In jocul final nu mai stai pe loc cand impusti. Ce rau mi-a parut cand am incercat RE 4 sa joc, l-am lasat dupa 10 min din cauza asta.
Printable View
In jocul final nu mai stai pe loc cand impusti. Ce rau mi-a parut cand am incercat RE 4 sa joc, l-am lasat dupa 10 min din cauza asta.
survival-horror? survival poate, dar horror in nici un caz. pe cele doua planse, nu am gasit nici macar un loc de suspans, unde sa-mi creasca bataile inimii. ma rog, sunt sigur ca in varianta finala or sa fie si planse cu atmosfera creepy. controlul nu este foarte dificil, m-am obisnuit repede cu el, dar devine frustrant rau cand vrei sa dai cu "secera" prin zombi. lasi secera, faci cativa pasi mai in fata, dupa care iar ridici secera :). cu armele de foc la fel. intr-un final, imi place :D si am sa-l cumpar daca in versiunea finala o sa poti trage si din mers. desi am mai gasit cateva minusuri, nu cred ca sunt atat de importante. majoritatea au fost spuse deja. imi place ca ramai fara gloante, e un fel de dead Space pe cea mai grea dificultate.
14th demo playthrough and counting :)) ce va tot plangeti mai ? mie mi-i se pare excelent :D
tinta e cam ciudata ai impresia ca tragi in fata dar incolo il nimeresti pe zombi din dreapta ta, mi se pare un joc bun cu controlu te obisnuiesti repede :)
vezi ca te cam incurci si vorbesti din lipsa de experienta,ceea ce dovedeste ca induci lumea in eroare.Resident Evil Outbreak si Outbreak #2 nu e stand and shoot.
si eu chiar nu vad nici nu motiv sa va luati de acest joc,cautand tot felul de motive stupide,jocul va fi o CAPODOPERA
Word!
si ma rog din ce sursa ai tu stirea asta?poti sa ne dai si noua un link ceva?
Confirmat,Resident Evil nu va avea optiunea de alergat si impuscat.
Confirmed: no run-and-gun in Resident Evil 5. Ever. - Joystiq
Cat despre demo,deabia astept sa apara full singurul lucru care ma deranjeaza este ca n-am bani in rest jocul este o opera de arta asa cum a fost toata seria resident evil.
Pur si simplu nu ma mai pot lasa de Demo,dar este doar jocul Demo,va dati seama cum va fi cu jocul Full :x 8-}:naughty:?
Si pe mine nu ma deranjeaza deloc faza cu Stand-And-Shoot...
Voi ati putea trage cu un Uzi in timp ce mergeti? :-/
Eu nu-l mai iau..:D Pur si simplu daca nu ma misc si trag nu pot sa joc...Adica nu mereu fac asa...da cand trebuie si cand nu pot e pur si simplu enervant:D
Daca tu il consideri o capodopera, good for you! Pentru mine nu este cazul. Am precizat mai sus ca nu prea am jucat jocurile din serie, doar am testat unul mai demult si probabil din aceasta cauza nici nu prea sunt obisnuit cu genul "stand-and-shoot". Plus ca in majoritatea shooterelor de azi ti se permite sa te misti in timp ce iti ciuruiesti adversarul. Jocul are niste minusuri, ca oricare altul, dar tu ca fan al seriei(banuiesc) le poti trece mai usor cu vederea si inteleg asta pentru ca stiu cum e. Si eu de exemplu ador seria gothic, desi gothic3 a fost o epava de buguri cu optimizare proasta, l-am jucat asa fara sa imi pese de ce zice lumea. Dar cand mai apare cate un new commer (cum sunt eu pentru RE) vede cu alti ochi jocul. So... no offense. Cui ii place il cumpara, indiferent ca e fan sau nc, dar daca mie nu imi place asta nu inseamna ca nu imi pot exprima parerea pe un forum public cu frica ca voi fi "halit" de catre hoardele de fani ;)
Stiti ce ma enerveaza?:(...pacat ca nu are infrarosu si la knife:((
Nu zicea ala in filmuletul de mai sus, ca fanii vor avea si optiunea de Action Controls, ce va permite run-and-gun?
ba da asa a spus .. deci o sa fie
Sper ca jocul sa nu aiba nici o optiune sa poti sa si tragi si sa si mergi in acelasi timp :P
Voi ati putea trage cu un Shotgun in timp ce mergeti,sau cu un M4A1?:-/
Pentru mine jocul e un esec total!:( Cand dau invite la un prieten sa joc, se intuneca tot ecranul si la fel se intampla si cu prietenul meu (verificat) si cand vreau sa dau join nu mi se conecteaza, da mereu o eroare. Sper sa se rezolve problemele astea pana in jocul final ca altfel nici nu ma gandesc sa il iau.