Dupa multe investigatii si niste recomandari extrem de profesionale pe care mi le-au dat (sa reinstalez jocul si sa schimb audio output!), a venit si raspunsul oficial al celor de la SONY, tech support, trimis catre IO. Dupa cum ma asteptam, stiu ei ca am consola defecta si imi sugereaza evident, sa cer o reparatie!
Fix asta am de gand sa fac, ma duc acum cu ea la Altex si ii pun pe cumetrii sa joace niste 007, chit ca o sa vada ca 32 de alte jocuri de pe consola merg perfect, sunt convins ca vor aproba o reparatie!
Bravo IO, bravo SONY!
"I'm afraid we don't have any further suggestions at this point.
We would have to advice the user to contact customer services for repair/replacement of his PS5.
We have to make a best guess at this point that it may be a hardware problem localised to his PS5.
He could try a friend's console in his house/setup and if that doesn't show the same behaviour either, then he has the option to either not play the game, or look for repair/replacement if he's under warranty.
Let us know if things drastically change or you hear multiple reports of this issue

), a venit si raspunsul oficial al celor de la SONY, tech support, trimis catre IO. Dupa cum ma asteptam, stiu ei ca am consola defecta si imi sugereaza evident, sa cer o reparatie! 

fiindcă eu in continuare nu cred ca problema era la consola, nu se poate sa îți meargă perfect 30 jocuri si doar in unul sa intampini probleme.
), nvm am citit pe diagonala. Also sa ne spui daca jocul ala chiar a meritat sa schimbi consola, realist vorbind

Bookmarks