asa mai merge ca era naspa sa stai pe loc cand tragi eu o sa il cumpar :)
Printable View
asa mai merge ca era naspa sa stai pe loc cand tragi eu o sa il cumpar :)
acum am ajuns si eu de la munca si o sa intru sa iau si demo-ul pentru Ps3. Nu l-am jucat decat pe cel de 360 deci nu pot face o comparatie, momentan.
Oricum, din ceea ce am vazut in cel de 360, demo pe care l-am jucat de vreo 15-16 ori, jocul este, oh well... SUBLIM!! Exact ceea ce asteptam de la un joc. Eu am mancat Resi 4 pe paine ca sa zic asa (l-am terminat de 5 ori pe PS2 si de 4 pe Gamecube, la vremea lui) si asteptam ca un maniac aceasta parte 5. Nu pot sa spun ca m-a dezamagit la nici un capitol, totul e WOW in el. Singura faza care mi s-a parut intr-adevar enervanta este ca nu poti trage in timp ce mergi, ffs. Insa asa cum spunea cineva mai sus, sa speram ca se regleaza in produsul final! :evil:=D>
nu va mai plangeti de control ,in jocul full o sa puteti trage si misca in acelasi timp asta este o optiune ,daca cineva este fan al vechiului gameplay poate sa joace si asa
YouTube - Inside Xbox - The OXM Report - Resident Evil 5
vezi totusi ca esti pe aria de PS3, tu ai postat un filmulet de pe Marketplace-ul Xbox! Sa nu se rascoale fanboyz p-aici! >:)
ahh nu vazuesem lol ,mai conteaza ?oricum ambele versiuni vor avea aceasta optiune :)
Da, dar nu cand ai 15 mii de zombie dupa tine !
Am jucat si eu cu un prieten si am ramas amandoi fara gloante strigand ca disperatii "I need ammo ; I need ammo ; I need ammo" lol
Nu ma deranjeaza deloc controlul - te obisnuiesti repede cu el !
In rest, jocul e superb ! imi place mai tot (mai putin faza cu gloantele), grafica excelenta !
O sa il cumpar sigur din prima zi de lansare !
Faza cu gloantele e cea mai tare din tot jocul. Oare de ce se numeste Survival-Horror? Trebuie sa supravietuiesti cu resurse putine. Cine nu e incantat se poate duce la COD5!;)
nu prea-mi place.
e super jocul ... am ajuns la a 2'a misiune si cand am ajuns la ala cu drujba ... am tras in el cu snipe'u dar degeaba m-a taiat :< o sa incerc din nou
Ma bag si eu acu sa trag demoul, sa vedem ce e de capu lui :D
am ajuns si eu acasa si l-am tras pe PS3. acu, a trecut ceva timp de cind am jucat versiunea de 360, insa nu imi aduc aminte sa fi avut mari probleme cu controlu. pe PS3 nu pot sa trec nici de prima camera. nu stiu, parca nu am precizie deloc cu controlleru de PS3, in timp ce greutatea si marimea celui de 360 isi spun cuvintul.
o alta chestie care ma deranjeaza ff tare si de care uitasem. exista vreo alta metoda de a schimba armele? trebuie sa trec neaparat prin inventar? mi se pare o procedura fff anevoioasa, mai ales cind ai nevoie repede de alta arma. cum ziceam, jocu asta are nevoie disperata de freeze si ca sa admir privelistea si ca sa stau eu in inventar cit am timp. deh, cred ca am ajuns la o virsta la care nu mai misc degetele atit de repede pe butoane.
d sageti schimbi armele :)
Foarte dezamagit de control, jocu este destul de penibil singur, in co-op online cu un prieten este super fun.La cat sa lucrat la el sunt foarte dezamagit, jocu pare super ,,stiffy'' si stiu ca ai-u nu trebuie sa inventeze un ,,fountein of youth'' sau time traveling dar macar ,sa poata **tui sa te loveasca cand sta lipit de tine si nu sa mediteze.
Deci tocmai am terminat de jucat single si am ramas cu o impresie... PROASTA!
Controlul foarte slab, tinta aia e penibila iti da senzatia ca tragi la 1 metru in lateral fata de ce tintesti. Inventory hai sa zicem... cat de cat acceptabil ca trebuie mereu sa te opresti, dar prefer pe cel de schimbare al armelor direct din d-pad. Iar chestia cu statul pe loc si trasul in zombie care vin spre tine e cireasa de pe tort, bineinteles, in sensul negativ. Frate deci intr-un survival nu ai cum sa stai pe loc si sa vezi cum iti da ala cu toporu in cap... incredibil! trebuie mereu sa te intorci si sa fugi de el ca nebunu. Apropo, parca se vorbea mai demult pe aici ca asa au fost toate jocurile, stand-and-shoot nu? In cazul acesta ma bucur ca nu am apucat sa joc prea mult din precedentele. In orice caz, dupa ce vezi in anii astia ca in GTA sau alte jocuri poti impusca in timp ce mergi deja ti se pare jenabil sa nu poti face asta si intr-un survival... La grafica ma asteptam sa fie un pic mai sharp, dar e ok si asa, insa gameplay-ul pentru mine i-a pus capac clar. Alt joc cu o grafica interesanta si gameplay de... mai bine nu mai zic nimic... :|
@geoker la full version @ RE5 o sa poti trage in timp ce mergi / fugi