Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: EA Sports FC 25

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

EA Sports FC 25

Quote Originally Posted by Electronic Arts
    Everything For the Club. EA SPORTS FC 25 launches September 27, pre-order now: http://x.ea.com/80655

Experience more ways to win for the club in EA SPORTS FC™ 25. Team up with friends in your favourite modes with the new 5v5 Rush and manage your club to victory as FC IQ delivers more tactical control than ever before. http://x.ea.com/80654

Pre-order EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition by August 20 to get an untradeable Football Ultimate Team™ Hero Item in EA SPORTS FC™ 25 with an upgraded 'Prime' version arriving in November, and receive an untradeable Hero or ICON Player Item in FC 24 Ultimate Team™ from the Greats of the Game campaign: http://x.ea.com/80655

27 septembrie.
    Attached Images Attached Images gsiw-xnw8aapx1q.jpg

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay trailer:

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    5v5 Rush:

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    Ultimate Team:

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Career:

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Launch trailer:

7. #7 SP
    Member ymess's Avatar
    Las cateva impresii dupa primele ore jucate de ieri:
    - Overall un pas inainte fata de FC24, se simt mai putine diferente noi fata de un an obisnuit, dar si mai putine frustrari in gameplay
    - Inceputul de joc in Ultimate Team e chiar bun (ne asteptam ca pana in noiembrie EA sa strice gameplayul si sa strice power curveul - dar pana acum chiar e jucabil fara input lag si la un pace bun)
    - modul Rush e super, nu stiu cat de fun o sa fie long term, dar dupa primele jocuri e un mega mega mare plus -> merita sa va reapucati de FIFA/FC doar pentru modul asta
    - meniurile din UT sunt oribile, foarte lente + numeroase alte buguri
    - partea buna e ca preturile pe market sunt foarte mici, e destul de usor sa iti faci un starter squad bun + rewarduri destul de bune
    - FC IQ e interesant, se simte diferenta in pozitionare in functie de rol. La inceput e cam haotic jocul, dar pare ca rolurile cu ++ sunt in directia buna.
    - AI-ul fundasilor e mult mai bun, pozitionarea lor excelenta, singura parte mai dificila e jocul 1 vs 1
    - foarte putin relevant pace-abuse si foarte putin relevant jocul pe flancuri cum eram obisnuiti anul trecut.
    - totusi sunt cateva mecanici overpowered mai vechi: trivela si stepovers

Overall mi-a placut ce am jucat pana acum, desi nu simt un feel de new-game, sunt putine animatii in plus.
    Dar pana cand comunitatea nu abuzeaza de meta si EA nu vine cu faimosul patch, e un joc chiar bun.
    FC IQ e cea mai sesizabila diferenta, iar modul Rush e genial, abia astept sa il joc cu prietenii (atentie inca nu au private lobby, dar se poate juca si SP - nu il comparati cu Volta, e mai mai buna experienta).

8. #8 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Prezentarea echipelor inainte de meci a fost adusa inapoi sau e tot ca la 24 unde te baga direct in meci? Ma intereseaza mai mult pt modurile single player, gen kick off si cariera.

9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - xx - PS4
    - 78 - PS5
    - xx - XONE
    - 71 - XSX
    - xx - Switch
    - 69 - PC

OpenCritic:
    - 78

Recenzii video:
    IGN:

GamingBolt:

10. #10 SP
    Member ymess's Avatar
    Dpmdv jocul merita hate doar pentru Ultimate Team.
    Si ma refer aici strict la input lagul (care apare 50-50%) si la matchmakingul din Champs, Rivals si mai nou Rush.

Sunt momente cand jocul straluceste, si momente cand lagul online si input lagul il fac aproape nejucabil.

Comunitatea de jucatori e putin zis toxica, din partea EA am vazut un pic de mai multa bunavointa la a face un starter squad competitiv.

Experienta e ruinata mai mult de comunitate care:
    - isi bate joc in modul Rush
    - joaca cu 5 fundasi cu fundul in poarta
    - foloseste aceeasi jucatori meta
    - trantesc meciurile pentru promovare in divizii intentionat
    - abuzeaza de L1 sprint si de fake shots cu jucatorii ce au trickster. L1 sprint in sine e o mecanica realista in fotbal, dar se abuzeaza groaznic

Repet, tot hateul il merita acel input lag ocazional, cand nu ai parte de asa ceva in Ultimate Team, e editia cu probabil cel mai bun potential si cel mai curat gameplay de foarte multi ani.

11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Profita si tu de ce profita restul in UT.

Nu am jucat decat cateva meciuri in acel trial de 10h, dar pe langa aceleasi probleme standard care sunt an de an in UT, cu acel dezavantaj din minutul 45 sau 90, cu acel dezavantaj dupa ce dai gol sau aceleasi 2 meciuri bune si apoi 1 care da cu tine de pereti, am observat o chestie fff utila - daca vrei sa joci asa.

Baga-ti o tipa in primul 11 si va scadea nivelul tuturor, cam pe la nivelul ei - eu nu suport sa am fete in echipa - nu inteleg ce inseamna aceste mixed teams - ceva super nerealist si o consider efectiv o bataie de joc la adresa jucatorilor - dar e cam la fel cum era inainte (sau poate inca mai este) cand aveai un jucator silver in echipa.

Daca vrei sa te distrezi, nu prea ai cum, decat da-ti bati putin joc de joc.

Altfel, e fun doar offline cu prietenii, local sau MP, in rest e doar un simulator de stres si nervi

12. #12 SP
    Member ymess's Avatar
    De aceea nu mai joc Champs, acolo e 99% din scripting.
    Am jucat maxim 3-4 weekend leaguri anii trecuti.
    In Rivals e mai ok, nu prea se intampla acest scripting.

Aceeasi teama am avut si eu cu jucatorii woman, dar sincer nu prea a fost cazul. In afara de Rolfo sau Hansen nu prea s-a abuzat anul trecut.

Bataie de joc da, dar anul acesta deocamdata mi se pare un pas in directia buna (mai multe rewarduri la start, market mult mai accesibil, si SBC-uri priced foarte rezonabil). E cel mai putin deranjant pay to win de pana acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.