Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: EA Sports WRC

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

EA Sports WRC

Quote Originally Posted by EA Sports
    Get your first look at EA SPORTS™ WRC with this reveal trailer!

Build the car of your dreams in the all-new official video game of the FIA World Rally Championship, the first developed by the award-winning team behind the DiRT Rally series.

Design and drive your dream rally car with the debut of Builder mode, race and overcome recent events alongside real-world highlights and nostalgic throwbacks in Moments mode, or battle the elements across dirt, snow, and asphalt in the pursuit of the perfect run.

PS5, XS, PC (EA, EGS, Steam).
    3 noiembrie.
    Attached Images Attached Images wrc23-homepage-features-03-16x9-newoptimised.jpg.adapt.crop16x9.1455w.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Gameplay deep dive

3. #3 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Arata SUPER BINE
    Un lucru care nu mi-a placut niciodata la alea vechi, indiferent ca vorbim de WRC sau Dirt, e ca traseele erau scurte si nu aveai o gama larga. Pare ca au rezolvat-o acum, abia astept sa ma infig in el.

4. #4 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pare foarte misto si pare jocul perfect de jucat cu un volan bun, dar nu inteleg faza asta:

Fix cand arata imaginile din masina (poza mai jos) zice - "the most authentic and dinamic handling model", iar tu, daca alegi sa joci cu camera din masina, te simti ca un copil de 10 ani si nu vezi peste volan

Anywho - in copilarie, mi-am luat primul volan (o mizerie ieftina dar si-a facut treaba ) pentru Colin McRae Rally 2.0 si am bagat sute de ore in condus cu volanul ala - chiar faceam misto de un prieten care avea carnet deja, iar eu conduceam mai bine, in joc, decat el
    Attached Images Attached Images screenshot-2023-09-25-11.51.50.png

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Arata SUPER BINE
    Un lucru care nu mi-a placut niciodata la alea vechi, indiferent ca vorbim de WRC sau Dirt, e ca traseele erau scurte si nu aveai o gama larga. Pare ca au rezolvat-o acum, abia astept sa ma infig in el.
    Vezi ca de la WRC9 in sus ai minim 1 traseu de 10km per raliu(cele facute de KT Racing). Acum depinde si ce game length alegi, insa pe realistic e destul de obositor la cate stagii sunt (necesar pentru trofeul de platina). Si mai trebuia sa faci si showdown neaparat ca sa primesti inca un set de cauciucuri. Insa aici va fi Codemasters, sigur vor fi lungi ca si-n ultimul Dirt Rally erau.

6. #6 SP
    Hmmm interesant. Nu am jucat ultimele WRC-uri si ultimul Dirt nu m-a prins, deci ma bazez pe memoria mea de mai demult. Ma bucur sa aud, eu chiar imi doream trasee din-alea lungi unde simti cum obosesti spre final si orice greseala te poate costa mult. Sper sa fie misto si asta.

@razvanrazy ma astept sa poti sa tweakui setari si FOV cat sa fie ok, de obicei nu au fost probleme cu asta in restul jocurilor si ma astept Codemasters sa stie sa faca macar un cockpit cam.

7. #7 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar

Începe să-mi placă din ce în ce mai mult. Grafic , sunet dacă si gameplay-ul e mai prietenos decât la rally 2.0 sau V, îl iau.În lipsă de altceva ne reorientam.

8. #8 SP
    Ma bucura sa aflu ca o sa aiba si VR support adaugat in post-launch - dar e trist ca doar pt PC.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ma bucura sa aflu ca o sa aiba si VR support adaugat in post-launch - dar e trist ca doar pt PC.
    Chiar ca trist ca nu o sa fie si pentru VR2 - PS5 ready. Dupa gameplay-ul vazut, Codemasters sunt pe cai mari. Cum sunt entuziast dupa raliuri, nu-l voi rata. Va fi top, jocul!

10. #10 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Mai are cineva precomanda la jocul asta? Personal am descoperit ca imi plac jocurile cu raliuri acum nu foarte mult timp in urma, jucand de plictiseala WRC 10, dar la care am ramas dezamagit oarecum de partea grafica + detaliile pe care jocul le are. Daca joci cu camera de la volan nu se mai vad reflexiile sau baltile de pe traseu atunci cand e vreme ploioase + pop-inurile de pe ecran in timp ce avansam, practic texturile (frunzele copacilor, iarba de pe margine, etc) se incarcau cand ma apropiam de ele, jucat pe PS5 varianta de PS5. Comparativ cu Dirt 2.0 care e doar PS4, cel din urma arata cu mult mai bine pe toate partile. Ma bate gandul sa dau comanda de EA Sports WRC, din ce am vazut pana acum multe din problemele mai sus mentionate au fost rezolvate, jocul arata mult mai bine fata de anterioarele. Credeti totusi ca la editita care se va lansa vom mai intampina problemele astea?

11. #11 SP
    @ Alex, am eu precomanda la el. Am jucat WRC Generations, WRC10, WRC9 care sunt facute de alt studio si personal mi-au placut mai mult decat Dirt Rally2 pentru simplu fapt ca foloseau stagiile reale. EA Sports WRC este facut de Codemasters, sunt asteptari mari, nu cred ca va fi o dezamagire. Codemasters are experienta prea mare in domeniu (+20 de ani).
    Mai jos este un video cu cei din WRC jucand :

12. #12 SP
    Member alexxx02's Avatar
    @Cristache07 M-am uitat și eu cam la toate videourile dar din ce am văzut, toate gameplayurile sunt pe pc și nu pe console, poate nu am fost eu atent. Am jucat și dirt rally care arata mai bine dar intradevar pe parte de gameplay și trasee WRC era peste el. Acum din ce am văzut pe YouTube, pare ca au luat ce era bun în Dirt și ce era bun în WRC. în schimb ma repet, nu știu pe console cum sta treaba grafic/optimizare dar cred ca îl voi precomanda și eu.

---------- Post added 31-10-2023 at 08:22 ----------

Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    @Cristache07 M-am uitat și eu cam la toate videourile dar din ce am văzut, toate gameplayurile sunt pe pc și nu pe console, poate nu am fost eu atent. Am jucat și dirt rally care arata mai bine dar intradevar pe parte de gameplay și trasee WRC era peste el. Acum din ce am văzut pe YouTube, pare ca au luat ce era bun în Dirt și ce era bun în WRC. în schimb ma repet, nu știu pe console cum sta treaba grafic/optimizare dar cred ca îl voi precomanda și eu.
    Am citit ceva review-uri și exact de ce ma temeam nu a dispărut. Texturile care se încarcă pe măsură ce progresezi pe traseu, scăderile de fps

13. #13 SP
    Da, e o chestie de gusturi in final. Eu am ales doar o consola, am renuntat la PC si sunt multumit de calitatea video pe PS5, gameplay-ul primeaza, ala sa fie bun. Iar la WRC-urile vechi, WRC10 spre exemplu, raliul Kenyei arata incredibil (parerea mea), sa nu mai zic de ploaia torentiala care mai e si noaptea, de nu vezi nimic, mi-a placut.

14. #14 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Da și eu sunt pe PS de când a apărut PS 1 . Am jucat cam 15 ore WRC 10, mi-a plăcut și mie destul de mult dar m-au dezamăgit micile detalii, în special treaba cu vremea ploioasa și bălțile. Din cockpit nu se vedeau bălțile și reflexiile pe sosea, dacă schimbat camera și vedeam din-afara cockpitului, atunci apăreau reflexele și bălțile.

15. #15 SP
    Au inceput sa curga review-urile pentru versiunea de PC. Succesor direct al lui Dirt Rally 2, se pare ca sunt ceva probleme de performanta pe PC cu framerate-ul si chiar crash-uri in unele raliuri, se lucreaza la un patch:

16. #16 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Vreau sa vad un review pentru console . Cu siguranță nu va fi perfect și vor repara o parte prin patch-uri. Pe site-ul EA, apare ca ar avea 5 ore trial prin EA Play dar când dau la EA Play îmi arata să-l achiziționez cu discont și cam atât, fără trial.

17. #17 SP
    Din ce vad pe YT imi place. Sunetul este mai patrunzator si mai puternic detaliat fata de titlurile WRC anterioare (mereu au avut un mare plus aici Codemasters). Cu controllerul PS merge brici ceea ce pentru mine e vital ca desi mi-as lua volan + cockpit mie frica ca va deveni mobililer. Vineri 3.11 se lanseaza !

18. #18 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Arata bine din video-uri intradevar. Mi-e puțin teama în schimb ca din punct de vedere grafic nu va avea același impact pe PS5, presupun ca video-urile sunt făcut pe PC cu detaliile pe Ultra. Dar o sa vedem. Dacă pana la urma vor da trial de 5 ore îmi voi activa subscripția EA Play pe o luna și îl încerc pe pielea mea, să-mi fac o idee dacă merita sau nu. Dacă nu vor da trial, probabil îl voi lua la risc

---------- Post added 31-10-2023 at 16:07 ----------

Poate fi încercat 5 ore prin EA Play. Tocmai ce l-am pus la descarcat

---------- Post added 31-10-2023 at 18:55 ----------

Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Arata bine din video-uri intradevar. Mi-e puțin teama în schimb ca din punct de vedere grafic nu va avea același impact pe PS5, presupun ca video-urile sunt făcut pe PC cu detaliile pe Ultra. Dar o sa vedem. Dacă pana la urma vor da trial de 5 ore îmi voi activa subscripția EA Play pe o luna și îl încerc pe pielea mea, să-mi fac o idee dacă merita sau nu. Dacă nu vor da trial, probabil îl voi lua la risc

---------- Post added 31-10-2023 at 16:07 ----------

Poate fi încercat 5 ore prin EA Play. Tocmai ce l-am pus la descarcat
    După 2 ore de gameplay, pentru mine e ce trebuie, arata bine, se mișcă bine. Clar e mai fain decat precedentele. Puțin mai greu decât WRC10 dar mai ușor decât Dirt 2.0. N-am întâlnit scăderi de frâne-uri cât am jucat, texturile se încarcă destul de rapid (mai sunt mici pop-ins pe ici-pe colo), mașinile se strica destul de rapid când le lovești dar probabil aici e o setare în funcție de cât ești de experimentat. Ma așteptăm și mi-aș fi dorit ceva mai mult feedback în L2 și R2 totuși, ceva mai multa rezistenta la frânare cum e implementat în Dirt 5 de exemplu. Per total pare un joc cu raliuri bun spre foarte bun care cu siguranță va mai fi îmbunătățit în timp.

19. #19 SP
    Member alexxx02's Avatar
    La mai incercat cineva? Cum vi se pare? Un mare minus din punctul meu de vedere e lipsa unui haptic feedback pentru L2 si R2 , WRC 10 avea implementat foarte bine, aici practic franezi fara sa opuna rezistenta, la fel si la accelerare, e foarte moale R2-ul...e problema doar la mine? Ceva setari?

20. #20 SP
    Prima impresie dupa 2 ore de joc e una nasoala:
    - Grafica nu-mi place, il consider sub ultimele 2 WRC-uri(10 si Generations) facute de Kylotonn. Stagiile nu sunt populate, vegetatia se
    formeaza la reluare, abia daca observi palcuri de spectatori; ca sa nu mai zic de elicopter sau drona care te urmarea (WRC10 si Generations).
    Unele stagii sunt lungi, am inteles ca ar fi unele si de 20 de minute, momentan am jucat 4 stagii din Monte-Carlo si 4 din Finlanda intr-un custom
    championship si am inceput career mode. Am avut impresia ca e un joc neterminat.... visual vorbind.
    - Meniul din Career mode il gasesc confuz, trebuie sa ma obisnuiesc cu el, la prima vedere nu-mi place.
    - Butonul de frana (L2) e moale, asa este, insa din a doua apasare simti haptic feedback-ul si cum incearca sa opuna rezistenta . Acceleratia
    (R2)
    e cum trebuie, haptic feedback bun si o oarecare rezistenta la apasare. Nu si la frana... zici ca ai aer in instalatie
    M-am jucat pe la setari si am anulat toate ajutoarele de frana, mi-am lasat doar traction control si ABS la mediu
    - Sunetul e bun si surpriza masinile chiar au grip bun si se simt bine (cel putin cu controllerul) indiferent de teren. La Dirt Rally 2 zici ca erau
    barci, cel putin aspectul asta e remediat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast