Salutare.
Daca sunt jucatori de Fifa 19 - Ultimate Team printre voi, ma gandesc ca ar fi bine sa avem aici toate discutiile legate de acest subiect. Fie ca jucati pe PC, Xbox sau PS4.
Eu joc pe PS4.
Let's GO!!!
Salutare.
Daca sunt jucatori de Fifa 19 - Ultimate Team printre voi, ma gandesc ca ar fi bine sa avem aici toate discutiile legate de acest subiect. Fie ca jucati pe PC, Xbox sau PS4.
Eu joc pe PS4.
Let's GO!!!
L-am luat deja pe Ake prin Web App si pentru inceputul Fifa 19 am sa incerc sa fac o echipa in jurul lui.
Cam asa as vrea sa arate echipa la inceput.
Arata foarte bine pentru inceput. Ai reusit sa-i iei pe toti? La mine echipa a suferit mici modificari + mai am de luat strikerii, dar pe aia ii iau diseara direct de pe consola cand apare jocul
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu este Champions League in Ultimate Team. Sunt doar rewards.
Minte luminată la cei de la EA, lansează jocul în toiul nopți și după o oră baga Refresh la Battle Squad, am pierdut 4 meciuri din cauza sistemului lor de rahat.
Cum adica le-ai pierdut? Adica ai loss la toate 4 sau ai pierdut timpul jucandu-le? Si eu am jucat Squad Battles aseara dupa lansarea de la 12 noaptea si nu imi aduc aminte sa fi pierdut meciurile.
---------- Post added 25-09-2018 at 23:42 ----------
Dupa o zi de jucat, echipa arata asa:
Ma refer la faptul ca trebuia să activezi Battle Squad pana în ora 1 noapte, unii oameni mai și dorm.
---------- Post added 26-09-2018 at 00:41 ----------
Ăștia au schimbat comentatorii doar pe Champions Legue cred, că pe ultimate sunt aceiași.
---------- Post added 26-09-2018 at 19:46 ----------
Ne-am întors la FIFA ala în care dădeai gol cu Finnesse foarte ușor și nu îți trebuia decât jucătorii cu Pace mare, mi-se pare cam varză jocul pe Online.
---------- Post added 26-09-2018 at 19:50 ----------
Mi-se pre foarte aiurea felul în care au făcut loviturile de la 11 metri, săgeată aia numai aiurea se duce chiar dacă apeși foarte puțin.
La mine asa arat echipa, dupa 2 zile de munca. Din pacate nu prea ma mai incanta UT, probabil ca o sa raman sa joc din cand in cand Online Seasons.
UT la Fifa 18 parca era mai fun, sau nu stiu.. azi am intampinat foarte mult lag in timpul meciurilor (probabil joaca din ce in ce mai multi), vineri a mers impecabil.
Am mai si patit ca de 2 ori sa castig meciurile, sa fluiere arbitrul finalul meciului si la final apaream cu infrangere, ca si cum as fi dat forfeit. Am incercat sa iau legatura cu cineva de la support, dar baietii mi se par putin pe langa subiect, inteleg engleza asa cum inteleg eu franceza..
Cam asa arata echipa acum. Nu prea ma incanta 4222, probabil din cauza celor 3 germani din mijloc si atac. Cred ca am sa-i schimb pe Goretzka, Muller si Werner. Pentru mine, momentan, sunt praf. Alex Teixeira se misca mult mai bine ca Werner. Alex Telles este unul dintre cei mai buni LB din joc.![]()
Am a doua echipă pe Brazilia și îi am în atac pe Texeira și Pato, am dat mai multe goluri cu Pato. Texeira e bun pentru pase la întâlnire dacă joci pe stilul asta și poate joci tu mai mult pe partea stângă.
Pentru cei interesati:
https://www.cdkeys.com/playstation-n...content=criteo
FIFA 19 - Jumbo Premium Gold Packs DLC PS4:
Details
NOTE : ONLY ONE Pack can be redeemed per account.
Base Game Required.
Important: Codes must be redeemed by October 14, 2018
This DLC Includes:
5 Jumbo Premium Gold Packs (one per week)
Cristiano Ronaldo Loan Item
Special Edition *** Kits
---------- Post added 02-10-2018 at 17:06 ----------
Am schimbat putin echipa. Incerc ceva nou:
Caiuby, LM-ul e senzational la headers. 184 cm si stats de mai jos:
Eu am asta.
Din păcate online nu e fun deloc; pase la winger, centrare, rinse and repeat. Pe centru autoblockingul e in floare, long shots se transformă câteodată într-un finesse cretin... Bouncing la greu prin careu.... Pace nerfing e bun dar parca e prea de tot.
Trimis de pe al meu Nexus 7 folosind Tapatalk
Bookmarks