Am un Acer de 4 ani si inca merge ca in prima zi. L-am folosit zilnic, de multe ori lăsat sa faca activități si peste noapte.
Toate firmele de laptopuri de duzina sunt la fel dpdv al calității materialelor. Mai puțin Lenovo, aia sunt dezastru.
Printable View
Salut vreau sa stiu si eu daca se poate da comanda pt europa.
Si cand vor face si la noi oferte de genu
http://www.bestbuy.com/site/offer/19...t1477337825922
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Dupa cate stiu nu au transport international. Dar se pot folosi servicii de genul https://www.myus.com. numai atentie la taxele care se mai adauga la pretul produsului: taxa transport, vma si/sau tva. Cel mai simplu ar fi sa-ti aduca cineva personal pachetul (ruda, cunostinta, coleg de lucru care vine din state)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ca sa va dati si voi seama in ce fel de tara traim si ce smecherii se fac la noi de Black Friday, o sa va povestesc intamplarea mea cu achizitia unui laptop:
Aveam nevoie de ceva decent, pt. Office... pe care sa-l foloseasca mama. Am pus ochii pe laptopul acela de 599 RON de la eMag. Care desigur, in primele 3 secunde s-a evaporat. M-am indreptat spre un altul de 999 RON. A disparut si acela inainte sa apuc sa-l pun in cos. M-am ofticat si m-am dus la PCGarage (unde discount-urile erau mult mai mici). Am pus acelasi laptop dar la 1099 in cos. Pana sa ma dumiresc eu ce optiuni aleg de plata, deja s-a facut 1399. Bine ca am fost atent si nu l-am platit la suma aceea. Am intrebat pe Chat-ul site-ului "ce se intampla de mi s-a schimbat pretul asa brusc" si mi-a raspuns un domn Gelu, cum ca adaugarea in cos nu reprezinta nici-o obligatie din partea lor. Wow!
In fine, am zis treaca de la mine... si am ales sa merg pe un model pe care nu avea cum sa se bata lumea (un Pentium Quad Core de la HP). Cum la eMag disparuse si acela, am zis hai totusi sa mai fac o incercare si sa iau de la PCGarage, unde imi arata clar (fiind si client business la ei) "Stoc magazin suficient: 9 buc - Livrabile furnizori: 20 buc".
OK, zic... prefer sa iau din stoc magazin la un pret standard (reducerea era de fantezie, pretul "vechi" ne-existand nicaieri pe price.ro) ca sa ajunga Luni-Marti. Si comand vineri. Apare automat "comanda pregatita", platesc cu cardul. Si astept. Si Sambata nimic (stiam ca totusi lucreaza de BF si Sambata). Duminica nimic. Luni nimic. Dau un mesaj sa intreb ce se intampla, e chiar asa aglomerat de Black Friday? Vine raspunsul:
Mai oameni buni, voi nu sunteti normali?!? Produs "in stoc magazin" voi il livrati in 12 zile (plus cele 3 deja pierdute)?!?!? Hai sa fim seriosi... Eu spun ca e destul de clar, multi au inceput sa ia preturile de la furnizori externi, le afiseaza pe site, arunca un "in stoc magazin" fals (mergand pe ideea ca romanul e fraier si crede treaba aceea cu "sunt prea aglomerati curierii, nu e vina noastra")... si daca le iese si asteapta fraierul de client, atunci le iese. Desigur, mi-am cerut banii inapoi si o sa-i ocolesc pe cat de mult posibil.Quote:
"Buna ziua ,
Livrarea coletului la adresa mentionata se va face in ~ 10 - 12 zile , se poate astepta ?
In concluzie, cum zice americanu': Fool me once, shame on you! Fool me twice, shame on me!
Eu zic ca desi știm ce vrăjeală e black friday-ul, noi tot o să cumpărăm
În altă ordine de idei, am comandat si eu doua televizoare, unul de la Emag si unul de la Germanos, pentru că nu știam care cum o să mai fie în stock până mă decid eu, le-am luat pe amândouă si m-am decis după care sa rămână.
Am ales până la urmă să îl păstrez pe cel de la Germanos, m-a sunat curierul să îmi spună că are 2 televizoare pentru mine si ca ajunge în 5 minute, i-am explicat că doar unul vreau sa fie livrat, iar pentru celălalt refuz livrarea.Reactia lui m-a surprins, mi-a zis că nu mai ajunge în 5 minute și vine doar dacă le iau pe amândouă, altfel să aștept ca mai sunt si alti clienți. Poftim? De când sunt puși ăștia de la curieri sa ma traga pe mine la răspundere pentru ceea ce fac cu produsele livrate de ei? Ma rog, în cele din urmă i-am zis că dacă nu vine cum a spus, se poate spăla pe cap cu ambele televizoare.
Întru-un final am negociat(ca așa se face cu ăștia de la curierat mai nou) ca vine cum a zis, dar sa cobor eu jos după el. Am coborât, ajung la mașină, îmi descarcă televizorul în scârbă în mijlocul drumului și îmi explică el mie ca i-am umplut lui mașina aiurea cu doua televizoare care ocupă spatiu cat doua placaje de lemn(în masinul lui se putea face o cina cea de taina la cat loc era), mai poi ca de fapt el e nervos pe mine pentru că din cauza mea nu a mai putut lua altcineva televizorul. I-am zis că încă e pe stoc la emag, ce-i drept, la alt preț și că oricum asta nu e treaba a lui ca si curier, dacă cineva ar trebui să fie nervoasă, e firma Emag de la care am comandat. Vreo 5 minute tot alternează între faptul că i-am umplut masina cu televizoare si cel cu bietul om care nu a putut comanda televizorul din vina mea
La un moment dat i-am zis, vrei tu televizorul? Ma duc sus după bani, îl plătesc si te aștept să vii după el după program.In momentul asta deja nu mai înțelegeam dacă omul era frustrat ca nu l-a prins el sau chiar vorbea la general.
Într-un final, plec si eu cu televizorul în mână, la care domnul de la curier îmi zice că o să mai am colete aduse prin el și să stau liniștit. Acum ce vrea să însemne asta, ca ma ameninta ca face ce vrea cu coletele mele?
De când angajează ăștia oameni la curierat ca să îmi facă mie morală și să îmi dea lecții de viață pe teme care nu țin de ei.La ușă nu a venit, chitanță nu mi-a dat, în schimb am primit tot felul de frustrări interioare de care nu aveam nevoie.Să-și facă el mai întâi treaba cum trebuie si apoi poate accept să îmi zică si el parerea lui.
Am tăiat de pe lista si Fan Curier, ca fiind firma serioasă, după ce i-am tăiat pe aia de la Cargus si NemoExpress. Cu alții nu am de a face.
TL:DR Am luat două televizoare, curierul a zis că ajunge în 5 minute, i-am zis că vreau doar unul si a dat-o la întors, ca vine doar dacă le iau pe amândouă.A venit pana la urma, mi-a făcut morală ca nu e ok ca returnez produsul, pentru că i-am ocupat loc în mașină degeaba sau putea altcineva să se bucure de televizor. Mi-a descărcat tv in mijlocul străzii, nu mi-a dat chitanță, mi-a zis să stau liniștit că tot prin el ajung colete de la fan curier si a plecat.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nasoi rau Fan Curier. In loc sa livreze unui copil jucariile de BF, cara aiurea televizoare prin oras. 8-}
Trebuia sa il reclami direct la Fan Curier, am inteles ca ii mai filtreaza si pe astia cand fac magarii, ca pe taximetristi.
Depinde si de relatia pe care ti o creezi cu el, ii dadeai si lui 10 ron si ti l si monta in banii astia:)).
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Eu am un stilou cu camera ascunsa luat cu vreo 100 de lei acum ceva timp. E unealta perfecta când ai de-a face cu taximetriști, funcționari publici sau curieristi, ii poți zbura fin funcție in 5 click-uri.
Lasam putin la o partea atitudinea acelui curier care a fost deplasata, desigur. Stim cu totii ca multi dintre ei sunt sub nivelul marii ca atitudine si people skills, dar ideea de baza a lui nu este gresita (cel putin in acceptiunea mea). Stiu, nu sunt de acord cu un coleg forumist si poate ca ar trebui sa tin cu casa, dar pe de-o parte omul avea dreptate. Daca ar comanda toti cate 2-3 produse de acelasi fel de la diferiti retaileri doar ca sa fie siguri ca primesc pentru ca e frica aia mare ca nu prinzi "super-reducerea", masinile ar fi pline de duplicate cu care se intoarce la sediu. In locul acelor produse puteau sa fie altele, deci implicit, alti clienti, alti oameni fericiti si niste banuti extra pentru el (este normal sa isi doreasca asta). Sau poate isi dorea el acel televizor, sau bunica lui, sau poate nu si-l dorea, dar ar fi vrut sa ajunga la cineva care chiar il cumpara si nu alegea ca pe mere. Nu este o gandire gresita, zic eu.
Nu trebuia el sa iti tina morala. Putea sa faca un comenatriu si cam atat, daca tu te prindeai, bine, daca nu, la revedere. Ca a zis el sa vii jos sa il iei, ca face fete-fete si altele, partea a doua si deloc scuzabil. Important este sa nu pierdem esenta.
