Eu cred... dar nu sunt sigur
pentru cei ce nu cred ca apare pe 15 Iulie.Here comes the proof: この商品の発売予定日は2010年7月15日です。 (POWER OF TRANSLATOR) =>Sale due date of this commodity is 2010 July 15th
A fost confirmat Minato.
Saiyan Island - Minato Confirmed for Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
Dar e posibil sa fie disponibil doar pentru Collector's Edition la inceput.The 4th Hokage, Minato Namikaze has been confirmed to be playable in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2! The news comes from Amazon.de, which in it’s list of features for a collector’s edition, states Minato as a playable character from the beginning.
Astept ceva informatii legate de Collector's Edition, inainte sa dau preorder. Daca va fi ceva in genul lui Nuns 1... Nu se merita scoasa pe piata.
PS: 200th Post!![]()
Ba exact in genul celei de la NUNS 1 este Collector's-ul. lol
Poate varianta americana sa fie ceva mai consistenta, desi nu cred. Asteptam noi detalii.The collector�s edition in question is for European fans who will get the obvious Storm 2 game disc along with a laser cell, special packaging, and as stated earlier, Minato playable from the very beginning. We anticipate American fans will also receive some form of a collector�s edition, but that hasn�t been confirmed.
Nu poti. Nu poti pana nu se anunta demo pentru X360
. Demo-ul de acum e pentru Ps3 ( daca va aparea ), si e anuntat pentru JP deoarece va avea doar japoneza ca limba "oficiala" .
PS: Ca veni vorba, daca ai x360, de ce nu te inscrii la campionatul de pe xbox? Oricum sunt destui de putini.
Update-ul pe PSN Store JPN se face joi, poate sunt sanse la miercuri seara. Nu mai fiti asa disperati. lol
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
By catallyn in forum Sony PlayStation 3
By DJ_Andrei in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks