Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 37

Thread: ARC Raiders

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

ARC Raiders

ARC Raiders gameplay trailer:
    Quote Originally Posted by Embark Studios
    ARC Raiders is a cooperative, free-to-play, third-person shooter where you and your squad of Raiders unite to resist the onslaught of ARC – a ruthless, mechanized threat descending from space.

Releasing in 2022 on PC through Epic and Steam, on Nvidia GeForce NOW’s game streaming service, as well as on PlayStation 5 and Xbox Series X|S consoles.
    Attached Images Attached Images arc-raiders_2021_12-09-21_007-1024x576.jpg

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Gamescom 2024 trailer:
    ARC Raiders is an upcoming PvPvE third-person action-survival shooter launching in 2025 for $40 USD on PC via Steam and Epic Game Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, and Nvidia GeForce Now.

Signing up for Playtesting on Steam for an opportunity to join the first public Tech Test, scheduled for October 24-27, 2024.

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay reveal:

2025.

4. #4 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    N-am jucat inca Helldivers dar ca si mare fan Division pot spune ca sunt foarte incantat de cum arata jocul asta! I want more!

5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu cum mi-a scapat jocul asta pana acum. Probabil pentru ca am vazut ARC in nume si am asociat cu ARC Survival, care nu ma atrage deloc.

Dar ce am vazut aici e foarte asemanator cu Division si mi-a placut foarte mult

Noroc cu comentariul tau, Alex, ca altfel ignoram in continuare jocul.

Astept detalii noi cu mare interes

6. #6 SP
    Pe langa grafica overall si iluminare care m-a impresionat, am sesizat un moment foarte misto cu acel collision box pe drona aia, undeva pe la min 2.18, imi place cum ii trage intr-un motoras specific si cum se vede ca fix acolo loveste glontul, ulterior drona se inclina foarte natural si ii iese fum fix din partea avariata!

7. #7 SP
    Manager paul's Avatar
    Previews:

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 30 octombrie:

9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    Open Test in perioada 17-19 octombrie:
    Quote Originally Posted by Embark Studios
    From October 17th-19th, we’re running a three-day Server Slam Open Test. It’s one final opportunity to get your hands on ARC Raiders before launch. Get your Squad together and mark your calendars. The Rust Belt is calling!

No codes this time. Everyone’s welcome. The Server Slam will be live on all platforms (Steam, Epic Games, PS5, Xbox X|S) and access will roll out slowly on day one. Progress made during the Slam will not carry over to the launch version of the game. Participating Raiders will, however, get a Server Slam Exclusive backpack to always signify that they were part of this historic moment, delivered to you after purchasing the full game at launch.

10. #10 SP
    Foarte tare - chiar asteptam cu interes sa-l incerc si sa vad daca e pe gustul meu

11. #11 SP
    A reusit careva sa gaseasca acest Server Slam pe vreo consola?

Link-urile lor duc direct catre store, unde exista doar versiunea platita, atat pe PS cat si pe Xbox. Iar pe consola nu gasesc nimic "free".

LE: se pare ca de la ora 16 ora romaniei, ar trebui sa fie disponibil.
    The ARC Raiders open beta begins on 17th October 2025 at 2pm BST.

For all you readers in other parts of the world, here's what time the Server Slam begins for you:

US West Coast (PDT) – 6am
    US Mountain (MDT) – 7am
    US Central (CDT) – 8am
    US East Coast (EDT) – 9am
    Central Europe (CEST) – 3pm
    Singapore (SGT) – 9pm
    Japan (JST) – 10pm
    Australia East Coast (AEDT) – 12am, 18th October
    New Zealand (NZDT) – 2am, 18th October

12. #12 SP
    Nu gasesc nici o informatie despre versiunile pe disc, pare ca este digital only…

13. #13 SP
    Tot ce e posibil. Ai jucat acest stres test?

Eu am jucat vreo ora si...nu am inteles nimic din el.

Inteleg ca este un extraction shooter PvPvE - ceva gen Dark Zone din Division, dar...ce nu inteleg si nu a explicat nici jocul, este ca e si un fel de survival, dar incredibil de limitat.
    Ok, ai niste arme pe care le primesti initial, dar daca mori si le pierzi, apoi incepi run-urile fara nimic si nici nu gasesti nimic, pe nicaieri. Doar daca ai noroc sa gasesti ceva jucatori morti pe care sa-i lootezi, dar greu si de regula sunt deja loot-ati.

Nu am inteles literally nimic din joc, din meniuri, din harta, markere - ce trebuie sa faci, unde trebuie sa ajungi, ce trebuie sa activezi sau sa cauti, samd. Efectiv nimic.

Pacat - chiar aveam sperante de la el si asteptam cu interes acest open beta. Il instalasem si pe PS si pe Xbox si...deja l-am sters. 0 interes pentru el, la fel cum si el are 0 interes pentru players.

14. #14 SP
    Nu l-am incercat, astept si eu niste reviews, aveam high hopes..

15. #15 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ok, ai niste arme pe care le primesti initial, dar daca mori si le pierzi, apoi incepi run-urile fara nimic si nici nu gasesti nimic, pe nicaieri. Doar daca ai noroc sa gasesti ceva jucatori morti pe care sa-i lootezi, dar greu si de regula sunt deja loot-ati.
    Daca nu ai nimic, este la Loadout un tab cu Free Loadout.
    When selecting a loadout you can either run a custom one, or a free loadout. Free loadouts come with only 4 Quick Use Slots, no Augments, and no Safe Pocket Slots. But you will get a random kit contain a Weapon, Light Shield, Ammo, Meds, and some Gadgets for no charge at all.
    Nu am inteles literally nimic din joc, din meniuri, din harta, markere - ce trebuie sa faci, unde trebuie sa ajungi, ce trebuie sa activezi sau sa cauti, samd. Efectiv nimic.
    E nevoie de rabdare cu jocurile multiplayer din ziua de azi pana inveti meniurile. Efectiv toate butoanele de pe controller actioneaza / deschid cate ceva.
    Pacat - chiar aveam sperante de la el si asteptam cu interes acest open beta. Il instalasem si pe PS si pe Xbox si...deja l-am sters. 0 interes pentru el, la fel cum si el are 0 interes pentru players.
    Mie mi-a placut, dar ca sa te bucuri cu adevarat ai nevoie de un full squad si timp.
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu l-am incercat, astept si eu niste reviews, aveam high hopes..
    Incearca-l. E numai 15GB (pe PS5) acest test.

16. #16 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    E un extraction shooter. Ce așteptări sa ai de la el? Spawn in, go anywhere, do some quests, open boxes - loot stuff, extract (or die), upgrade your hideout daca ai cu ce, repeat. Tarkov e exact acelasi lucru si din ce am inteles a avut un succes imens. Si acolo am văzut acelasi stil de loot, aceleasi meniuri întortocheate. Ăsta e genul jocului. Nici eu nu ma omor după stilul ăsta, am încercat si Hunt Showdown si desi e făcut foarte bine nu ma atrage deloc.

17. #17 SP
    Faza e ca loot-ul nu exista - au doar chestii cu care poti crafta lucruri, dar arme nu am gasit literally nicaieri in lume - in schimb drone (ca doar asta am gasit pe partea de E) sunt cam peste tot, dar nu le poti distruge cu ciocanelul pe care-l ai.

Si da Paul, am luat alea free si le-am pierdut pe toate 4 in primele 4 meciuri, unde intrasem cu team random si nu am stat uniti - de fapt, in niciun meci cu random, nu am stat uniti.

Ba chiar am dat peste o faza ciudata, dupa ce l-am pus jos pe unu (eu cu ciocanelul si el cu pusca) si i-am luat arma, a venit tovarasul lui si cand am pus tinta lui a zis "Waaaait! don't shoot!" si cum nu stiam ce e aia, am tras instinctiv singurul glont pe care-l aveam si dupa m-a pus joc cu usurinta.
    Nici nu stiam sa existe asa mecanica si nu stiu daca era vrajeala sau nu - dar again, nu explica nimeni, nimic.

Inteleg ca totul e facut pentru tineretul din ziua de azi care probabil nu mai stie sa citeasca si nu are rabdare sa faca un tutorial, dar nu cred ca le cad mainile daca fac un tutorial peste care sa poti sa dai skip complet sau sa te intrebe la inceput daca vrei sau nu sa-l faci.

Si uite, e pacat - eu chiar voiam sa-l iau, dar m-au pierdut prin nepasarea asta.

Iar Xander RO nu sta pe ganduri - doar weekendul asta este deschis (pana diseara) si chiar e pacat sa nu-l incerci inainte sa investesti bani in el. Se instaleaza instant (15GB PS5 sau 29GB pe Xbox) si in 30 min/1h iti faci o idee.
    Shooting-ul se simte bine.

18. #18 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Pai din ce am văzut chestiile de craftat sunt dr fapt loot-ul în mare măsură. Am găsit chiar si ceva blueprint pt o arma mai bună, mai trebuie doar sa adun materialele necesare. M-am uitat câteva minute pe live la Codin de la Creative Monkeyz si găsise o cutie pe care a dus-o la un aparat si apoi a lootat de acolo două arme + alte materiale. Deci exista si arme de lootat. Pare genul de joc unde trebuie sa te prinzi tu de cum funcționează sistemele si sa ii descoperi singur secretele.
    Si da, există mesajele alea emote prin care poți comunica cu alti jucători. Cred ca are chiar si proximity chat. Asta e alt farmec al jocurilor de genul, colaborarea cu oricine pe care il întâlnești. E o tensiune acolo, nu stii niciodată cand te poate trăda.

19. #19 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    Am găsit chiar si ceva blueprint pt o arma mai bună, mai trebuie doar sa adun materialele necesare.
    Am gasit si eu unul. Sunt in numar limitat, 68 in total in acest Server Slam.
    M-am uitat câteva minute pe live la Codin de la Creative Monkeyz si găsise o cutie pe care a dus-o la un aparat si apoi a lootat de acolo două arme + alte materiale. Deci exista si arme de lootat. Pare genul de joc unde trebuie sa te prinzi tu de cum funcționează sistemele si sa ii descoperi singur secretele.
    Asta am patit-o. Eram cu doi randoms in squad, unul a gasit o cutie, a aruncat-o si am preluat-o. Cand a dat de aparat, i-a dat ping, m-am dus si am valorificat cutia.
    Si da, există mesajele alea emote prin care poți comunica cu alti jucători. Cred ca are chiar si proximity chat. Asta e alt farmec al jocurilor de genul, colaborarea cu oricine pe care il întâlnești. E o tensiune acolo, nu stii niciodată cand te poate trăda.
    De-asta e bine sa ai macar un prieten, in caz de nevoie pentru un revive.

20. #20 SP
    Hai ca m-ati facut curios si l-am reinstalat pe PS si am reintrat in el cu ceva party random.

In primul rand - ok, faci loot, dar cum dai extract? cum le marchezi sau chemi extraction? Also, cum faci craft in run? Ca-i auzeam pe aia cerand elastice sau alte chestii ca sa-si faca shield. Eu am ramas fara gloante si aia a fost, am murit si pa - nu a venit nimeni sa dea revive, desi eu ii ajutasem si chiar marcasem inamici/distrus drone.

Anywho - sters. E clar ca nu e de mine - poate am imbatranit eu, dar nu mai vad nicio placere in asa ceva...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast