The Dark Pictures: House of Ashes review | A thrilling new direction
Nici nu a iesit bine HoA, si deja anunta altul. Is pe alcaline baietii
Din trailer pare ce trebuie. Am jucat primele doua, iar acum astept sa imi ajunga cel de-al treilea. Not disappointed so far.
Eu as fi vrut sa-mi placa primul. Parea foarte interesant - un fel de Until Dawn, pe care l-am inspirat la vremea lui.
Din pacate, nu am reusit sa trec de inceput, acolo pe vas. Camera si control absolut oribile, efectiv au facut jocul de nejucat, asa ca l-am abandonat.
Primul a fost mai slabut asa. Exact genul de horror story omniprezent in multe filme de hollywood. Everyone must die at the hand of a dark force kind of story.
Al doilea mi s-a parut mai interesant, si povestea e mai tricky. M-a captivat pana la final. Pana la ending scene.
Probabil unii playeri s-au prins de la inceput, cine e mai perspicace, de cum sta treaba, dar daca era asa si pentru mine, sigur nu mai era fun.
Mah da astia scot 1 joc pe an? Oare chiar schimba ceva dpdv tehnologie intre ele? Sau acelasi joc cu acelasi engine si aceleasi probleme de gameplay, dar difera doar povestea/personajele?
Poate la anul (ori peste doi) scot si ei ceva in UE5 ca asta e ultimul din primul capitol.
La 150 de lei sau cat costa, mi se pare fair priced. Spre deosebire de The Quarry, ca in esenta e aceasi chestie, dar la 2x+ price
Eu l-am jucat doar pe primul de la plus si mi s-a parut slab rau. Until Dawn e parfum pe langa el.
Primul a fost slabut, daca le baga si pe restul la un moment dat la ps plus, da, dar sa dau bani pe astea no thanks.
E foarte slab "Man of Medan" dar distractiv in co-op cu mai multi prieteni.
Are feel-ul de "it's so bad, it's good", mai ales cand te bucuri ca ceilalti jucatori isi omoara personajele.
"Little Hope" e de-asemenea inclus in PS Plus, de-abia astept sa ne distram si cu el.
Eu am jucat Man of Medan pe Game Pass, a fost bunicel dar as fi regretat daca il cumparam si dadeam mai mult de 10 euro pe el.
Incluse in GamePass sau PS Plus merg. Mi-a placut mult Until Dawn, sper ca The Quarry sa fie la fel de bun.
By paul in forum Console Club
By paul in forum Console Club
By LucKos in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By RonanN1 in forum Videos
By party_man in forum Videos
Bookmarks