Subscriu spusele lui Khufu, are perfecta dreptate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Televizoarele erau diferite, nu era același model de la două magazine diferite. Sunt de acord să facă un comentariu sau să facă pe moș crăciun, dar asta după ce își face treaba cum trebuie.Sa plecăm de la ideea cu "dacă cumpără altcineva" mi se pare fără sens. Dacă cineva voia acel televizor cu adevărat se trezea la 6 dimineață și îl băga în coș sau mai bine îl băga în coș în tot restul zilei când încă era în stoc cu vreo 200 de lei în plus.Sa fim serioși, daca voiam să fiu nesimțit si sa fac pe bisnitarul îl luăm și il postam pe olx la un preț mai mare. Mai repet si faptul ca loc in mașină avea suficient, deci pica si comentariul pe tema asta. Asta e culmea, după ce ca nu își face treaba cum trebuie mai îmi si impune mie unul de la curier ce sa fac cu banii mei, de parca e prima dată când se refuza produse la livrare.
Faptul ca erau 2 modele diferite nu se intelegea din postarea ta, dar nu ca ar face vreo mare diferenta. Tot era ca la piata, alegeai fructul care ti se parea tie mai bun sau care ajungea primul. Nu era vorba daca ar fi cumparat altcineva, sunt convis ca au fost si altii care au incercat la acea ora si nu au reusit/nu au fost iuti de click/serverul mergea prost/etc si nu au reusit, desi si-ar fi dorit. Nici tu nu l-ai fi bagat in cos cu 200 de RON in plus, stiind ca a fost ceva mai ieftin putin mai devreme, de ce ar face-o altii?
Nu am spus ca ai face bisnita in vreun fel. E o chestie mai mult morala. Spatiul din masina nu inseamna ca trebuie umplut tot pana la refuz ca sa stea sa descarce omul tot pentru a ajunge la cine stie ce colet de fiecare data cand face livrare la vreun client. E o chestie logistica, sper ca iti dai seama de asta. Te-ai aprins prea mult de la comentariul lui, nu zicea ce sa faci cu banii tai, ci iti spunea (asa cum a putut el, cu cuvintele lui) ca poate era mai dragut sa fi dat comanda de unul singur atunci cand tu stii sigur ca vrei doar unul (mai ales ca, aparent, important este doar care ajunge primul sau care are cutia mai frumoasa).
Ce vrei sa intelegi tu din aceasta mica intamplare, depinde doar de tine. Tu poti in continuare sa tai de pe lista toti acei curieri, pana ajungi la 0. Sau Posta Romana. Nu exista padure fara uscaturi, vor fi oameni incapabili la toate firmele. Ca ei trebuie sa ii mai trieze, perfect de acord. Dar sa nu ne dam super sfinti cand noi bagam mana in borcanul cu miere cand poate ar trebui sa folosim o lingurita.
Ca o concluzie, nu sunt mirat. Aici este locul unde unii oameni vad ca solutie plasarea unor comenzi de frigidere cu intentia vadita de a nu le achizitiona doar pentru a face paguba. Cica asa se schimba lucurile in tara asta.
Interesant cum vezi tu lucrurile, eu le văd total diferit, de fapt, văd în continuare comentariile ca fiind fără logica.Ce pot să înțeleg din această mică întâmplare? Ca ăștia de la curierat fac ce vor ei, mai puțin pentru ce sunt plătiți.Dupa cum spui tu lucrurile, o spui de parcă am furat pâinea de pe masa cuiva care o aștepta cu nerăbdare. Am comandat doua produse, pe care le putea comanda oricine, oricând, si am refuzat unul. Te mira acest lucru?Presupun ca tu daca ai comanda doua produse si pe parcurs te gândești că nu ai nevoie decât de unul din ele, le plătești pe amândouă de rușine sau pentru că e moral acest lucru? Nici nu am apucat sa ii ii zic sa nu il aducă pe celălalt TV, pentru că evident că nu m-a anunțat nimeni ca vine curierul, abia când era la 5 minute de blocul meu m-a sunat, deci tot ce am putut face e să îl refuz pe loc, toate "frustrările" sau neplăcerile curierului puteau să nu aibă loc DACĂ își făcea treaba cum trebuie de când a început ziua.
Si cam atât pe tema asta ca deja ne întindem prea mult si se supără ceilalți. Data viitoare fac reclamatie si asta e.
PS: faza colegilor forumisti cu frigiderele era o gluma by the way
Unde s-a ajuns. Se poate trai si fara TV. NU e apa si paine sa ajunga pentru toata lumea. Cat timp nu face bisnita aceasta morala nu isi are rostul. Daca nu s-ar cumpara de dragul de a cheltui bani, ai avea timp sa te uiti daca merita investitia. Asa nu poti decat sa comanzi intai si apoi sa te documentezi.
Pe US Store a inceput Black Friday :)
Si pe Origin store la fel :)
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
pe origin mi se pare cam slab. ma refer la jocuri care au fost si -75% in trecut iar acum sunt -50%
Slab de tot.. așteptăm Steam :)
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
Pe us store de bf, daca ai plus ai inca 10 %, dar mai poti pune pe deasupra si codul acela cu 10%?