Sorry dar daca cauti sa cumperi jocuri poti sa intri la Bazar>Console iar daca vrei sa postezi un ID de PSN poti sa te duci la PlayStation3>PSN ID...
Demons souls Black Phantom Edition. O minunatie de joc (desi am murit de 2 ori in 10 minute ...3 daca pui creatura aia imensa de la tutorial
)
gameshop , cu 207 lei . Link-ul uite aici : Pagina Produsului . Destul de inceti cei de la gameshop (ca sa nu zic neseriosi ) . Am dat preorder cu o saptamana inainte de lansare si abea ieri mi-a ajuns jocu (9 zile mai tarziu) . Da oricum a meritat asteptarea
. De departe cel mai bun RPG jucat in ultimii ani
![]()
mmmaybe. sau poate nu se gandeau ca o sa se vanda cine stie cat de bine asa ca nu au avut prea multe exemplare
. De fiecare data cand m-am uitat la ultimele produse vandute nu am vazut niciodata Demons souls.Ma indoiesc ca au avut la fel de multe exemplare ca si la Batman AA collecters de ex
. S-au miscat incet sau s-a epuizat stocu , oricum ar fi , eu tot is super happy ca am jocu asta
.
si oricum nu m-am miscat chiar asa de incet. Am facut acel pre order a2a zi dupa ce a fost postat pe site :d
Ce made in UK? E cel de la rusastronaut...Daca da am si eu sa stii si e made in china toata ziua.Si nu e suport pentru PS3 slim, poate asa il numesti tu![]()
Ma gandesc cat de zgomotoase sunt draciile alea de venturi albastre si cat de mult se merita sa-ti sacrifici un port USB.
Stiu consol3 ca e made in china ( nu e de la rusastronaut)mai toate lucrurile se produc acolo....ma refeream ca l-am luat din UK si da stiu ca nu e dedicat ps3 slim, la fel de bine poate fi utilizat si de xbox 360 .
Sa stii ca nu sunt deloc zgomotoaseMa gandesc cat de zgomotoase sunt draciile alea de venturi albastre si cat de mult se merita sa-ti sacrifici un port USB.nu le auzi deloc, mai degraba auzi ps3 decat aceste fan`uri si nu trebuie sa sacrific nici-un port usb
deoarece acest suport imi ofera un port pentru usb
deci raman tot cu 2 port`uri usb
![]()
Zgomotoase nu sunt,dar cum spune si consol3,nu este suport pentru PS3,eu il folosesc pentru laptop,ma rog,foloseam.
Bookmarks