Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 61

Thread: Indie games

1. #41 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Binding of Isaac: Most Unholy Edition box contents revealed | VG247
    The Binding of Isaac, Team Meat’s naked, satanic dungeon shooter…thing, is heading to retail with the tagline ‘Most Unholy Edition’. The studio has revealed the contents of the retail box, and needless to say this is the definitive version.
    Indie Game Mag reports that the game will feature DLC pack ‘Wrath of the Lamb’, which adds 100 new items, 20 new enemies, 16 new bosses, six new rooms and a extra characters, achievements and challenges into the mix.

It’s not new DLC, but it is significant. On top of that you also get a range of goodies in the box, such as stickers an art book, soundtrack disc and a gruesome poster.

Sort of like the retro days of PC gaming where the boxes were so big you could almost use them as a coffin, right?
    chiar ma vazut acu cateva zile la un magazin in Huddersfield versiunea asta. Nu stiam ca s-a lansat deja. era doar 10 lire...sigilat. Dar tot nu inteleg ce e cu jocul asta arata mega weird si nu inteleg care e obiectivul. Da vad ca foarte multa lume il joaca pe Twitch.tv

2. #42 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Binding of Isaac ii foarte fain desi ii cam greu. Poate ca ii un pic gross da' stilul arcade si upgrade-urile compenseaza.

25 indie games to watch out for in 2013 - Telegraph
    Maia mi-o placut in special pentru ca-i inspirat din Dungeon Keeper si Theme Hospital. Si "else { Heart.break() }" pare foarte interesant.

3. #43 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Vreau să văd lansate cât de curând Sir you are being hunted și Sui Generis. Ah, și Star Citizen. Și Prison Architect să iasă din Alfa. Și Wasteland 2, Și, și și... god. Ce fain o să fie anul ăsta în materie de indie!

4. #44 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Acum vroiam sa deschid un thread, dar bine ca avem deja unul.

Eu in ultima vreme am inceput sa joc tot mai multe jocuri indie.

O mica lista de la mine:

Capsized, e un joc foarte interesant cu niste mecanici foarte interesante. E un run and gun care va va tine ocupati o vreme. Nu a aparut inca pe console dar se zvoneste o lansar. A aparut insa pe PC, OS X dar si pe iPad.

FEZ, e unul dintre preferatele mele de anul asta. Are niste mecanici interesante si desi poate parea cam usor la inceput, dupa ce il terminati si continuati sa explorati lumea jocului veti descoperi cu adevarat jocul. Jocul e 1200MS sau 10$ pe steam.

http://facepalmgames.com/the-swapper/:

E probabil jocul meu preferat in momentul asta, e bijuterie de joc cu o atmosfera incredibila. Ar aceasi atmosfera patrunzatoare precum Braid dar aduce cu intunericul din Limbo. Este absolut extraordinar. Il recomand oricui. Inca nu a aparut pe console, dar pe PC e 12$ pe steam.

5. #45 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Indie Games

Sunt unul dintre fanii acestor gen de jocuri si din pacate observ multe jocuri care nu au thread dedicat asa ca am creat eu unul care are de gand sa inglobeze toate jocurile acestui gen.

Dintre jocurile indie pe care le astept sunt:

Axiom Verge - puteti observa chiar acum un stream de la joystiq

Twitch

Shovel Knight

Shovel Knight | Yacht Club Games

Severed

Severed - Drinkbox Studios

Death's Gambit a.k.a. Dark Souls 2D

Death's Gambit

So many games !

Astept sa vad si alte jocuri pe care le asteptati cu nerabdare .
    Attached Images Attached Images indie_games.jpg

6. #46 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Tu faci platina la ele

7. #47 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Death's Gambit a.k.a. Dark Souls 2D

Death's Gambit
    WOW! Mersi, nu stiam de el. Must have!

Uite si de la mine niste jocuri indie pe care le astept cu interes:

Hyper Light Drifter

Pavilion

Titan Souls

8. #48 SP
    Multimiri userului AngelofPain , el mi-a aratat prima data Death's Gambit.

Asa, Titan Souls, un alt joc de pe lista mea dar uitasem complet de el .

9. #49 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pare foarte interesant Death's Gambit, dar in niciun caz nu as juca asa ceva pe console/PC, doar pe iPad. Nu inteleg de ce nu le fac si pentru asa ceva...

10. #50 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La jocuri unde gameplay-ul conteaza cel mai mult e imposibil sa fie decente pe un device cu touch pe care te joci cand stai pe scaun.

11. #51 SP
    Nu cred lucru asta nici sa ma bati. Controlu e acelasi, o maneta in stanga si cateva butoane in dreapta. Asta daca e side scroller ca aici.

Dpdv al complexitatii, sunt sigur ca fac fata.

Nu stiu, as prefera clar sa ma joc pe un ecran de 9-10" ceva cu asa grafica, decat pe un TV de 42".

Ba chiar e misto ca poti sa incepi pe tableta si conti ui pe tel, in metrou/tramvai, chiar si la semafoare.

Just my 2 cents...

12. #52 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nici eu nu cred nici sa ma bati ca poți avea aceeași precizie frecand un ecran in loc sa ai controller-ul in mana, chiar și la un sidescroller...

13. #53 SP
    Acuma observ si develeporul de la Titan Souls (Devolver - Responsabil de Hotline Miami), si doamne melodia din trailerul Hyper Light Drifter e hipnotizanta .

14. #54 SP

Indie games

Nu cred ca-ti trebe o precizie milimetrica pentru a merge stanga-drapta, jump-block-attack.

Daca merg fara probleme jocuri precum Limbo, Terraria, nu mai zic de GTA-uri si Max Payne, nu cred ca e nevoie de precizie mai mare. Sincer.

Nu stiu, la mine in cap e o distictie foarte clara. Pe console ma joc ceva impresionant dpdv grafic, ceva nou si care merita ~200 ron, sa fie justificabil si sa ofere imersiunea prin realism si placerea de a juca.

Iar jocurile de genul asta, sunt foarte bune, dar nu pot sa joc asa ceva decat pe iPad.

Nu stiu. Eu decat sa joc asa ceva pe TV, prefer sa ma intorc la un joc bun si deja terminat. Poate ca sunt eu mai ciudat.

Oricum, odata ce au terminat jocu, ar fi ok sa-l porteze.

Eu personal astept Chasm. Sper sa nu dezamageasca si sa-l scoata si pentru iOS.

15. #55 SP
    Ai incercat PlayStation Vita?

16. #56 SP
    Am avut PSP. Nu consider ca merita investitia un PSV.

17. #57 SP

18. #58 SP

19. #59 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Ambele par sa fie de pe Super Nintendo. Bune de dat la PS Plus, altfel nu merita.

20. #60 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast