Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition

1. #21 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Am primit jocul si m-am apucat sa-l joc. Fiindca vorbesc de varianta PS4, pot afirma ca din punct de vedere grafic arata mai bine decat varianta PS3. Din pacate, sunt si probleme. Ce m-a deranjat destul de mult, a fost faptul ca nu exista posibilitatea setarii "screen ratio" in meniul jocului, si chiar daca am un tv full HD, setat pe 16:9 si cu cablu HDMI, imaginea din joc iese din cadrul televizorului si unele texte nu se vad complet.
    O alta problema care m-a nemultumit profund, este faptul ca dlc-urile sunt active inca de la inceputul jocului si nu pot fi dezactivate temporar. Astfel ca, in cazul vampirilor din dlc-ul Dawnguard, acestia ataca satele si orasele din joc si omoara la intamplare NPC-uri importante, care furnizeaza quest-uri sau care sunt comercianti, a caror lipsa se rasfrange ulterior extrem de negativ in derularea jocului.
    In rest, nu am intalnit deocamdata glitch-uri, buguri sau blocaje, dar am vazut pe alte forumuri ca ele, din pacate, au fost importate si in aceasta editie remasterizata a Skyrim si unii le-au experimentat deja.

2. #22 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

3. #23 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Aha....am sa incerc cand ajung acasa. Multumesc!

4. #24 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Funcționează sigur, cu plăcere!

5. #25 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Chiar daca am si eu varianta vanilla cea aparuta acum 5 ani, ma gandesc sa iau si eu aceasta varianta pentru PS4. Cum zicea cineva mai sus, modurile distrag atentia de la joc in loc sa te faca sa te bucuri de el. Mai mult ca sigur, majoritatea de pe Steam care au mii de ore in joc, jumatate sunt petrecuti testand moduri in loc sa se bucure de joc. Varianta Special Edition e un plus pentru cei care nu vreau sa isi mai bata capul cu moduri, ENB-uri si alte rahaturi. Cei ca mine. Imi place cum arata, nu mai am nevoie de moduri si cele care sunt sau vor fi disponibile pe PS4, alea cateva, sunt suficiente, nu e nevoie de cateva sute.

6. #26 SP
    Member Kupy's Avatar
    Pentru cine nu știe, trofeele jocului se dezactivează de îndată ce activezi un mod.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

7. #27 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Dant3, am incercat asa si nu merge nicicum....mama ei de treaba! Imaginea completa, se incapataneaza sa ramana iesita in afara display-ului televizorului. Am mai citit si pe alte forumuri straine, ca multa lume se plange de treaba asta. Nu pot sa-mi dau seama cum cei de la Bethesda nu au sesizat problema si nu au remediat-o inainte de a da drumul jocului pe piata. Oricum, mi se pare anormal sa setam Play Station-ul sau TV-ul, dupa dimensiunea imaginii unui joc, iar apoi se revenim la setarile initiale pentru toate celelalte jocuri.

8. #28 SP
    Junior Member vitelu2002's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Dant3, am incercat asa si nu merge nicicum....mama ei de treaba! Imaginea completa, se incapataneaza sa ramana iesita in afara display-ului televizorului. Am mai citit si pe alte forumuri straine, ca multa lume se plange de treaba asta. Nu pot sa-mi dau seama cum cei de la Bethesda nu au sesizat problema si nu au remediat-o inainte de a da drumul jocului pe piata. Oricum, mi se pare anormal sa setam Play Station-ul sau TV-ul, dupa dimensiunea imaginii unui joc, iar apoi se revenim la setarile initiale pentru toate celelalte jocuri.
    Aceeasi problema o am si eu.
    Deja devine frustrant.

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

9. #29 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Au rezolvat astia problema cu vampirii ? Mai exact, poti sa dezactivezi dlcurile ?

10. #30 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    O alta problema care m-a nemultumit profund, este faptul ca dlc-urile sunt active inca de la inceputul jocului si nu pot fi dezactivate temporar. Astfel ca, in cazul vampirilor din dlc-ul Dawnguard, acestia ataca satele si orasele din joc si omoara la intamplare NPC-uri importante, care furnizeaza quest-uri sau care sunt comercianti, a caror lipsa se rasfrange ulterior extrem de negativ in derularea jocului.

@Zero: Era la inceputul paginii.

11. #31 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eram constient de problema, am intrebat daca s a schimbat ceva.

12. #32 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Man, e Bethesda...
    0aksijx.jpg

13. #33 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Au rezolvat astia problema cu vampirii ? Mai exact, poti sa dezactivezi dlcurile ?
    DLC-urile nu se pot dezactiva. Ca sa nu mai am probleme, eu m-am grabit sa termin cat mai repede DLC-ul Dawnguard, cu vampirii. Acum sunt linistit, i-am pus cu botul pe labe!

14. #34 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Skyrim: SE Update 1.2
    FIXES:
    • General stability and performance improvements
    • Fixed issue related to using alt-tab while playing the game (PC)
    • Fixed issue with water flow not rendering properly
    • Fixed crash related to changing from werewolf back to human form
    • Fixed crash related to reloading after changing Load Order of mods
    • General bug fixing and improvements with browsing Mods

15. #35 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Incepand de astazi, dupa vreo 50 de ore de joc, am inceput sa am in joc crash-uri cu gramada (vreo 6 in cca o ora). Cand mi-e lumea mai draga, pac, ecran albastru, cod eroare, raportare problema samd. Deci, jocul a devenit imposibil de jucat dupa ultimul patch. Cica acum Bethesda lucreaza de zor la remedieri si un nou patch e pe drum. Oricum, m-au pacalit din nou baietii astia de la bethesda, vanzandu-mi iarasi un produs netestat suficient si iata, de neutilizat.

16. #36 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Oricât de mult vreau si eu sa îl rejoc, am reușit sa mă abțin si sa mai aștept. O sa fie fix ce trebuie prin vara când nu o sa avem așa multe jocuri.

17. #37 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    A aparut noul patch, 1.04. Se pare insa ca nu acesta este menit sa rezolve problemele de crash din joc, pentru ca cel putin in cazul meu, acestea inca mai persista si dupa ce am downloadat si instalat patch-ul.

18. #38 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Skyrim Switch – Official E3 Trailer

19. #39 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

20. #40 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast