Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Jusant

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Jusant

Quote Originally Posted by Xbox Wire
    From Don’t Nod, the makers of Life is Strange, Vampyr, and Tell Me Why, Jusant is a new action-puzzle game based on climbing.

A narrative game told without spoken dialogue, this meditative journey will see you scaling an immeasurably tall tower, covered with different biomes to explore, accompanied by the Ballast, a mysterious companion made entirely of water.

Jusant will be released in fall 2023 for Xbox Series X|S.

Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Cloud – Coming to Xbox Game Pass and PC Game Pass Day One
    Attached Images Attached Images jusant_keyart_1920x600-1.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu exceleaza la nimic si totusi a fost unul dintre momentele bune de aseara, are ceva din Journey+Ori care ma face sa vreau sa-l joc. Mi se pare un concept interesant si o directie artistica interesanta.

3. #3 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Grafic e foarte atragator dar developer-ul nu-mi inspira multa incredere.
    Macar au aratat ceva gameplay.

4. #4 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Arata bine, dar gameplay-ul pare ceva gen "cum ar fi fost Uncharted daca tot ce făceai era sa te cațeri?"

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay trailer:

Lansare in 31 octombrie.

6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pare interesanta mecanica. Ma cam sperie cat de deschis este si cum trebuie sa te prinzi tu ce sa faci si pe unde sa o iei. Sper sa aibe si misiuni, sau ceva oameni pe care sa-i ajuti sau lucruri de facut, nu doar sa urci mindless pe unde vezi cu ochii.

7. #7 SP
    Member codpin's Avatar
    Daca la Kojima a mers cu walking simulator, de ce nu ar merge si un climbing simulator...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

8. #8 SP
    Au inceput sa apara si reviews, iar jocul s-a lansat ieri (din pacate, la fel ca in cazul lui Robocop, cei "mari" nu s-au grabit sa-l acopere) si este in gamepass. Eu il am deja instalat dar e pe lista si le iau in ordine

Arata incredibil de bine pe partea de iluminare, iar faptul ca este foarte usor texturat ii da un look aparte.

9. #9 SP
    Abia aștept sa il încerc și eu, doar ce am terminat Lies of P si am zis că trec la ceva mai light după el: ori ăsta ori Cocoon, ambele sunt in Game Pass.

10. #10 SP
    Foarte misto jocul. Am jucat vreo ora si ceva. Arata incredibil de bine pe partea de iluminare - cred ca au real time global illumination din UE5 - desi e posibil sa fie pre-baked totul.
    Jocul este efectiv un joc facut de Team ICO, fara sa fie facut de Team ICO

Foarte bun si relaxant si te impinge sa explorezi ce si unde poti, fara sa-ti spuna nimeni nimic si te lasa sa descoperi lumea in ritmul tau, citind mesaje ale generatiilor din trecut.

Sunt de parere ca daca era chiar facut de Team ICO, nu trecea asa de neobservat si e pacat, pentru ca este foarte foarte bun

11. #11 SP
    L-am terminat mai devreme. Nu știu ce să zic... E relaxant, arată bine, dar tot ce faci e să te cațeri și din cand in cand mai citești câte-o scrisoare sau te uiți la o pictură rupestră care vrea sa tina loc de poveste. Măcar niște puzzle-uri mai light daca erau presărate pe ici colo. Nu pot sa zic ca mi-a displăcut, dar mă bucur că n-am dat bani pe el, 125 de lei pt 3-4 ore de cățărat stil Uncharted e enorm.

12. #12 SP
    Pai da, jocul asta este o experienta ca in genul altora gen Journey sau Flower, doar ca alea sunt super chill, pe cand aici trebuie sa te folosesti de mecanica de catarat cu tot ce prespune ea si sa incerci sa gasesti drumul.

Eu am ~5h si nu am nici cea mai mica idee cat de departe sunt de finalul jocului, dar ma bucur de fiecare moment.
    Desi recunosc - sunt mai misto momentele/catararile din exterior, decat alea din interior

13. #13 SP
    L-am terminat si eu. Foarte misto overall si chill.

E jocul perfect de jucat in paralel cu un joc mai intens/serios (Alan Wake 2 in cazul meu), iar asa se simte ca o gura de aer proaspat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks