Va salut,
Avand in vedere ca ne aflam la cateva zile inainte de black friday 2016 am deschis acest topic! Ca si in anii precedenti consider ca ar fi de mare ajutor daca am posta aici reducerile de anul asta!
Va salut,
Avand in vedere ca ne aflam la cateva zile inainte de black friday 2016 am deschis acest topic! Ca si in anii precedenti consider ca ar fi de mare ajutor daca am posta aici reducerile de anul asta!
O sa fie complicat... daca ne uitam la majoritatea Black Friday-ul deja a inceput de vreo luna! Ca la noi, la nimeni... stiu. Sincer eu m-am cam lecuit dupa cativa ani de BF pe la noi. Aproape niciodata nu am gasit la pret bun ceea ce cautam - ba din contra, preturile erau mai mari decat in timpul anului. Iar ceea ce era cu adevarat "pret bomba", se epuiza in primele 30 de secunde, de nici nu apucai sa pui ceva in cos.
Recomand cu incredere Amazon.co.uk (sau .de, .es, .fr - dupa preferinte)! Timp si bani sa aveti!
P.S. Voi posta aici daca apar ceva "dezvaluiri" de super oferte pe la noi... insa cred ca mai mult ne facem rau singuri. Bafta!
Din cate vad astea inca nu sunt valabile, stii cumva de cand incepe oferta? Tocmai mi-am scapat telefonul si spart ecranul
Cica in 18 Nov imediat dupa miezul noptii. Cam asta scrie in newsletter.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nu lua de la quickmobile, cumpara produse de pe piata gri si in cazul unor probleme incearca sa faca orice pentru a anula garantia.
Nu vorbesc din auzite, am luat anul trecut de black friday un ipad de la ei care s-a stricat in mai putin de 24h iar cand l-am trimis inapoi mi-au raspuns ca a suferit soc mecanic chiar daca nici nu s-a pus problema de asa ceva. Am rezolvat cu plangere la ANPC dar am stat destul de mult cu banii blocati si nervi desi aici a fost vorba de un produs care era schimbat de Apple automat.
Pe langa asta, cauta pe net, te vei ingrozi de cate cazuri asemanatoare sunt. Din cate tin minte, la Samsung si Lg nici nu iti primesc produsele in service-ul oficial deoarece quickmobile comercializeaza si produse destinate altor piete(asiatice in special).
Mi se parea interesanta oferta aia la 1999 RON pana am vazut ca e S7. Ma intreb de ce vor sa scape de ele..
LE: acum am realizat ca note 7 e ala care explodeaza. My bad. E buna oferta
Au pus ăștia de la Emag oferta? Parcă așa spuneau, ca azi vine oferta, sa fim pregătiți din timp
Se pare ca si Amazon va avea o luna de black friday
http://www.androidauthority.com/amaz...y-sale-729331/
Asa se zvoneste...Am aflat prima oferta speciala eMAG pentru Black Friday 2016! O categorie importanta de produse reduse este dintotdeauna cea a laptopurilor, iar intre zecile de mii de produse se regasesc si de data aceasta laptopuri.Unul dintre laptopurile reduse in acest an este modelulHP 250 G4, care va fi vandut de eMAG cu 599,99 lei!
Modelul este negru. eMAG anunta ca are in stoc 600 de bucati din acest laptop in oferta.
printre cele mai bune oferte pentru oled
Televizor OLED Smart Ultra HD, webOS 3.0, 139cm, LG OLED55B6J
Bookmarks