Anul trecut de BF la eMag volanul g29 de la Logitech era 1000. Anul asta e 1200. Nu mai înțeleg nimic...
Printable View
Anul trecut de BF la eMag volanul g29 de la Logitech era 1000. Anul asta e 1200. Nu mai înțeleg nimic...
Am luat HP-ul pana la urma. Nu am luat acel Lenovo cu i3 din urmatoarele considerente:
1. La Lenovo calitatea e cel putin jenanta (ma refer strict la acest model). Tastatura flexeaza pur si simplu... carcasa e o mizerie (probabil cea mai ieftina si mai slab calitativa de pe piata).
2. HP are ecranul cu unghiuri mult mai bune, anti-glare. La Lenovo misti un pic si vezi altceva.
3. Diferenta dintre acel i3 si N3710 nu e chiar atat de mare. N3710 e probabil procesorul cu cea mai mare eficienta in asemenea clasa (6W vs 15W). Si e totusi quad-core (fata de i3 care e dual core). In teste e cu maxim 5% mai lent.
4. HP-ul are M.2 SATA (unii il pot considera dezavantaj)
5. HP-ul are boxe stereo, Lenovo Mono
6. HP-ul are LAN Gigabit, Lenovo maxim 100 (n-ai fost atent la ce am cerut)
7. HP-ul are 802.11 ac, Lenovo maxim 802.11 n
8. HP-ul are Bluetooth 4.2, Lenovo are 4.0
9. HP-ul are cu un port USB mai mult, si are si port VGA (pe langa HDMI)
10. HP-ul are 1.96 kg, fata de Lenovo 2.3Kg (mama va fi incantata)
11. HP-ul are suport TPM, Lenovo nu
12. HP-ul e cu 150 RON mai cheap
Intr-adevar, singurul dezavantaj ar fi acel i3. Dar am preferat restul de pro-uri. Chiar daca nu mai sunt fan HP de mult. :)
Si eu ma gandeam sa astept sa-l iau de BF, stiind ca anul trecut a fost 1000. N-am mai avut rabdare si l-am luat acum 1 luna la o promotie care a durat cateva ore tot la 1200.
Am impresia ca pe an ce trece, ofertele devin din ce in ce mai slabe de BF.
Prin martie mi-am luat de la ei routerul Tp-link Archer C9, 420 ron, la o reducere pe care au avut-o atunci. Acum de BF tot 420 era. Pretul e f bun oricum, iar routerul f ok, dar totusi a trecut mai mult de jumatate de an.
slab rau BF asta cu ofertele la jocuri, reduceri de 10/20 de lei
Pe la Altex au tot fost cat de cat. Dar cam era de asteptat, ca restul nu prea au mai niciodata reduceri la jocuri. Sau reducerile la ei sunt gen Mafia 3 redus de la 320 la 260 etc :))
emag deja o da in penibil:
Consola Sony Playstation 4 PRO ( NEO), 1 TB, Neagra - eMAG.ro
Unde este reducerea aici?
Asta se numeste prosteala pe fata
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...3069944e33.jpg
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
eh, si s-a dus si black-friday-ul asta
Dap si maine toate produsele vor fi din nou pe stock. :) la preturile lor obosnuite
Sent from my iPhone using Tapatalk
A reusit cineva sa prinda telefonul ala Vonino la 99RON si nu este convins ca vrea sa il pastreze :D? As vrea sa il iau eu.
https://www.playstation.com/en-au/ca.../black-friday/
Se pare ca joi vom avea reduceri de BF pe Store :)
E, ma gandeam si eu ca poate or baga-o la 1699 ceva. Pana la urma am primit pe la 22 confirmare pentru comenzile de dimineata, apoi am intrat pe cont si scria la ele plata nereusita. Le-am anulat, PS4 Pro era iar pe stoc, am facut comanda noua si a mers fara probleme.
Bineinteles ca placile video care erau ieri epuizate la emag acum sunt in stoc. Trolololololol
Pai le tin pentru BF de anul viitor :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu am asteptat pe atelierultau.ro. In fiecare an am luat ceva de acolo, scule electrice cu acumulator, in special Makita. Anul asta nimic la oferta, toate la preturile normale. Sa nu zic ca unele din ele le-am luat mai ieftine in cursul anului.
In rest asteptam poate baga ceva de la Nintendo, se pare ca nu a fost asa. Nici nu am stat calare pe site-uri, poate au fost si le-am ratat eu :evil: Este vina mea, numai a mea :p
Edit: Mai ieftin ca ieri
http://www.emag.ro/consola-portabila...249_1221_12107
Fugi de acer.. mai pune o sumă modica în plus și ia ti un asus.
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
Stai linistit, si Asus au o gramada de probleme. Placi de baza care pica pe capete, si in caz de necaz, nu vrei sa stii cat cer pe o placa de baza. Am sunat la service-ul lor oficial si cereau 1700 lei pe o placa de baza la un laptop care costa acum in magazin 1500.
Eu nu te mai inteleg. M-ai intrebat initial daca iti pot recomanda ceva la 3000 RON (cand ti-am spus ca n-are sens sa iei un i7 cu HDD de 5400 RPM). Ti l-am recomandat pe aceasta (care din pacate acum vad ca nu mai e la promotie, dar sigur gasesti ceva asemanator). Acum insa, vad ca de la Asus ai ajuns la Acer. Atentie mare la Acer... Au si produse bune, dar in general cele "de buget" au tot felul de dude. N-as putea sa recomand un Acer decat daca am pus mana pe el, l-am folosit si stiu ca a fost OK.
P.S. Si de ce Dzeu iti tot doresti un i7 atat de taiat? De ce alegi un i7 cu U in coada? Iti place sa fie doar numele de i7? Pentru ca altfel, e taiat in draci. Are doar 2 core-uri (in loc de 4), are 4 thread-uri (in loc de 8), are 4MB cache (in loc de 8). Eu ti-am recomandat cu i7-6700HQ in loc de i7-7500U, in ideea ca vrei sa fie performant. Dar... ce sa zic? Bafta!
Toti au probleme si de multe ori e chestie de noroc. Dar sunt probleme mai mari sau mai mici... Daca ai garantie insa, macar la Asus stii ca se rezolva instant si fara batai de cap. Au fost dealtfel singurii care mi-au inlocuit vreodata placa de baza (al naibii de scumpa), venita cu pinii indoiti pe socket. Altii au preferat sa dea vina pe client.