Quarantine devine Extraction:
Extraction: Sprawl teaser:
Extraction: Dev Team Title Reveal:
Quarantine E3 2019 teaser:
Quarantine devine Extraction:
Extraction: Sprawl teaser:
Extraction: Dev Team Title Reveal:
Quarantine E3 2019 teaser:
PS4, PS5, XONE, XS, PC, Stadia.
16 septembrie.
Cinematic Reveal Trailer:
Gameplay Deep Dive Reveal:
Amanat pentru ianuarie 2022.
Not too bad, cred ca este un joc numai bun pentru a umple perioada aia seaca de vara cand nu prea este de jucat nimic.
https://opencritic.com/game/11577/to...six-extraction
Cu siguranta nu, asa cum nu a fost nici Siege. Exista un public pentru asta, chiar ceva e-sports daca nu ma insel si sigur va avea succes.
Dar faptul ca este inclus in Game pass este cu siguranta un plus, atat pentru Xbox users, cat si pentru PC users.
Dar da, in reviews lumea nu este prea multumita de el. Au avut si s-au folosit de scheletul lui Siege, doar ca nu au adus prea multe lucruri noi si au renuntat la lucrurile care faceau Siege un joc competitiv.
Poate vor introduce moduri full PvP, poate nu, dar momentan, este doar un joc putin peste medie.
Also, SkillUp e cam hater din oficiu, asa ca daca vreti o parere mai pertinenta, vedeti la ACG sau faceti o medie de 4-5 reviews, sa vedeti si puncte pozitive si negative.
Vad ca dpdv grafic este destul de 'lucios', binisor pentru ochii mei.
Sunt curios daca poti face acele misiuni in solo cu boti cat de cat decent, sau te obliga sa joci doar in matchmaking cu randoms in lipsa de prieteni.
Din ce zicea ACG, merge cu coechipieri umani, asa ca asta ar fi un mare minus.
Din ce am vazut in store, poti da un invite, valabil 14 zile sau ceva de genu, ca sa intre 2 prieteni sa te ajute, de pe orice platforma, fara sa aibe jocul.
Din punctul meu de vedere, e greu sa te potrivesti cu inca 2-3 oameni pentru asa ceva, mai ales cand ai timpul de gaming limitat, asa ca e clar ca se adreseaza mostly celor care au 4-5h de gaming pe zi.
Sau nimeresti cu altii care nu au nici o treaba si il joaca precum Back4Blood, mor si ies. Cred ca asta este cea mai importanta . Cand experienta este ruinata de random noobs. Cum nu le am cu tintitul pe controller, le-as da 15eur sa joc si FC6-le pe PC cu Uplay+ .Ma mai gandesc...
l-am incercat acum. E interesant , e greut , nu am putut face mai mult de 2/3 checkpoint-uri /misiune . Echipa trebuie sa fie bine alcatuita si sa stie ce sa faca . Se mai gaseste cate unul si omoara Elite-ul ala ce trebuie extras. Priviti aici ce skins ,game-breaking in shop ! Nu verifica nimeni ?...si sa le zica ca fac parte din alt univers? omg!
Merge jucat in Solo, un mare plus pentru mine!
“Yes, you can play Rainbow Six: Extraction solo. When you load up for an incursion, the size of your party always determines the quantity and diversity of enemies you’ll face, as well as the amount of REACT gear you can potentially find.
Playing solo is actually a part of Extraction‘s lore and story. When you first queue up for a solo mission, a cutscene showing Siege operators Thermite and Ash having a heated conversation plays. In this scene, Thermite convinces Ash that solo missions are necessary because the situation with the Archaeans continues to evolve. Ash reluctantly agrees and approves the first solo mission: yours.”
https://dotesports.com/rainbow-6/new...xtraction-solo
Din punctul meu de vedere, Extraction trebuia sa fie un expansion la Rainbow 6 Siege, asa cum Far Cry New Dawn trebuia sa fie la Far Cry 5. Au incercat sa mai scoata si ei ceva, sa nu para ca duc lipsa de activitate si "noutati".
Bookmarks