Sorry dar daca cauti sa cumperi jocuri poti sa intri la Bazar>Console iar daca vrei sa postezi un ID de PSN poti sa te duci la PlayStation3>PSN ID...
Demons souls Black Phantom Edition. O minunatie de joc (desi am murit de 2 ori in 10 minute ...3 daca pui creatura aia imensa de la tutorial
)
gameshop , cu 207 lei . Link-ul uite aici : Pagina Produsului . Destul de inceti cei de la gameshop (ca sa nu zic neseriosi ) . Am dat preorder cu o saptamana inainte de lansare si abea ieri mi-a ajuns jocu (9 zile mai tarziu) . Da oricum a meritat asteptarea
. De departe cel mai bun RPG jucat in ultimii ani
![]()
mmmaybe. sau poate nu se gandeau ca o sa se vanda cine stie cat de bine asa ca nu au avut prea multe exemplare
. De fiecare data cand m-am uitat la ultimele produse vandute nu am vazut niciodata Demons souls.Ma indoiesc ca au avut la fel de multe exemplare ca si la Batman AA collecters de ex
. S-au miscat incet sau s-a epuizat stocu , oricum ar fi , eu tot is super happy ca am jocu asta
.
si oricum nu m-am miscat chiar asa de incet. Am facut acel pre order a2a zi dupa ce a fost postat pe site :d
Ce made in UK? E cel de la rusastronaut...Daca da am si eu sa stii si e made in china toata ziua.Si nu e suport pentru PS3 slim, poate asa il numesti tu![]()
Ma gandesc cat de zgomotoase sunt draciile alea de venturi albastre si cat de mult se merita sa-ti sacrifici un port USB.
Stiu consol3 ca e made in china ( nu e de la rusastronaut)mai toate lucrurile se produc acolo....ma refeream ca l-am luat din UK si da stiu ca nu e dedicat ps3 slim, la fel de bine poate fi utilizat si de xbox 360 .
Sa stii ca nu sunt deloc zgomotoaseMa gandesc cat de zgomotoase sunt draciile alea de venturi albastre si cat de mult se merita sa-ti sacrifici un port USB.nu le auzi deloc, mai degraba auzi ps3 decat aceste fan`uri si nu trebuie sa sacrific nici-un port usb
deoarece acest suport imi ofera un port pentru usb
deci raman tot cu 2 port`uri usb
![]()
Zgomotoase nu sunt,dar cum spune si consol3,nu este suport pentru PS3,eu il folosesc pentru laptop,ma rog,foloseam.
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Radoo in forum Offtopic
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks