista si alte indatoriri in viata de adult, ai o femeie cu care vrei sa petreci timp si o viata sociala. Dar, cand gasesc ceva misto, nu il las pana nu-l termin. De curand am terminat Fallout 4, care mi-a mancat foarte mult timp pentru ca am fost obsedat cu terminatul tuturor questurilor, atat secundare cat si principale. Dupa 2 luni m-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca n-am terminat Halo 4 in Masterchief Collection, iar acum am inceput Sunset Overdrive, fiind free si dorind sa vad care-i treaba cu tot hype-ul din jurul lui. Ca voi toti ceilalti, am saptamani in care nu deschid Xbox-ul dar, cel putin o data pe saptamana il sterg de praf

  16. #16 SP
    Member Hazer's Avatar
    Foarte putin, abia am apucat saptamana asta sa joc adunat vreo 3-4 ore de DaS3. Getting old sucks. :<

  17. #17 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Daca anii trecuti depaseam fara probleme 50 de ore pe saptamana, acum nu ma joc mai mult de 4-5 ore. Facultatea si munca din timpul saptamanii impreuna cu studiul individual din weekend imi lasa mult prea putin timp liber, iar in acel timp liber prefer sa dorm sau sa ies in oras. Faptul ca la anul am licenta si examenul de admitere in profesie nu imi usureaza deloc situatia. Uneori imi e dor sa pornesc un joc single-player si sa ma joc cu orele, dar nu mai am energia necesara pentru un astfel de commitment. De-aia am zeci de jocuri pe care mi-am propus sa le joc, dar de care inca nu m-am atins. Intotdeauna sfarsesc prin a ma juca FIFA, CS:GO si Rocket League - pentru ca dureaza putin, totul se desfasoara in reprize scurte si ma pot opri oricand. Cu un joc single-player... not so much. Acolo imi place sa stau minim cate-o ora, doua si raportat la programul meu actual, as termina probabil un joc de 10 ore in 3 saptamani.

  18. #18 SP
    Junior Member enachesil's Avatar
    Cred ca maxim 4h pe saptamana. foarte putin.

  19. #19 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    aprox. 20 de ore.

  20. #20 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Vine bac-ul deci nu prea am timp. Am sters multe jocuri de pe calculator ca sa nu fiu tentat. Pe consola nu mai am intrat de ceva vreme din pacate, e mai comod pentru mine pe pc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Ce te joci -> Acum! By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 10783 Last Post: 22-03-2024, 00:02
  2. Ce te joci acum - PC By RonanN1 in forum Jocuri PC
    Replies: 176 Last Post: 04-04-2023, 11:34
  3. Ce te joci acum (iOS) By Trefla in forum Apple
    Replies: 8 Last Post: 13-12-2016, 20:44
  4. Cate un aforism pe zi By DeathWings in forum Offtopic
    Replies: 263 Last Post: 07-09-2015, 16:07
  5. Cate ore va jucati pe ps3 ? By afganistanu in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 75 Last Post: 07-05-2012, 10:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts