100% done pe PS3, si cum mi-a placut la nebunie jocul am luat Season Pass si pe PS4. Per total m-a costat 5 lire.
Season Pass-ul e 15£, pe mine m-a costat doar 5£ fiindca 10£ am primit prin aplicatia QuickThoughts.
O minunatie de revista despre NES si Master System de la o librarie si un joc de DS foarte ieftin![]()
Nu cred ca merg. Doar ps4, ps3, din cate stiu. Nu aveam xo cand le-am avut, nu stiu ce sa-ti spun![]()
Nu e chiar de azi (ci de ieri): New Nintendo 3DS XL Metallic Black de la Altex. Din pacate a venit cu probleme, si fara incarcator... Sper sa-l schimbe cu unul OK.
^ Legat de incarcator, este scris pe pagina jos: *Consola 3DS / 3DS XL nu contine incarcator. Acesta se cumpara separat de aici.
Nu puteau sa puna la inceput ca sa vada lumea![]()
Da, tot pe-acolo pe pagina scrie ca iti trebuie incarcatorul "acesta" si link-ul duce spre nicaieri (produs inexistent).
Anyway, am inteles ca e Nintendo de vina (desi am un feeling ca e aproape ilegal sa vinzi un produs pe care sa nu-l poti folosi), eu am fost baiat prevazator si am comandat cu aproape o saptamana inainte kitul acesta de la eMag. Din pacate, sellerul fiind Ventum Games, comanda n-a venit nici pana astazi. Nu conteaza ca dau 65 RON pt. un amarat de cablu USB... ci faptul ca la aproape 1000 RON cheltuiti, ma uit la ce misto e cutia (in italiana - un alt aspect pe care Altex a uitat sa-l specifice)... Noi sa fim sanatosi!
Original Media Remote Xbox One
Ca tot fac streaming de pe consola mi-am achizitionat telecomanda pt un control mai usor asupra fisierelor video/foto.
Detalii produs: design placut, plastic catifelat, taste iluminate cu senzor la atingere.(se aprind automat cand iau in mana tlc).
Acuma na, nu le putem avea pe toate, pt ce am eu nevoie e brici.
Eu sunt ff multumit si nu ma deranjeaza ca trebuie lucrat cu ea doar pe directia consolei.
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks