Gata merci am facut cum ai spus si mi-a deblocat costumul.Mai ramane sa inving de 5 ori in Torquemada la finger pentru ultimul costum si am 100%.
Gata merci am facut cum ai spus si mi-a deblocat costumul.Mai ramane sa inving de 5 ori in Torquemada la finger pentru ultimul costum si am 100%.
Am luat jocul de at�ta vreme şi spre "ruşinea mea" n-am avut timp să-l mai joc deloc de vreo săptăm�nă şi ceva. Şi nici n-apuc �ncă o săptăm�nă. Să-mi fie ruşine!![]()
am si eu o nelamurire,cum naiba ajung in Torquemada,ca e acolo sus pe canion si nu gasesc nici un drum de acces ca sa urc.
Deci ...sunt pe la inceput ...am ajuns la o misiune sa prind cai salbatici , am prins ...ajung mai departe , duc o
turma/cireada de cai spre munti si acolo e o misiune , prinde armasarucare din cei 2 cai care vin spre mine e ? sau unu din cei 3 din spate?
Acu m-am prins de ce nu imi ieseau la numaratoare. Am vazut undeva 20. Eu credeam ca sunt bounty-uri. Defapt sunt 20 de bounty locations.
ms.
...mda, ii clar cu Multiplayer-ul: ori am picat eu cu unii dintre cei mai buni shooter-i din lume, ori ii lag, ori is cheater-i cu "lag switch". Ma jur ca in 2 din 4 sesiuni dau de fiecare data de un "Terminator", ceva de genul: el se urca pe un zid - eu descarc un intreg incarcator de Mauser in capul lui, el se mai urca pe alt zid - eu ii bag si un incarcator de revolver, dupa care se hotaraste sa se intoarca si sa-mi dea un glont inapoi ca sa ma omoare. Si totul ar fii ok, sa zicem ca sunt eu batran si am tina proasta (joc pe Hardcore), dar cand acelasi jucator are 50 kills si 1 death, da de banuit. Iara am intalnit asa zis-ul "kiss of death" in care un jucator vine langa mine sta 2-3 secunde, in timp ce eu trag ca Robo Cop cu tot ce am in el, si dupa aceea eu sa mor instant, faza patita mai mult de o data, si cu "shooteri" diferiti, care, vai ce coincidenta, toti aveau o ratie k/d de 20,30 la 1.
In rest ii superb multiplayer-ul, mai ales cand dai de jucatori maturi si corecti, si dupa atatea experiente cu comunitatea LIVE, singurul anunt care as dori sa il aud la E3 anul acesta, este ceva:
Microsoft shows some balls: Today Microsoft announced that there will be no more lag related problems on LIVE, and also, that the suspicious connections will be verified, and if it's the case, and a cheater is discovered, a minimum 1 month ban will be applied.
Rockstar Games | Title Update 1.02 Now Available for Red Dead Redemption on PlayStation 3 and Xbox 360
The main issues fixed by the title update are as follows:
• Resolved various NAT incompatibility issues (Click here for tips on how to optimize your firewall settings)
• Improved connectivity to multiplayer for users with slower connections
• Improved reporting for Shootout and Gang Shootout games
• Fixed instance where Mo Van Barr would not appear as a bounty
• Fixed multiplayer titles not appearing for some users in the outfitter
• Fixed instance where lawmen stopped responding even though the player was wanted
• Fixed Issue with hogtied victims disappearing when ragdolled
• Fixed crash in Free Mode when cooking dynamite and going into the water
• Fixed audible glitch at the end of some cutscenes
• Fixed Solomon's Folly Action Area not ending after posse leader teleports in late
• Corrected Social Club 100% Tracker so stats update properly
• Various multiplayer issues addressed including load screen hang-ups and UI glitches
• Eliminated miscellaneous game crashes
Additionally, this update includes support for a new playlist by popular demand, Hardcore Free Roam supporting only expert aim. This playlist will be released once this title update has time to propagate on both consoles. We will update this post with the word as soon as that playlist is confirmed as functional.
Au taiat mult din reward-ul de xp pe care il primeai completand Solomon's Folly. De la 1000 si ceva xp, acum primesti abia 500.
Nu stiu ce ii cu varianta de PS3, dar cu Xbox-ul iti spun sigur ca: in Twin Rocks si Fort Mercer primesti cu cel putin 50% mai putina experienta, iar in celalate hideouts-uri inca nu este clara treaba, cel putin la mine se intampla un lucru ciudat, uneori primesc mult mai multa experienta (1200xp-1500xp) decat alte dati cand primesc 400-600xp, cu toate ca joc la fel: singur, cu timpi buni, combo-uri, si fara sa mor.
Exact la fel patesc si eu(PSN)
Am jucat in Tesula Azul si am completat-o in timp record, 3 minute si am primit vreo 700-800 xp. Mai tarziu am completat-o iar si am murit de cateva ori cu un timp peste 6 min si am primit 1075 xp. Nu am fost atent la rezultatele care ti le arata dupa ce completezi un hideout; probabil ca acolo arata ce se intampla.
MJ, de obicei scorul final depinde de timp, acuratete, killstreaks, morti etc. dar in cazul meu stiu clar ca nu urmaresc anumite lucruri, ci doar completez hideouts aleator pentru ca imi place si pentru ca primesc xp, la fel cum ma joc numai hardcore team deathmach. Ca sa ajung unde vreau cu vorba, inainte de patch pentru un hideout primeam, de exemplu, intre 1000-1400 xp, eram consecvent, acum, dupa patch, primesc la acelasi hideout o data 600xp - alta data 1600 xp, chiar daca am avut rezultate asemanatoare in privinta scorului final (timp, killstreak etc). Un alt bonus de la patch ar fii npc-uri in geometria hartii, intalnite destul de des, mai ales la hideouts, si pe care le pot omora numai cu dinamita (asta dupa ce trebuie sa imi dau seama de unde naiba tot trage in mine / mor / vad la killercam un taran intr-o piatra / arunc dinamita).
In momentul in care folosesc Buffalo Rifle + Dead Eye in singleplayer, Marston trage automat dupa ce pun tinta pe un singur inamic, cu alte cuvinte nu mai am posibilitatea de "paint multiple targets". Fenomenul e intalnit doar la aceasta arma.
Este normal sau e bug/glitch?
Bookmarks