Arata misto, pacat ca e MMO. Ar fi fost misto o experienta de genul asta pentru single player.
Crimson Desert - Official Symbol Reveal & New Announcement:
Crimson Desert - World Premiere Gameplay Trailer | The Game Awards 2020:
Are niste frame drops groaznice si un motion blur excesiv pentru gustul meu DAAAAR arata foarte misto cum ii tranteste la pamant si se improasca sangele ala care pare foarte organic, sper sa nu taie la final din joc si sa fie doar o chestie de prezentare. Pare sa aiba si particule misto la nivel de efecte speciale.
Exceptand cele evidente, arata foarte bine, dar sincer, nu cred ca-l vom vedea anu asta. As zice undeva 2025+ daca vor sa arate asa si sa mearga bine pe current gen (PS5/XSX).
Scarbos, MMO... Sau, cine stie, poate chiar va fi MMO-ul pe care il astept de cativa ani, unul care pune accentul pe skill si pe interactiuni sociale, fara grind si alte mecanici idioate pentru oamenii care au 12 ore pe zi de consumat in acelasi joc.![]()
Pana la urma se pare ca nu este MMO. Vazusem ceva pe facebook ieri si ziceau aia ca este full SP game![]()
Arata super mișto, combat fain, locuri variate, dragoni, bestii. Sper sa fie single player!!!
Siteul jocului il prezenta ca "Epic Fantasy MMORPG" cand l-au anuntat, acum e "Open World Action Adventure".
Dar, a ramas aceeasi idee:
G-Star 2019: New Details and Trailers Emerge for PLAN 8, Crimson Desert, DokeV and Shadow ArenaCrimson Desert features both online multiplayer and single player content.
Pearl Abyss premieres new Crimson Desert gameplay trailer at The Game AwardsCrimson Desert is a revolutionary open world action-adventure that combines elements of narrative driven single-player games with online multiplayer functionality.
Deci single-player si co-op. De PvP nu zic nimic.
Absolut impressive. Efectiv m-a dat pe spate ce am vazut. O combinatie incredibila de Assassins Creed cu Zelda, poate si cu ceva gen Witcher sau Kingdom Come.
Grafic e absolut impecabil - nu inteleg, au Koreeni astia ceva la iluminare care lipseste la altele, nush daca o fi doar ceva efecte post processing sau chiar au un alt engine de lumini - vezi si black myth wukong - iar animatiile sunt in alta liga - vezi animatia calului cand schimba directia in alergare
Pacat ca e atat de comprimat video, pentru ca sunt unele cadre absolut fotorealiste, fata de altele unde se vede clar ca e din joc.
Il astept cu interes si cu siguranta il voi lua![]()
Arata prea bine sa fie adevarat.
Tot ei lucreaza si la DokeV care arata super bine la un moment dat, dar din 2021 nu au mai scos niciun trailer dar cica e "in Development".
Singurul joc lansat de ei e "Black Desert", un MMO plin de "predatory monetisation"; daca jocul asta se va lansa vreodata cu siguranta va fi monetizat intr-un fel asemanator.
EDIT: in ultimii ani am vazut multe exemple de jocuri asemanatoare - companie relativ noua, neaparat asiatica, scoate un trailer care arata super bine, creste hype-ul jocului, dupa 1-2 ani mai scoate un trailer si oamenii-si amintesc de el, creste hype-ul din nou si ciclul continua.
Dar pana la urma nu se lanseaza nimic si proiectele sunt probabil anulate sau in cel mai bun caz iese un joc de nota 5-6.
Exista un exemplu ca asta care sa rezulte intr-un joc complet lansat si fara probleme? Ca eu nu am vazut niciunul pana acum.
Pai asta nu e companie noua - Black Desert Online lansat in 2014 si de atunci a tot fost super actualizat cu schimbari de engine si tot.
Asa ca asteptarile sunt mari.
Bookmarks