Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 4 of 4

Thread: Recomandări/sfaturi upgrade HDD PS3 phat

1. #1 SP
    Teraflops Graft's Avatar

Recomandări/sfaturi upgrade HDD PS3 phat

După cum spune și titlul, aș dori să schimb HDD-ul actual (80 GB) pe care-l am �n consolă cu unul mai �ncăpător pentru că a �nceput să nu mai facă față la at�ta informație (game data, jocuri PSN, demos).

M-ar interesa să aflu c�t de complicată este procedura, eventual explicată de cineva care a făcut-o și de ce nu, și recomandări legate de modele/branduri.

2. #2 SP
    Member playgame's Avatar
    Mi-am pus la ps3 un Seagate 2,5" de 320 GB/SATA de un an si merge perfect.
    E simpla procedura de schimbare a hdd-ului.
    Sa faci un backup inainte, de ex pe un hdd extern, acesta trebuie sa fie formatat fat 32, ca sa fie recunoscut de ps3.

3. #3 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am găsit �ntre timp și eu informații folositoare legate de subiect, aici.

Acum am o nelămurire legată de RPM, să aleg 5400 sau 7200? Cel de 7200 ar avea un avantaj de citire, mai ales cu 16MB cache, �nsă s-ar �ncălzi mai tare dec�t cel cu 5400 ...

---------- Post added 28-12-2010 at 07:32 PM ----------

P�nă la urmă am decis ca 5400 este mult mai indicat dec�t 7200 RPM, și m-am oprit asupra acestor două modele:

https://www.vexio.ro/hard-disk-seaga...a-ii-300_P8026

Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD5000BPVT

Acum �nsă am o dilemă, deși specificațiile coincid �n mare parte la ambele modele, dimensiunile sunt puțin diferite, care-i de fapt indicat pentru PS3, cel de la Vexio (100.35 x 69.85 x 9.5 mm) sau cel de la Emag (69.85 X 9.5 X 100.2) ?

4. #4 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    P�nă la urmă m-am decis asupra modelului de mai jos (de fapt am fost mai mult nevoit).

Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD2500BEVT 250GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD2500BEVT

Schimbarea a fost foarte simplă și a decurs normal, exact cum este explicată �n ghidurile din posturile anterioare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.