Blanka gettin' smacked in AE
Desi cred ca avea o zi proasta omu, juca prea prost pentru cele 22k... Oricum nerf-urile il trag in jos vizibil. Trist
---------- Post added 30-12-2010 at 01:18 PM ----------
Bit offtopic: in cazul in care nu ati vazut deja, ma simt nevoit sa postez, cu mandrie
[url]
Deci nu m-am putut abtine
Prea epic
Off: La multi ani comunitatii SSF4 si sa ne vedem cu bine la cat mai multe event-uri de gen![]()
offtopic: am inregistrat niste meciuri de pe GGPO. pentru cei interesati, hit the link: YouTube - My GGPO recordings
here's a sample:
A c'mon, chiar trebuia sa pui filmu' asta aici?
Una din cele mai retarde prestatii ale mele...
Ca sa-i raspund lui andrei, am dat ultra 1 cand ryu era in aer si alecs, ca un bun samaritean de altfel, a zis din reflex EX TATSU (care se stie ca te scapa de ultra in general, pt ca ramai pe loc in aer pt 2 sec). Lucru care m-a enervat pe moment, evident
Eram oricum mindfked stiind ca Soze era mai bun, nu mai avea nevoie si de hint-uri ajutatoare![]()
Ai facut Eventscrubs cu 1000$ mai bogati.Aia (adica Cataclyst) nu fac nici un content orignal, doar posteaza munca altora si iau mii de dolari lunar si sute de mii de viztatori, in timp ce oameni ca Maj sunt nevoiti sa renunte la ceea ce fac tocmai din cauza asta.Aia au mai luat recent si filme de pe diverse channeluri si le-au postat pe al lor fara sa ceara voie.
bravo lor, daca sunt baieti destepti si au avut noroc.. au pus un site pe picioare cand SRK etc. erau varza si toate stirile erau ingropate in forum. EH si-a format un public si fac si bani.. nu vad ce vina au in asta.
nu sunt primul nici ultimul hub de stiri intr-un domeniu.. such is life on the internets
si din cate stiu eu clipurile puse pe contul lor de youtube nu sunt luate cu japca. stiu asta din discutiile de pe #capcom unde multi ar sari sa le ia gatul pe tema asta.
cat despre Maj, il respect prea mult ca sa-l critic. won't go there
Bookmarks