Hop și eu
De pe Amazon Germania:
Seagate Xbox Series X|S 1 TB SSD NVMe Expansion - 118 euro ~ 603 lei. Bonus 1 luna gratis de GamePass Ultimate.
Ca si comparatie cel mai ieftin in Romania cand am dat comanda pe 9 iunie era 650 de lei la evomag la Altex era 750 de lei!
Nu mai plătesc în avans vechi la jocurinoi.ro La status apare expediată dar la sameday e doar înregistrat. Le-am trimis e-mail și mi-au zis că va fi de abia pe mâine expediată. Dedigur e imd. ora 17 și tot așa e comanda. Digital is the future! Nu m-ar mira să facă asta că am prins jocul la 350 lei și acuma cum au pus la MSRP și vor anularea comenzii să scoată diferența de 40 lei de la mine cu re-plasarea comenzii. Sau să merg la eMag cu toate că tot ei sunt în spatele comenzilor și acolo. Jeg acest physical retail la noi.
Dacă-l iei digital poți face un cont pe eShop-ul din US si cumperi carduri de pe play-asia.com sau alt site de încredere. Așa costă 300 lei.
Achiziția digitală făcută astăzi 390 ron (Summer sales pe store) plus achiziții fizice făcute de pe eMag diverși retaileri din iunie /iulie ( prețul la bayonetta extrem de exagerat chiar dacă este out of print 350 ron)
Jocurinoi - 874 lei toate, inclusiv easybox. Toate cu steelbook.
Comandate pe 9 iulie, dar livrat abia ieri după ce a intrat în stoc Luna Nights.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Mafia from gamers, din păcate fan curier nu mai vrea sa livreze sâmbăta, prin urmare l.am primit astăzi. 380
Black Myth Wu Kong
Am asteptat cu sufletul la gura un an de zile sa apara si pe Xbox, ca sa aflu ca nu vor scoate versiune pe disc si ca in modul Performance nu are Lumen asa ca am mers pe original. Refuz sa cumpar o mizerie de portare cu setari grafice dezactivate si digital only!
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks