GTA calareVery nice, am vazut trailerul Life in the Wild West (sau ceva de genu asta) pe Live, pare foarte misto. Sper ca Rockstar au lucrat la multiplayer mai mult ca la GTA.
GTA calareVery nice, am vazut trailerul Life in the Wild West (sau ceva de genu asta) pe Live, pare foarte misto. Sper ca Rockstar au lucrat la multiplayer mai mult ca la GTA.
un articol foarte interesant The Real History Behind 2010's Big Western - Red dead redemption - Kotaku
misto articolul intradevar, desi cred totusi ca era mult mai marfa daca faceau actiunea in 1880 decat 1908.
Jocul asta e efectiv prea tarePe mine personal in luna mai ma intereseaza trei jocuri: asta, Lost Planet 2 si UFC. Din pacate nu o sa am bani 100% decat pentru unul singur, restul fiind achizitii incerte, again din pacate. Saptamana viitoare o sa fac preorder la ceva, iar momentan Marston e in fruntea listei
![]()
Eu nu imi explic ceva..Sau n-am vazut.Va fi un singur server pe care vor intra mai multi playeri ( gen MMORPG - WoW , Aion ... ) sau vor fi servere cu un anumit numar de playeri ( 2/32 - gen C.S 1.6 )?
Xbox.com | Official Xbox 360 UK | Red Dead Redemption?
Cei cu Xbox Live, sariti pe Multiplayer Free Roam Trailer. Cei fara, look here:
Suna foarte bine multiplayer-ul, ai toata harta la dispozitie, nu mici bucatele din ea, cum era in GTA 4.![]()
Bookmarks