Si in cazul persoanei de mai sus e cum zici tu,primeste cod-urile relativ aproape de lansare iar job-ul cu canalul de YT nu este full-time avand un alt loc de munca unde necesita mult timp si e singur in asta,a facut niste eforturi mari chiar daca nu e un joc relativ mare sa poata sa ajunga cu el in aceeasi ora cu restul lumii si sunt de parere ca de cand a plecat de la Cavaleria a avut doar review-uri excelente. Cat despre joc,nu e neaparat stilul meu si nu l-as lua day1,dar cu siguranta va fi de luat in considerare intr-o alta luna cand nu e nimic de jucat ( poate mai scade si pretul )

. Cat despre joc,nu e neaparat stilul meu si nu l-as lua day1,dar cu siguranta va fi de luat in considerare intr-o alta luna cand nu e nimic de jucat ( poate mai scade si pretul )

Vocile se aud aiurea, zici ca vorbesc din pestera..... M-am jucat pe la setari si inca n-am gasit formula ideala, n-are nici o treaba 3D audio aici, este inexistent, culmea ai si o optiune de mono (Pentru 2024 m-a pufnit rasul cand am vazut), oare de ce?
Voi care il jucati ce parere aveti? Sa fie doar pe PS5? Am dat volumul la casti aproape de maxim ca sa inteleg ce se intampla.

Bookmarks