Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Project Odyssey (survival game, Blizzard)

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Project Odyssey (survival game, Blizzard)

    Quote Originally Posted by Blizzard Entertainment
    Blizzard is embarking on our next quest. We are going on a journey to a whole new universe, home to a brand-new survival game for PC and console. A place full of heroes we have yet to meet, stories yet to be told, and adventures yet to be lived. A vast realm of possibility, waiting to be explored.

    Every story needs a teller. And every world needs builders. What if that could be you?

    For thirty years, Blizzard has been creating universes for millions of players around the globe. This requires a diverse team of developers willing to lend their voices, to listen and to be heard. That is our mission.

    Do you like survival games? Do you want to join a collaborative team of experienced developers at the early stage of a new project in a new world...and help write the next chapter in Blizzard's story?

    This is your call to adventure. Will you answer it?
    Create a new universe with us
    Attached Images Attached Images b0pintvca64v1643130471662.png v8090pnyr1mx1643132270630.png

  2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    A fost anulat:
    Blizzard’s previously announced survival game has also been canceled as part of these changes.

    Booty says Microsoft will be “shifting some of the people working on it to one of several promising new projects Blizzard has in the early stages of development.”
    Microsoft lays off 1,900 Activision Blizzard and Xbox employees - The Verge

  3. #3 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Foarte foarte trist ce se intampla. Mai ales ca toti laudau jocul ala, era un vibe pozitiv in echipa aia si asta in perioada in care Blizzard trecea prin toate scandalurile si nebuniile.

    Eye opening e site-ul asta unde vezi ca doar luna asta (care inca nu s-a terminat) au fost dati afara ~6000 de oameni din industria gaming.

  4. #4 SP
    Member olteanug's Avatar
    Au fost dați afară 6.000 de angajați varză la ce jocuri slabe s-au lansat în ultima vreme. Să nu ne panicăm că ar fi sfârșitul lumii și hai să nu le plângem de milă că sigur n-au dat afară oameni care făceau treabă și erau performanți. Trebuia demult luate măsuri drastice și crescute criteriile de angajare.

    De câțiva ani, industria gaming e dominată de mediocritate, asta e purul adevăr. Mulți sunt angajați în gaming pentru culoare, sex feminin și orientare sexuală, fără să dovedească că au niște abilități. Gândiți-vă cum e să fii CEO și să ajungi în situația să ai mii de angajați care vin la muncă doar să se joace tenis de masă, să mănânce gratis, să picteze și să stea tolăniți pe perne să se joace pe telefon, iar tu să fii pe minus. Nu așa ar trebui să arate un studio de gaming.

    Microsoft a realizat asta de vreo 1-2 ani și a început valul de concedieri și la Bethesda și o să se apuce de curățat Activision și Blizzard de angajați toxici și leneși. Pe lângă asta, are tehnologia A.I. ce poate înlocui miile de angajați umani inutili.

    Trebuiesc eradicate departamentele de diversity ce impuneau absurdități care au stricat jocurile și au compromis profiturile companiei. Și poate ar fi cazul să mai scuture si departamentele de marketing de idioți care vin cu idei tâmpite precum extra-uri, DLC-uri și microtranzacții care iarăși, au compromis profitul companiei pe termen lung. Plus că cine mai plătește acum 10 dolari pentru un skin?

    Microsoft a cumpărat Activision-Blizzard, iar acum se apucă de făcut curățenie. Bineînțeles că nu o să avem imediat jocuri bune imediat. La cât de jalnic arată Starfield, mă cam bucur că au amânat Elder Scrolls 6 până în 2027-2028.
    Activision care lansează MWIII la numai un an după MWII care are content mai prost, pur și simplu un scuipat pe fața fanilor CoD.
    Blizzard care a lansat un Diablo IV slăbuț și și-a bătut joc de fanii Overwatch cu prostia ai de Overwatch 2, ștergând serverele primului joc, și automat, numărul jucătorilor a scăzut. Aia a fost o palmă trasă pentru cineva care din 2016 a plătit pentru Overwatch 1. Și a mai fost remasterul la Warcraft 3.
    Cred că s-a făcut dreptate. Și sper că în câțiva ani să-și revină cele două companii la identitatea pe care o aveau cândva, să ofere entertainment casual și fun ca în anii 1997-2007.
    • Să plătești 10 dolari skin-ul și arma nu e fun și să-mi umpli ecranul cu reclame și microtranzacții de mă faci să mă simt la supermarket și nu într-un joc nu e fun.
    • Să joc o campanie de 6 ore în care am deja vu pentru că are hărți și animații reciclate nu e fun.
    • Să îmi bagi pe nas termeni și condiții și nu știu ce avertismente că jocul poate să îmi provoace crize de epilepsie sau că politicile companiei cu inclusive și woke .......de zici că semnez contract pentru job sau loan, iarăși nu e fun.
    • Să-mi ștergi serverele la un joc pentru care am plătit 50-60 euro acum șase ani și să-mi bagi pe nas un joc mai prost iarăși, cum au făcut cu Overwatch, nu e fun.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. ARK: Survival Evolved / Survival Ascended By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 20 Last Post: 25-10-2023, 20:27
  2. Project M (survival horror, Bloober Team) By paul in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 10-05-2023, 19:27
  3. Project Bloom (action adventure, Game Freak) By paul in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 10-05-2023, 19:12
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts