Am primit jocul si m-am apucat sa-l joc. Fiindca vorbesc de varianta PS4, pot afirma ca din punct de vedere grafic arata mai bine decat varianta PS3. Din pacate, sunt si probleme. Ce m-a deranjat destul de mult, a fost faptul ca nu exista posibilitatea setarii "screen ratio" in meniul jocului, si chiar daca am un tv full HD, setat pe 16:9 si cu cablu HDMI, imaginea din joc iese din cadrul televizorului si unele texte nu se vad complet.
O alta problema care m-a nemultumit profund, este faptul ca dlc-urile sunt active inca de la inceputul jocului si nu pot fi dezactivate temporar. Astfel ca, in cazul vampirilor din dlc-ul Dawnguard, acestia ataca satele si orasele din joc si omoara la intamplare NPC-uri importante, care furnizeaza quest-uri sau care sunt comercianti, a caror lipsa se rasfrange ulterior extrem de negativ in derularea jocului.
In rest, nu am intalnit deocamdata glitch-uri, buguri sau blocaje, dar am vazut pe alte forumuri ca ele, din pacate, au fost importate si in aceasta editie remasterizata a Skyrim si unii le-au experimentat deja.
Bookmarks