Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 88 of 88

Thread: 007 First Light

1. #81 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Dupa multe investigatii si niste recomandari extrem de profesionale pe care mi le-au dat (sa reinstalez jocul si sa schimb audio output! ), a venit si raspunsul oficial al celor de la SONY, tech support, trimis catre IO. Dupa cum ma asteptam, stiu ei ca am consola defecta si imi sugereaza evident, sa cer o reparatie!

Fix asta am de gand sa fac, ma duc acum cu ea la Altex si ii pun pe cumetrii sa joace niste 007, chit ca o sa vada ca 32 de alte jocuri de pe consola merg perfect, sunt convins ca vor aproba o reparatie!

Bravo IO, bravo SONY!
    "I'm afraid we don't have any further suggestions at this point.
    We would have to advice the user to contact customer services for repair/replacement of his PS5.
    We have to make a best guess at this point that it may be a hardware problem localised to his PS5.
    He could try a friend's console in his house/setup and if that doesn't show the same behaviour either, then he has the option to either not play the game, or look for repair/replacement if he's under warranty.
    Let us know if things drastically change or you hear multiple reports of this issue

2. #82 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Dupa multe investigatii si niste recomandari extrem de profesionale pe care mi le-au dat (sa reinstalez jocul si sa schimb audio output! ), a venit si raspunsul oficial al celor de la SONY, tech support, trimis catre IO. Dupa cum ma asteptam, stiu ei ca am consola defecta si imi sugereaza evident, sa cer o reparatie!

Fix asta am de gand sa fac, ma duc acum cu ea la Altex si ii pun pe cumetrii sa joace niste 007, chit ca o sa vada ca 32 de alte jocuri de pe consola merg perfect, sunt convins ca vor aproba o reparatie!

Bravo IO, bravo SONY!

Ai incercat ce ti am sugerat ? sa schimbi televizorul sa vezi ce si cum

3. #83 SP
    Da da, am incercat alt TV si un monitor prin HDMI, la fel face. E consola mea stricata, dar e stricata doar intr-un singur joc!

Sa ii pieptene toti dracii si sa se duca tare unde or stii, am pierdut suficient timp cu si pentru jocul asta, din pacate degeaba.

4. #84 SP
    Da da, am incercat alt TV si un monitor prin HDMI, la fel face. E consola mea stricata, dar e stricata doar intr-un singur joc!

Sa ii pieptene toti dracii si sa se duca tare unde or stii, am pierdut suficient timp cu si pentru jocul asta, din pacate degeaba.

Ai testat jocul si pe ps5 fat?

5. #85 SP
    Da da, pe consola de baza merge perfect, acelasi TV, acelasi cablu, acelasi tot. In schimb, pe acelasi PS5 Pro, merg perfect alte jocuri.
    Singura chestie pe care n-am facut-o intr-adevar, acum mi-am dat seama, este un reinstall the system software de pe USB la Playstation, ala este mai mult decat un restory to factory settings, ala suprascrie tot OS-ul.

Maine cand am timp voi incerca si asta inainte sa pun capat povestii.

6. #86 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Stiu, e vorba de principiu si I get that.

Dar sincer, te chinui prea mult pentru un joc care mie personal, mi s-a parut cel mult mediocru si pe care l-am abandonat de plictiseala si repetivitate.

7. #87 SP
    Nici nu stiu daca pana la urma este vorba de jocul in sine sau de gandacul devenit dragon intre timp care mi s-a implantat in creier mai ceva decat un stafilococ auriu.

Simt o neliniste tulburatoare cand ma gandesc ca vin 10 jocuri pe care le vreau in perioada urmatoare si simpla posibilitate chiar si de 0.05% ca astia sa aiba dreptate si chiar sa fie ceva cu consola mea, ma innebuneste. As vrea daca are vreun defect intr-adevar cum spun astia sa il aflu acum, nu pe 19 Noiembrie. Cred ca de fapt asta ma scoate din minti...

8. #88 SP
    Nici nu stiu daca pana la urma este vorba de jocul in sine sau de gandacul devenit dragon intre timp care mi s-a implantat in creier mai ceva decat un stafilococ auriu.

Simt o neliniste tulburatoare cand ma gandesc ca vin 10 jocuri pe care le vreau in perioada urmatoare si simpla posibilitate chiar si de 0.05% ca astia sa aiba dreptate si chiar sa fie ceva cu consola mea, ma innebuneste. As vrea daca are vreun defect intr-adevar cum spun astia sa il aflu acum, nu pe 19 Noiembrie. Cred ca de fapt asta ma scoate din minti...

Toate vor rula flawless, doar gta 6 nu. Glumesc evident

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5