Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 171 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast
Results 761 to 780 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #761 SP
    Member cristian77's Avatar
    I'm in,cum naiba sa lipsesc

2. #762 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ce pot sa zic, sry de Duncan k nu poate juca acum, dar multam de ID. Il trec la lista si sigur vor aparea ocazii viitoare

Boga, eu vreau sa tot facem turnee, mai greu cu inceputul, organizarea si recurenta
    Dar mi-am pus in cap sa ma ocup de asta si voi face tot posibilul sa ne strangem.
    Mai e timp pentru inscrieri, deci pot reveni si ceilalti mentionati in due time

Sincer nu stiu ce sa zic cu lag-ul, as prefera sa nu folosim casti. S-ar putea sa fie surprize in continuare. Din cauza asta ma gandeam sa folosim o conferinta pe Yahoo in paralel.

Tinem legatura!

3. #763 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    I'm in,cum naiba sa lipsesc
    I'm out, cum naiba sa mai fiu prezent

4. #764 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Nu am putea fi mai multi spectatori la un meci?Chiar as vrea sa le vad, iar eu nu pot avea netu si pe ps3 si pe calculator in acelasi timp (caci am un singur cablu si nu pot sa-l splituiesc) si as vrea sa fiu la curent cu situatia meciurilor.
    Daca e chestie de lag, inteleg, si sunt perfect de acord cu ideea atunci, dar ma gandeam ca nu ar trebui sa avem lag tinand cont sa suntem din aceiasi tara (unii dintre noi chiar din acelasi oras)

5. #765 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

6. #766 SP
    OMG JS Master l-a batut pe Mago.

7. #767 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    OK, deci lista inscrisilor in mom asta arata cam asa:
    • alecs
    • Minimize (?)
    • pooaul
    • Smileymike101
    • slabunator
    • eu
    • gizas4all (mi-a trimis PM)
    • cristian77
    Minimize, chiar te retragi?

Smiley, n-am nimic impotriva sa fie mai multi spectatori pe meciuri insa nu cred k o sa poti fi la toate. Ma gandesc ca unele se vor desfasura in acelasi timp. Ma mai gandesc si la o varianta prin care sa inregistram toate meciurile care au loc intr-un turneu. Daca le avem inregistrate ar fi frumos, se poate uita oricine la toate

Tinem legatura si vedem cum facem.

8. #768 SP
    Meciurile or sa fie imediat disponibile in battle log-ul fiecaruia dintre participanti dupa meci. (laolalta cu input-urile)

Ei pot salva replay-ul dupa, iar daca vor/pot/au la dispozitie un cam sa le inregistreze ar fi ok.
    Daca nu ei pot face un lobby pt share replays unde intru > le salvez eu dupa care le inregistrez > uploadez pe jewtube > fac MILIARDE de views = YESH!!!!.....

9. #769 SP
    lol, poate miliarde la -9.
    Stai, numa 8 participanti?Vai, iar o sa fiu scos din primaNeeds more exposure.

10. #770 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Minimize, chiar te retragi?
    Aye!

11. #771 SP
    Member Ares's Avatar
    suntem doar 8?!?!?!?!!!! ce tare....

---------- Post added 15-11-2010 at 11:41 AM ----------

sincer acum daca suntem doar 8 si daca suntem toti din buc va invit la mine intr`o sambata sau chiar sambata , comandam pizza si jukm la greu cat avem chef. dupa parerea mea se pierde mai mult timp cu organizarea decat cu jucatul meciurilor.

cele bune

12. #772 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by gizas4all View Post
    suntem doar 8?!?!?!?!!!! ce tare....

---------- Post added 15-11-2010 at 11:41 AM ----------

sincer acum daca suntem doar 8 si daca suntem toti din buc va invit la mine intr`o sambata sau chiar sambata , comandam pizza si jukm la greu cat avem chef. dupa parerea mea se pierde mai mult timp cu organizarea decat cu jucatul meciurilor.

cele bune
    Suntem chiar 7 pana acum, daca Mini nu mai joaca:

• alecs
    • pooaul
    • Smileymike101
    • slabunator
    • eu
    • gizas4all
    • cristian77

Eu am lasat termen pana joi insa n-as prea crede ca o sa mai avem inscrisi. De acord cu tine ca se pierde timp cu organizarea si de acord cu tine sa jucam offline si sa ne strangem la unul din noi. Din pacate, la mine nu se prea poate... Daca ne-am strange asa, pot sa mai aduc cel putin 2 preteni care joaca si ei binisor, printre care si Liam Deci am fi usor peste 8.

Daca ne poti gazdui, eu n-am nimic importiva.

Guyz, ce ziceti, transformam online-ul intr-un offline, sambata la gizas?

13. #773 SP
    K <== scurt si concis. Poke nu se baga?

14. #774 SP
    Member Ares's Avatar
    sunt toti din buc? (paul nu este) hay poate ne strangem la un offline , pizza , bere rece si ssf4
    ne mai trebe un arcade stick , am un hori real arcade pro 3 cu butoane sanwa dar daca ne strangem la mine banuiesc ca nu este o problema sa mai aduceti un stick .(ps3)
    trebe sa vorbim din timp sa vedem ce si cum , cati suntem ...etc etc...

15. #775 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by gizas4all View Post

va invit la mine
    Man, la tine e spatiu suficient pt 8 persoane, nu deranjam?
    Ai avea un perete liber, alb mat, pe care sa proiectam meciurile? Aduc eu proiector HD E cu totul alt feeling pe proiector, mare asa
    Numai sa existe conditii pt el, si sa poti face intuneric in camera respectiva

16. #776 SP
    Member Ares's Avatar
    hai sa vedem cine ar veni sambata si sa stabilim o ora (eu m-am gandit undeva pe la 12)
    sa recapitulam ce avem :
    - spatiu ptr 8 (maxim 8)
    - perete gol
    - putem face intuneric
    - ps3
    - 1 arcade stick

avem nevoie de:
    - 7 jucatori de ssf4
    - 1 arcade stick
    - proiector

p.s sper ca nu va deranjeaza daca mergem la mine la munca ( firma este intr-un apartament si suntem singuri)

17. #777 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Bun, e perfect.

Guyz, mergem sambata da? Rog sa confirmati aici cine vine sambata la gizas. Haideti sa ne strangem!
    Vin eu cu proiector si cel putin inca un stick. Oameni sa fie!!

Pentru ca ideea initiala a fost de online matches vineri seara, as zice sa ramanem si la varianta asta. Asfel putem juca si cu baietii care nu pot veni sambata (afara Bucuresti).

Lista pentru vineri seara ramane cea de mai sus. Haideti sa vedem o lista si pentru cei care vin sambata la gizas.

Bafta!

18. #778 SP
    Locatia o s-o primim pe pm, mess sau ceva de genul presupun, ca e mai safe decat sa o postezi pe un forum.Eu nu prea ma descurc cu transportul prin Bucuresti

19. #779 SP
    I just HAD to do eeet!!!

Bison is a pussy-cat! ewww

20. #780 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    C'mon ppl, cine merge la gizas sambata?

Pana acuma avem asa:

• eu + un preten, joaca si el (aduc proiector si inca un arcade stick TE)
    • alecs
    • Liam
    • Smileymike
    Nu mai vine nimeni? Suntem baieti de treaba, sa stiti Nu muscam...

Alecs, poate incerci tu sa vb cu Poke, Dead, si pe cine mai stii.

Pentru vineri seara, ramane valabil. Ne gasim online in jur de ora 20:00 si incingem un turneu, de fun asa

Keep in touch!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 171 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast