domle' ce inseamna clipul asta ?![]()
) sunt pe jos
"Za procezor iz not overcloched"![]()
Frate engleza mea nu e perfectaAm incercat sa fac clipu in en sa vada si straini .Am primit un pc nou si am zis sa va arat cum merge
Acum mai fac upload la 2 clipuri pc asta vs age of conan.
Bravo domne'. Nu-i nimic ca nu ai pronuntia perfecta . Insa stii despre ce e vorba !
Unii fac misto de altii,dar nici nu curaj sa faca un filmulet pe YouTube,sau nici nu au channel.
Bravo pentru ce faci!
Ovidiu, Theodor01, intrati si la OFF Topic sa vedeti si acolo cum fac unii pe desteptii
Scuze de off...
![]()
imi permit in continuare sa ma cracanez la fiecare nou filmulet in care protagonistii se lauda cu framerate-ul in Crysis.
1. Ca tot era discutia pe alt thread, nu are lagatura cu CONSOLEgames (suntem la sectiunea Console Club);
2. Tot filmuletul e plin de scuze: ca nu e patch, ca nu e optimizat, ca nu e overclockuit. Pai fa filmuletul dupa ce rezolvi toate alea;
3. Frectie la picior de lemn. La ce va tot bateti sa ajungeti cat mai sus cu frame-urile daca ochiul uman oricum nu percepe valorile alea?;
4. Nu se intelege nimic din gameplay, degeaba il lauzi tu acolo ca e cel mai cel joc daca nu se vede nivelul de datalii de nici o culoare.
Adevarat ca nu are legatura cu consolele.Dar ... are legatura cu gamingul ( Ideea topicului..DOOH !!! ).Jocul nu este bine optimizat pt. quad core.Ce-ai vrea sa faca?Sa faca el alt joc?3 nu am ce sa comentez dar la 4 ...Hmm.Ideea filmuletului nu e " Gameplay-ul " , ci cat de bine merge Crysis pe i7 - care rupe tot- si placa video ATI 4890 - chiar 2x -.Deci....reprosurile tale...de fapt nu....postul tau nu prea are sens.Daca stau sa ma gandesc nici al meu...
ON: Sa stapanesti sanatos calculatorulGj for the video.
Nu ai inteles nimic .... Am zis ca jocul il am cu pach la zi si nu are nici un bug decat la ultimul boss ..Cat despre faza cu console club eu am postat ce mi-am cumparat mai exact ce am primit si am vrut sa arat cum functioneaza ..Cat despre cum se vede filmuletul din pacate pinnacle nu il am decat demo version ori le face full avi si youtube nu acepta fiserul ori le face calitatea pe care o vezi pe youtube din pacate.
Razi tu razi Harap Alb, dar Nintendo se zvarcoleste in chinuri ca Apple le fura in continuare din procentul de piata portabilelor cu iphone ul.
Mie imi place filmuletul - e romanesc
Cat despre comentarii - ne relaxam, studiem problema si trecem mai departe ca nu a omorat pe nimeni mentorica, va place bine, va radeti ... iarasi bine, nu va place sau va simtiti indignati depasiti momentul si move along.
Sper sa nu mai vad discutii de 10 posturi fara legatura cu subiectul threadului.
Am auzit ca au mai murit cativa oficiali Nintendo sufocati de milioanele de dolari facute peste noapte de pe urma NDS-ului![]()
Man e vorba de cifre nu e vorba de ignoranta aici (sincer nu ma plateste nimeni de la apple sau alta companie producatoare de jocuri/console) - pur si simplu nintendo a pierdut in fata lui apple ~ 20 % din piata - au cazut multe capete cand s-au afisat cifrele crede'ma pe cuvant. Daca in 2004-2007 piata a fost dominata de console nintendo si singurii care se zbateau erau cei de la Sony, in anul 2008 nintendo(si sony) au pierdut 5% in fata celor de la Apple, urmand ca in 2009 acest procent sa ajunga la 20 %.(sunt curios cum o sa arate cifrele din 2010 - pentru ca suntem la jumateatea anului si deja iphone a vandut cat in 2009 plus faptul ca pe langa apple os de pe iphone a mai aparut si android) Pe cifre la sf lui 2008 nintendo avea un install base de 96 mil cosole (ds) iar cei de la apple 12 mil iphone uri. Per total de 8 ori mai multe console si de 12 ori mai multa piata (totul era OK), Insa in 2009 Nintendo avea 125 mil unitati si Apple 32 mil unitati. Adica de 4 ori mai multe unitati pentru Nintendo insa de doar 3 ori mai mult procent din piata de soft (sau revenue/profit). Cine nu observa schimbarea de valori sa-mi spuna ca ii desenez![]()
Creasterea celor de la Apple este exponentiala (cam cum a fost cresterea celor de la Nintendo in primii ani de viata - respectiv -> in 3 ani Apple are installbase de 51 mil de unitati si nintendo are 130 mil unitati - in 6 ani) Nintendo avea dupa 3 ani de la lansare 53 mil unitati vandute (sper ca si aici se vede o concordanta). Marele avantaj in ziua de azi al celor de la Apple este ca ei concureaza pe o piata cu 2 platforme (cea de la Sony si cea de la Nintendo) si pe un alt segment unde sunt zeci de producatori (telefonia mobila) pe cand cei de la nintendo au avut mereu 1 singur oponent (Sony) ... acum au 2 - sa vedem 3DS ul
Sper ca povestea mea sa fie destul de inteligibila si va rog sa nu continuam offtopic - putem discuta ori pe alt thread - pentru cine e pasionat de cifre si de detalii / grafice si alte prostii de genul.
@naz, imi pare rau, dar pentru gunoiul ala de revista nu iti pot da thanks. (nu mai pot da thanks pentru aceasta de cateva luni bune incoace. eu am mai renuntat sa arunc 15 lei pe "hartiile" alea lipsite de "informatii" - exemplu: pe 7 din 10 pagini din revista aia vezi cum e venerat pc-ul si cum incearca sa reduca la minus mentalitatea gamerilor in ceea ce priveste consolele.)
@hayabusa ai dreptate, stiu faze de genul chiar si cu niste console care erau vandute ca sigilate de magazin dupa aceea. tot diverta.
Bookmarks