Oare cine Dzeu risca sa cumpere de la userul "BlackFriday"? :))
Printable View
Doar platesti dupa ce verifici actele/produsul.,,nu vad problema...poate userul e facut la misto.
E un anunt la misto, nu mai luati si voi totul asa de in serios.
Stiu ca a sunat ca o gluma, dar eu chiar am vorbit serios. Probabil mai nimeni de-aici nu stie, dar sunt si flashlight-oholic. Si e boala grea (si costisitoare!)... Iar forumul, inca rezista!
Si totusi, de ce ai da 800 lei pe console pe care stii ca le cumpara azi mai ieftin? Asa urasc chestia asta cu bisnita, de nu-ti imaginezi. Si le merge bine pentru ca noua nu ni se pare nimic in neregula... faptul ca el si-a setat frumusel azi vreo 20 de conturi ca sa cumpere zeci de bucati, bucati care ar fi putut ajunge la cineva care astepta de mult un moment de genul acesta... nu ma incalzeste cu nimic. Bine, e opinie personala...
Probabil ca iti ofera copii la ce are el, odata ce le cumpara in noaptea asta cu factura :))
AVStore - Newsletter
Ku6000 are panou de 8 biti (deci nu e chiar HDR10 nativ) dar are un soft special prin care setezi prin care HDMI sa se simuleze HDR10. Cu setarile alea facute, lipesti un Xbox one S si consola va confirma ca ai HDR10. Efectul e similar, dar nu e 100% real.
KS7/8/9k au panel de 10 biti si astfel HDR10 nativ, dar si pretul....49inch la flanco 4799 lei..
Pai de unde naiba le cumpără, nu are niciun magazin consola la promoție. Cred că e la misto anunțul.
Apropos, știți vreun preț bun pentru Google Chromcast 2? Mai bun decât la emag?
Zdrutz: eu ii raspunsesem lui nops66, care vroia un 55" la 1000e... n-am stiut ca-l intereseaza o serie anume.
---------- Post added 17-11-2016 at 21:49 ----------
Pai poate e omul bagat la distributie de la NOD sau Dzeu stie pe unde. Daca are un discount de 10-15% pentru BF... s-a scos!
Nu, e 179 peste tot, din ce stiam eu.
:D Eu doar am dat rezultatul cautarilor mele dupa vreo 2 saptamani de research pe tema ce TV e bun pt PS4Pro/Xbone Scorpio.
Alt panel 10biti nativ, dar prin reviews se zice ca totusi nu are culori atat de bogate ca la Samsung KS + timp de raspuns mai ridicat se poate gasi pe LG UH7700/UH8500. Ba astea au chiar Dolby Vision (aka un fel de HDR12 bits). Pretul e in schimb cam pe al 1000E. Doar ca si eu as merge pe Samsung dar atac spre primavara...am ajuns la un moment in care de Black Friday ma uit la Mobexpert :))
Olx-ul asta e plin de toate accesoriile de Ps4 care la Altex(de exemplu) le gasesti doar la "stoc terminat".....mai mult ca sigur angajatii fac bijnita....iar in cazul de fata ....cred ca e posibil sa fie cateva bucati la 600lei(gen X-one la Emag) si bijnitarul/angajatul le baga in cont primul, atunci cand se da startul BF(probabil sunt mai multi cuplati....poate e ala de apasa butonul de start la BF Altex pe tara).
AVStore catalog BF
Cand incepe promotia la ei? Vreau un pickup care vad ca e in sfarsit redus.
Reduceri dragutele la AVStore. Stiu pe cineva care si-a luat acum cateva zile boxe de la ei si care acum vad ca sunt cu 40% mai ieftine. Si i-am zis sa stea ca nu-i momentul. Dar nah... in ultima vreme nu prea il mai asculta lumea pe MonkY. Ca-i batran si probabil senil (altfel de ce s-ar fi mutat el la tara?!?) :D
Catalog F64
Catalog Altex
Oferta iStyle
La F64 deja sunt live preturile, iar reducerile sunt mega ok, tocmai am luat un obiectiv pe care il vanam de mult :D
ramonski merita o bere. La naiba, o naveta! :D